VIP Brother 2 - 9

• 39 831
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 915
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 17 нови отговора.

Сопрано, ти знаеше резултатите предварително. Кажи, пиле, каква ти е връзката със СИЯ?

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 13 нови отговора.

# 916
Хода на Здравко е по гениалност е сравним само с хода на Тризначка,забравяща за сестра си в положителни номинации..

# 917
Ако Здравко не беше номинирал жена си, можеше да е сам срещу Деси  и нямаше да има такъв шанс да остане. Добре се получи май  Mr. Green

То това му беше страдегията, той си го каза Mr. Green

Доста тънко се оттърва от жена си.

# 918
  • СОФИЯ
Аз искам да излезе "МОРСКИЯ СКУНКС" как може да гласуваш против жена си Тоя ако ми беше в къщата щеше да яде бой на почивки  bash

# 919
  • София
Змиета се опита да ухапе пак,но Кънчев не и даде думата! Joy

# 920
Венетка май иска да изсъска нещо за финал...

# 921
Здравко ще види секс догодина Mr. Green

# 922
Аз пък симпатизирам на Венета. Остър език има жената, малко злобничка си пада, ама поне не я видях да лицемерничи. Естествено че ще иска мъжа й да спечели, че за кой друг да държи?

И пак се повтарям, Катето Евро тотално се срина в очите ми!!!  Sick Много съжалих Христина тази вечер ...

# 923
  • СОФИЯ
Аз искам да излезе "МОРСКИЯ СКУНКС" как може да гласуваш против жена си Тоя ако ми беше в къщата щеше да яде бой на почивки  bash

# 924
Сопрано, ти знаеше резултатите предварително. Кажи, пиле, каква ти е връзката със СИЯ?
Коя е Сия?Нямам извънсемейни връзки..

# 925
  • София
Христина няма никакво достойнство - трябваше да си тръгне още след сватбата, а тя остана да се унижава заради мъжа си. А за Здравко нямам думи...  Калин много точно му каза, ама надали този приморски пуяк е осъзнал селския си манталит...

# 926
  • София
Кънчев отряза Винетка  Joy Joy Joy

# 927
Хаха, Ники, как отряза Венета, не е истина

# 928
  • София
 JoyНики и отказа да е гост в Горещо!КЕФ!

# 929
и на мен ми стана мъчно за христина. е...си ако от мъжа й няма подкрепа, от кой друг  Rolling Eyes такъв е тъпанар тоя здравко, не е истина просто  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт