Тъщата се меси в нашите отношения, често това ни скарва - помощ!

• 19 693
  • 1 055
  •   13
Отговори
# 1 050
Ако е било в хубава дестинация, така че после да носи доход да, ама в някой малък град у нас това няма как да стане, няма да си избие парите за ремонта докато сме живи.
Пък и се предвижда не да носи доход - което явно знаят, че е невъзможно - а в него да живеят тъстовете, което не знам кого би мотивирало, много малко мъже... Авторът е смачкан, но явно не чак докрай.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 10:32 от Iris04

# 1 051
  • France
Защо трябва да носи доход? Апартаментът е почти напълно на разноските на тъстовете. Единственото, което ще направи дъщерята е да плаща кредит вместо наем в продължение на 4-5 години. Осигурявайки си наследство. Аз съм от дълбоката провинция и съм сащисана колко върви м². И колко е поскъпнало за 5 години. Сделката е добра. Още повече, че там да се намери сносен апартамент под наем е супер трудно. Дават се едни дупки за 400лв.

# 1 052
Авторе, ще ни кажеш ли кои са двата града? Мисля, че не става дума за София и някой друг голям град, а за два наистина много малки и авторът се страхува да не бъдат разпознати.

# 1 053
  • София
То след всичката информация, която даде авторът, ако разчита да не го разкрият, защото не казва имената на градовете Joy

Айрис, разбирам какво казваш, и твоята гледна точка е вероятна, но аз все пак отчитам, че имаме само гледната точка на автора, както и всички негови изказвания. Да, възможно е тъщата да е лошия демон, който е накарал дъщерята да наруши всичките си уговорки, но е възможно и мъжът да е налагал своето, докато всъщност майката не се е застъпила малко да осигури дъщеря си, преди да са я вкарали в тотална зависимост. Не твърдя че знам точно къде в тези две крайности е истината, едва ли някога ще разберем тук. Но определено авторът не ми вдъхва доверие и у него също усещам изобилно желание за командване и налагане. Кой от двамата е прав, и кое е добре за съпругата/дъщерята... Кой знае.

# 1 054
То след всичката информация, която даде авторът, ако разчита да не го разкрият, защото не казва имената на градовете Joy

Сто процента някоя приятелка или позната на тъща му и жена му са прочели историята.
И аз съм на мнение, че за човек който много пази анонимността си даде твърде много информация.

# 1 055
Фактът, че се женят двама души, които искат да живеят в различни градове е абсурден, освен ако нямат отворена връзка.

Общи условия

Активация на акаунт