Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за операцията?
Как мога да намеря информация за пътни условия и правила за движение?
Как мога да стана член на асоциация "Пълна къща"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за операцията?
-
Как мога да намеря информация за пътни условия и правила за движение?
-
Как мога да стана член на асоциация "Пълна къща"?
-
Какви са мненията за рекламните материали и логото на клуба?
-
Къде мога да гледам предаването с Кабо Алма?
. С кифички при това!!!!! Искам рецептаааа!!!!
И възмутено добави, че ме мислел за най-умното от децата си (и ние сме трима), а аз съм излязла най-глупавата. 
. Сега само децата са й в мислите и разговорите. Толкова им се радва и обича.
Явно достатъчно дълго сме се одумвали с мъжа ми пред тях, така че не бяха твърде изненадани. Нямам си търпение за бебето! Хем още се пинкаме с ремонта на стаята на баткото, който всъщност намазва най-много от това, че чакаме бебе - получава собствена стая на отделен етаж, със отделен вход. И това ако не е голям подарък! Днес Риткун е във вихъра си. Сутринта 10 минути неспирно вълнува корема ми, ама наистина без да спре, та с таткото гледахме безплатно шоу, докато се излежавахме. 
Днес дойде ред на голямото пролетно чистене!
- не знам каква е прогнозата - но мия прозорци!!!! 
Пера, Подреждам дрешки и ..... пиша по форумите!
подстригах Пешко!!!
! 
-няма снимка на сторъката Хера...... аз искарах много тежка бременност и ми трябваше повече време за възстановяване. Та
а татковците. иначе и аз нямам против мама или свеки да дойдат МОЛКО за да помогнат ама и те напоследък здават фронта..... но пък ние сме много и........ако се хванем всички
-което се случва рядко- работата се свършва бързоооо...