Тъщата се меси в нашите отношения, често това ни скарва - помощ!

• 20 848
  • 1 128
  •   4
Отговори
# 1 125
И на мен ми се струва, че крие нещо съществено, не е нормално уж се обичат, толкова скоро след сватбата да стигнат до такива отношения.
Авторе, какво става, къде си в момента, ще се развеждаш ли?

И аз мисля, че авторът пропуска някакви важни неща от историята.

Той не просто пропуска, той тенденциозно я представя така, че да се изкара като жертва.

# 1 126
  • София
Ми, жертва си е. На някаква селяндурка и семейството ѝ, дето ги пѐре на селска чест.
Искали, ма нямали, ма натискали, ма изтупали джобовете и с претенции да им шета на акъла.

Пак да питам, коя ще издържа мъж неопределено време, може и 10 години, 20, че да плаща апартамент в който ще живее майка му и баща му.
Точно никоя.

# 1 127
  • France
Е, дори и ЛГ не ги описа толкова негативно нещата Simple Smile

# 1 128
Пак да питам, коя ще издържа мъж неопределено време, може и 10 години, 20, че да плаща апартамент в който ще живее майка му и баща му.
Точно никоя.

Той не я издържа, а допълва бюджета й, когато тя няма пари за почивки, ресторанти и кина. А и въобще не знаем каква е уговорката между дъщерята и родителите й, когато ЕВЕНТУАЛНО някога те заживеят в този апартамент - може да са се разбрали те да й дават пари за вноската, когато тя вече не живее там. Може дори и сега да й дават пари за вноската тайно от автора. Продължавам да смятам, че една от целите на апартамента е да няма ЛГ нови и нови претенции какво да поема жена му като разходи. Така просто тя казва "ами на мен след вноската ми остават 600 лв, това е, което мога да дам". И той умира от яд.

Ако застаряваща жена на 37-38 годишен си хване 24-25 годишен мъж, може и да изтърпи това, а и много повече.

Общи условия

Активация на акаунт