Клуб на многодетните родители - Пълна къща (5)

• 11 044
  • 305
  •   1
Отговори
# 165
  • София
За 2 юни не съм чула да се отработва.Днес слушах,че 19.05. ще се отработва заради 24 май-мисля,а 25.05 никога не се е отработвал,той нали е само за децата и работещите в сверата на образованието?

Ще помислим.

Проверих-днес са го променили заради изборите  ooooh! Да,ще се отработва на 2.06.
Ами да го направим на 3.06 тогава.

Последна редакция: чт, 26 апр 2007, 23:19 от тедивас

# 166
  • Не съм от тук и съм за малко
При нас всичко се решава след последния момент, така че който и вариант да е, от сега не знам дали ще бъдем  newsm78
Но желание определено имам  yes

# 167
Май ПИКНИКЪТ трябва да е на 3.6.
И аз като Тотов мисля, че правителството е виновно! Все в последния момент се сещат за това или онова. Аз от колко време съм се сетила, че изборите на 20 са след работната събота, а в министерствата - никой не се е сетил  newsm78
ТедиВас, отработва се 25.5., защото събират 4 почивни дни. Това няма да важи за учениците, защото за тях по начало е неучебен ден.
Оливети, ние сме заформили много яка програма за празниците и сигурно няма да остане време за парковете.

# 168
Злате, на 20-и са изборите, вервай ми!

Аз какво ви казвам,че наистина съм ЧЕРВЕНА ШАПЧИЦА!!!То ти ми го измисли,ма пък точно си ми пасва!За нас щом е на регионална почва,няма какво да му мислим.С вас сме.Самоа казвайте къде,и кога!

# 169
Излъчиха ми интервюто преди малко по радио Благоевград...... bowuu bowuu bowuuНе го бяха орязали много,а и аз се учудих като се слушах,че не ми трепери гласа....Журналистката ме събуди Embarassedза да ми каже,че пуска записа. Казаха,че съм член на Клуб Пълна къща към АР. Така че все пак се чу за нас рано-рано в първият работен ден на тази седмица!

# 170
Поздравления за Мама Цоцоланка, че разпространява вестта за нас! И само ти си имала опасения, че ще ти трепери гласа!

# 171
Браво, Цоцоланке, все така да ти се чува гласът!

Имаме нова покана за медийна изява. Simple Smile
Обадиха се от ТВ Здраве Wink, че готвят за утре вечер предаване за семейното планиране. Имат молба да се включи някоя от нас - по възможност със съпружеското тяло, но може и соло. Кой е готов да участва? Предаването е утре - вечерен блок от 20 до 22 ч., точното време на участието ще се изясни допълнително. До довечера трябва да дам координатите на участника. Моля за кураж и активност - в темата или на лични.

# 172

Ама като отидете в ТВ Здраве им кажете - не само да говорят за планиране на семейството, ами и за планиране при тях как да станат ефирна ТВ,че да ги гледаме всичките...Не всички имат кабел! Просто да са общодостъпни,че за всеки диск с участие на наши хора ако трябва да даваме пари...бедни все ще ходим!

# 173
Защо такава плахост по отношение на ТВ Здраве? Rolling Eyes

Още един важен въпрос.
Днес написах писма до Нестле, Якобс и Пен Дор за дарения за празника на 3 юни. Когато говорих с Ева обаче, тя помоли да помислим над следния въпрос: това са големи, даже много големи компании - за тях да ни подхвърлят няколко шоколада не е проблем - обаче по този начин правим първи контакти с тях и се поставяме в положението на дребни молители, а не сериозни партньори и при следващ, по-мащабен наш проект няма да гледат сериозно на нас. С други думи, ще си решим въпроса с наградите за пикника, но ще проиграем стратегически позиции. Въпросът е на кое да заложим.

# 174

Никога на колене пред когото и да е! PeaceНие сме сериозни хора, със сериозно положение в обществото и за сериозни неща трябва да се държат към нас - сериозно!

# 175
  • София

Ама като отидете в ТВ Здраве им кажете - не само да говорят за планиране на семейството, ами и за планиране при тях как да станат ефирна ТВ,че да ги гледаме всичките...Не всички имат кабел! Просто да са общодостъпни,че за всеки диск с участие на наши хора ако трябва да даваме пари...бедни все ще ходим!

А така,който не чете какво съм писала  Naughty Специално за всички,които нямаме кабелна телевизия,има един сайт,в който може да се гледа Здраве.http://www.utv.bg/
Гледайте!  Laughing

А за големите компании,разбира се,че искаме да ни възприемат насериозно.Но какво да правим като има и по-малки празници,за които са ни нужни по-малко неща?
А дали е възможно да разговаряме с тях за постоянно спонсорство за всички наши събирания?Една от трите да  се наеме да ни спонсорира,сигурна съм,че ще е добре.На нас всеки път ще са ни необходими достатъчно подаръци за деца.А едно дете винаги е щастливо да получи един шоколад,нали!? То и аз не отказвам такъв подарък  Joy

Последна редакция: ср, 02 май 2007, 20:02 от тедивас

# 176
Цвета, аз не съм се отказала от идеята за Коледен бал.Предполагам и другите момичета също. Мисля че Ева е права и неможем да си "изгърмим патроните" за пикника. Такива серьозни спонсори ще ни трябват за наистина мащабно тържество каквото би могло да бъде коледното. Пък и нали знаете че покрай коледа всички развързват кесиите!? И понеже от АР ни казаха че искат да са само гости на следващото мероприятие - нека запазим големите спонсори. Има разходи не само като шоколади , а както видяхме, зала, аниматори, почерпки  ...
Като ще искаме - ще искаме повече. Не само в шоколади.
Аз поне така мисля!

# 177
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Това за Коледният бал е чудесно,но през зимата по-малко хора се наемат да пътуват и то с деца..много деца Thinking на далече,особено пък ако се случат мразовити дни около датата на събитието!
Вижте едно предложение за морска сбирка-през летният сезон на легло е 9лв,за деца от 3-12г-4.50лв, а за деца до 3г - безплатно  Hug това е епархийската почивна станция на с.Черноморец,първо са снимки с бунгалата,после столовата и бара на станцията,детските площадки и част от стаите в станцията
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=129067

# 178
Дидке, това бунгала ли са? Изглеждат много добре. За външни хора -същите ли са цените?
През зимата няма да стане - пътуване, деца болни... Дайте, ако ще правим нещо - сега или наесен!

# 179
  • София
Момичета,
казвайте по-бързо какво да правим за отношението ни с фирмите,цитирани по-горе от Кабо Алма!Ако ще ги пазим като евентуални спонсори за по-големи наши събирания (кето никак не е сигурно),от къде да търсим за сегашното събитие?А ако има и други,мислещи като мен,че можем да пробваме и сега,без да си изгубим шансовете за нещо по-голямо,пишете моля! Просто няма вече никакво време.Знаете,че за 1 ви юни всеки гледа да се покаже и може да не остане нищо за нас.В София много радиостанции,организации и други се спретват да празнуват и търсят от същите места спонсорство.
Пишете по-активно по въпроса,моля!

Дидка,харесва ми на Черноморец.А цените за храна как са?

Общи условия

Активация на акаунт