МНОГОДЕТНИ МАМИ 14

• 11 302
  • 305
  •   1
Отговори
# 180
Ехеееее,  супер - Цоци си е тук  bouquet. С кифички при това!!!!! Искам  рецептаааа!!!! Mr. Green
момичета, аз заминаам на Търново днес, и ще си дойда  чак  утре  вечер. Весеи почивни дни  Mr. Green Hug

# 181
Алекса, почти всички тук имаме някоя "мила" история за реакциите на близките. Моят баща при вестта за третото ми изнесе лекция за контрацепцията (бях на 28 г.  Mr. Green) и ми разказа историята за градската луда, дето раждала всяка година от неизвестни бащи деца с умствени увреждания, та накрая в болницата незаконно, но хуманно й вързали тръбите. ooooh! И възмутено добави, че ме мислел за най-умното от децата си (и ние сме трима), а аз съм излязла най-глупавата.  Sunglasses
При четвъртото нямаше коментари, явно ме беше отписал. Mr. Green
Всъщност те го правят от загриженост за нас - да не ни стане нещо, да не ни е прекалено трудно... - така че да не им се сърдим.
Обаче да видиш сега колко е горд с внуците и как ги оставя да му се качват на главата - нещо, което на нас никога не е позволявал.

# 182
Добро утро и от мен!
Добре дошли на новите майки! Надявам се да се чувстват добре в страхотната ни компания! Hug
Нашата баба Шарка си отиде, останаха пъпчици само. Аз изкарах най-лесно - с има няма десетина пъпки, за три дни всичко ми мина. А малките горките, особено Юли, сигурно имаха по 500 пъпки, температура...
Това е засега от нас! Весел ден на всички! Hug

# 183
Цитат
Моят баща при вестта за третото ми изнесе лекция за контрацепцията
Лекция за контрацепцията ми изнесе големия батко,който тогава беше на 14 години  Mr. Green
Реакцията на следващия беше много бурна,с рев и викове,че бебето ще кряка цяла нощ и ще му яде от парите Shocked
Да не коментирам всички останали,че ще стане дълго,сега е на-сладкото бебе на семейството и в целия свят и все още го наричат понякога гальовно"нещянко"

# 184
Цоцоланке, добре си ни се завърнала. Тъкмо се чудех добрия Лъчо ли ти е дръпнал кабела на компа. Липсваше ни силно!

Алекса, при третата ми бременост, която като капак беше двуплодна, не казах на мама до петия месец.  те живеят в Плевен и не беше трудно да мълча толкова дълго. Не че се притеснявах или страхувах от нейната реакция, която беше предвидима- исках да си спестя нейните страхове и напрежение. Казах и го на Благовещение- като се сетя какъв вулкан от емоции изригна... Добре, че по-телефона говорихме ,а не на живо. Беше сигурна, че ще вземела пушка от някъде и ще дойде да застреля мъжа ми  Mr. Green, можело и мен Shocked.
Четири месеца й  стигнаха да подреди чуствата си без да ни изпозастреля  #2gunfire. Сега само децата са й в мислите и разговорите. Толкова им се радва и обича.

За кърменето пред големите -Кърмех спокойно пред сина на мъжа ми 16г., пред баща ми, пред гости. Бях мама на повикване. А зинат да реват, а ц..а, ако искат- сучат, ако не- тогава му мисля. Разбира се стараех се да го правя деликатно, но никога не съм мислела да се усамотявам или заключвам в стаята. Кърмела съм и в градския транспорт  Embarassed. Какво да правя-реват и искат...

# 185
  • Варна

Лекция за контрацепцията ми изнесе големия батко,който тогава беше на 14 години  Mr. Green

Е, това поне ми спестиха големите!  Joy Явно достатъчно дълго сме се одумвали с мъжа ми пред тях, така че не бяха твърде изненадани. Нямам си търпение за бебето! Хем още се пинкаме с ремонта на стаята на баткото, който всъщност намазва най-много от това, че чакаме бебе - получава собствена стая на отделен етаж, със отделен вход. И това ако не е голям подарък! Днес Риткун е във вихъра си. Сутринта 10 минути неспирно вълнува корема ми, ама наистина без да спре, та с таткото гледахме безплатно шоу, докато се излежавахме.  Simple Smile

Надя, ти изби всичката риба! Напук на всеобщото разбиране, че шарка се кара трудно, като не си дете, ти си я минала леко. Много се радвам за теб, а ти сигурно се радваш още повече, че вече не си затворник в тази хубава, слънчева пролет!   bouquet

Златоперка, каня се да си правя слинг и наистина да мога да си кърмя бебока където ми падне. Не ми се ще да се затварям в къщи заради честото сукане. Ти и двете бебчета ли разнасяше и кърмеше?

# 186
  • София
Аз вестта за третото я поднесох на Коледа. Свекървата беше на гости. Казах най-напред на мъжа ми. То бяха емоции, то беше чудо. След това отидохме при свеки и като разбра, остана с отворена уста. Когато се съвзе първото нещо което изтърси беше: " Ами сега?  Какво ще правим ако влезеш в болница?"  Имаше предвид, че тя трябва да гледа каките. Вярно, че се наложи да влеза два пъти в болница, но никой не е идвал да помага. Имам си златен мъж, да ми е жив и здрав!!! След раждането свеки стоя два дни и си отиде. Майка ми винаги е заета. Работи при частник и той не я пуска в отпуски когато иска. А гледа и баба ми, така че и от нея помощ не съм видяла. И да ви кажа, вече така сме си свикнали сами, че даже се дразня ако някоя от тях ми е на гости.

# 187
Златоперка, каня се да си правя слинг и наистина да мога да си кърмя бебока където ми падне. Не ми се ще да се затварям в къщи заради честото сукане. Ти и двете бебчета ли разнасяше и кърмеше?

За жалост второто бебе, не можа дасе справи с огромните си увреди и почина на седмия ден след раждането си.
Не се плашете, бременни мами. При вас всичко ще е о`кей!

# 188
  • Варна
Съжалявам много, извинявай, че ти зададох нетактичен въпрос!  Embarassed

# 189
  • Пловдив
Алекса - моите родите - за  моя огромна изнедада - реагираха ужасно - много ми беше мъчно - сега само за Пешко питат. Докато свекарва ми и свекар ми много се зарадваха - и те имат три деца - разбираха ме
Дори да има реакциа - ще им мине.
Както писах и аз в "дневник" - с третото дете се наслаждавах на отглеждането му - при другите две треперех за глупости.

Бог да те пази - теб и мъничкото и всички в къщи!

# 190
  • Пловдив
 newsm75 Днес дойде ред на голямото пролетно чистене! newsm28

Може да ви се струва че съм позакъсняла - на за мама с 3 дечица и работеща на 2 места... - бъдете снизходителни clean
clean - не знам каква е прогнозата - но мия прозорци!!!! clean
wash Пера, Подреждам дрешки и ..... пиша по форумите!  hang 
Даже smile3553 подстригах Пешко!!!

Казвам ви чао - че ме чакат още доста дейности! Прахосмукачка например.... newsm79

# 191
  • Варна
Здравейте, момичета!

Поздравявам всички ,които са празнували рождените си дни и съм пропуснала да направя това!Бъдете живи и здрави!

Добре дошли на новите мами!Редиците ни се попълват успешно с щастливи многодетни майки!

Най-накрая се появих!Нямахме Интернет близо 2 седмици,т. е. компа беше нещо развален.Така и не разбрах какво му беше.Наложи да му преинсталират целия Уиндоус наново.
Та сега видях голям зор докато Ви изчета.Трябваше да прочета края на старата и цялата нова тема до тук.Направо се обърках с новите ви никове и аватари.Коя-коя беше, я си върнете старите имена  Grinning!
Радвам се, за чудесното прекарване на срещата разгледах снимките, пълни с много весели деца,щвъкащи бебоци и търчащи майки!Съжалявам,че не можах да дойда.Надявам се следващата да я направим на морето,направо на плажа Laughing
С новата работа не ми остава време за нищо и днес захвърлих всичко, в това число и децата на баща им и хукнах по магазините да си търся обувки.Разходих се самааааа и се върнах обута.
Довечера съм на кръчма по женски и тати ще е бащата-майка пак!

Ще гледам да пиша по-често вече!
Лека и приятен след обяд на всички!

# 192
 HugЗдравейте,молички...имаме проблем с НЕТ-а....не мога да ви пиша,не мога и да ви чета...страницата ми се зарежда 15 мин. Sad
Обичам ви много!!!

# 193
габи, с нетърпение чакаме да ти се оправи нета.

радиток, за теб трябват емотикони със сторъкия Шива.

И да ви кажа, вече така сме си свикнали сами, че даже се дразня ако някоя от тях ми е на гости.

Чак да се дразня, не се дразня, но ми е по-удобно, когато сме сами. Но ми е приятно, когато пристигне майка ми и ни поглези няколко дни. 

# 194
привет момичета. то май при всички е била еднаква реакцията  при споменаването на трето дете......... та и при мен тъй. даже баща ми се беше разсърдил за името на Мария- Йоана та я видя чак когато стана на 3 мес. Даже не даваше на майка ми и сестра ми да идват. Свекито е супер ,но е чак в Ямбол та ние си се гледахме сами- тати готвеше, чистеше, къпеше бебо грижеше се за каката и баткото-  wash  1ironing -няма снимка на сторъката Хера...... аз искарах много тежка бременност и ми трябваше повече време за възстановяване. Та   newsm18а татковците. иначе и аз нямам против мама или свеки да дойдат МОЛКО за да помогнат ама и те напоследък здават фронта..... но пък ние сме много и........ако се хванем всички  smile3514       -което се случва рядко- работата се свършва бързоооо... newsm03

Общи условия

Активация на акаунт