МНОГОДЕТНИ МАМИ 14

• 11 284
  • 305
  •   1
Отговори
# 195
[b]Момичета,[/b] Кабо Алма е пуснала анкета за първоюнския празник!

Мисля, че е трябвало да добави и опция: Ох, напразнувах се, не искам повече!

Моля гласувайте!
[/color]

# 196
  • София
Да-а-а-а, явно е нормална тази реакция....
Странно, дали и ние ще реагираме така  при такова положение след много години newsm78
Сега основния проблем ми е как да се отърва от гадните си мисли, по-точно от вечното самонаблюдение: защо днес гърдите са ми по-отпуснати, дали пък не е загинало зародишчето, що не ми се гади.....все неща, които и с второто дете мислих и се надявах, че съм се отървала от тия глупости - със или без моето внимание, нещата ще се наредят както трябва да бъдат, нали така. Боже, звуча като идиот Embarassed
Нашия батко /14 г./ със сигурност ще ми дръпне една лекция, че само циганките раждали повече от две деца....Беше го споменавал някога...
А знаете ли, аз тепърва си завършвам образованието /висшето/ - на 33 години Embarassed
Все нещо се случва и все то остава на втори план, но сега ще се наложи да се стегна - остават ми 3 изпита да му се не види!
Чувствам се супер между вас - ще мога да науча още много с ваша помощ за живота.
Целувки на всички Hug

# 197
  • София
 ЗлатоПерка , къде е анкетата?
Днес денят започна прекрасно! Елица като хапна в 7,30 ч. заспа. Каките гледаха любимия си сериал Уинкс, а ние с тати си поспахме до 9 часа. Това ми се е случвало само два пъти, откакто се роди Елица. После закусихме, Цвети и Бори слезнаха да играят пред блока, Данаил отиде с приятели да се разходят, Елито пак заспа, а аз в пълна тишина съм пред компютъра.  Laughing  Е имам си работа, но ще почака! Предстои ми и на мен голямо пролетно почистване.
 Илиева, честити ти обувки. Как мина купона снощи?
Приятен ден на всички!  love001

# 198
Анкетата за първоюнския празник. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=183987.0

Гласувайте, моля! Ако не можем да се организираме да гласуваме, как ли ще се организираме за самия празник! newsm78 Май изтощение цари в нашите редици...

# 199

Вярвам,че не се обиждаш,че слагам анкетата и тук..... Просто копи пейс правя на анкетата ти.... Дано така повече хора да гласуват....

Аз отсега казвам,че където и да бъде събирането - ние няма да дойдем....По-нататък - да, ако имаме възможност за това. Но на нас ни е по-удобно по принцип в неделен ден. Ако обаче стане така,че да имаме път към София, когато е първоюнският празник и той е в София, ще дойдем(може и със закъснение) и вярвам,че няма да ни върнете.....

# 200
  • Варна

Цитат
Илиева, честити ти обувки. Как мина купона снощи?

Не ме питай Mr. Green!Обувките ми стискат зверски,краката ме болят от хоцкане, имам и пришки.И за капак като се прибрах видях, че едната обувка е скъсана Mr. Green!Утре ще ходя да ги връщам.Не ми се е налагало до сега и не знам дали ще мога да ги сменя за по-големи.Ако някой има опит в това да казва.
Купона беше супер,гледахме Елза Парини и сие.Нямам снимки,оказа се че никой не носи фотоапарат.Заради проклетите обувки мъжът ми ме прибра рано-рано в 1ч.Абе знаех си аз ,че не се ходи на кръчма с нови обувки,ама на...да се изфръцкам!

# 201
  • Пловдив
Направо се чудя че успях само за един ден с пролетното чистене - друг път ми  вземаше по 2-3 дена.

Явно се усети помощта на децата и мъжа ми.

Анкетата е супер - гласувах, но се сетих да отбележа само мястото, без датата - явно трябва да я разделим на две анкети - една за място и една за времето - това е само като предложение - заради моята грешка Simple Smile

# 202
    Здравейте на всички!!!Страхотен ден нали?!Съжалявам че не съм се включвала дълго време,но съм изпаднала в летаргия...ВИНОВАТ!!!Преди да седна на компа,седях половин час наказана в ъгъла,заради огромното си количество неизвинени...И докато си седях така ми просветна идея-защо не поканим на нашият празник и всички други семейни които искат да дойдат,като ни видят толкова много и толкова щастливи,може да ги заразим...
    Между другото където и да празнуваме,ако е във вид на пикник,ще бъде прекрасно!Току що се връщам от подобно изживяване,и съм заредена с емоции и енергия за петима.Ходихме под Бонсови поляни,направихме си барбекю,играхме на фризби,ходихме по горите,построихме  си язовирче на едно чисто поточе,оказа се че и такива още се срещали по нашите места,изядохме три и половина килограма месо+гарнитура, и много бира,и въобщееееее.......Беше просто божественно!!!Много много поздрави от мен!!!И дай боже повече такива дни за всички ни!!!

# 203
Междудругото Бонсови поляни няма ли да е по-удобно от Витоша? В смисъл, че там има наистина обширни поляни. Има и едно манастирче, на което може да се отиде - на 20 минути пеша от поляните. Има и достатъчно място за паркиране на колите. На Витоша поляните май не са чак толкова обширни, та да поберат толкова народ. Давам само идея, че Тотов ме подсети за тях.

# 204
    Добро утро!!!Ставайте,ставайте,и огрявайте на всякъде!!!Май аз първа се разписвам за днес...  bouquetза мен!!!
    Да хубаво е на Бонса,но пък е отдалечено,и няма никаква възможност,ако си забравил нещо да си купиш на момента.Дивотия си е.Но пък манастирчето и природата окоало него,наистина са божественни.От друга страяна,ако се подшушне на кметицата,или на горнобанци,за празника,може и да измислят нещо по темата със сергииките,и хапването на място...
     ПРИЯТНА И ПОЛЗОТВОРНА СЕДМИЦА ЗА ВСИЧКИ!!!

# 205
  • Пловдив
Като гледам какви сме купонджии .....
5 мами сме навитите и пишем - другите само четат!!!

Хайде пишетееееееее!!!!

# 206
  • Не съм от тук и съм за малко
Добро утро на всички и успешна седмица!    Simple Smile Simple Smile

Честит Рожден Ден на Александър!  happy bd А това е за майка му  smile3525

# 207
  • Варна
Честит Рожден Ден на Александър! Да расте здрав и да има едно прекрасно детство изпълнено само с положителни емоции.  bouquet
В къщи вече е малък празник.Очите ми не на 6, а на 18 трябва да са.Жорко с всеки изминал ден става все по-щур.Учи се на магарии от кака си.Такива номера ми прави ,че да откачиш малко е  .Облечен е с гащиризон без крачета,и го заварвам с боси крака,изъкнати ританки и закопчан гащиризон. Е как го прави този номер незнам.А малката кака вече се учи да ми помага в простирането.Подава ми дрехи и казва коя на кого е.Голяма ми е сладурка.
Около нас няма нищо интересно.Със всеки изминал ден става все по-сложно.
Лек и усмихнат ден ви желая.

# 208
  • Sofia - TelAviv
Добър ден и успешна седмица!   

bouquet  bouquet  bouquet

Съжелявам  че ще започна седмицата с проблеми!  Sad  Незнам дали се сещата за Димитрина и Ануар с деветте деца от Сухата Река в София. Имат спешен битов проблем и понеже знам че вие сте съпричастни към проблемите на многодетните семейства си позволявам да ви помоля да им помогнем.
Тази сутрин им е изгоряла пералнята и са в безизходица, а пък и нямат пари да си купят нова, ама 11 човека трудно се перат на ръка, като се има предвид че в този квартал няма и топла вода! Плюс това и бойлерите им работели на магия и били даже опасни. Който има идеи, моля да ми пише на лични.   bouquet

# 209

bouquet за всички мами, за рожденика и за всички сладури!
Вчера и ние ходихме към Горна баня, но не се видяхме с Тотов. Другият път ще планираме срещата.
Радвам се, че Алекса ще се присъедини към нас!  Всеки си има история и с близките, и с не толкова близките! Най-болно е как най-близките приемат новината за уголемяването на семейството! Това, което искаме е, да приемат решението ни като наше решение и да го уважат... Но аз се улових, че сега аз "давам акъл" на хората, които нямат деца или имат само едно. Уж им го казвам, за да покажа, че аз съм щастлива и богата с децата си, а то излиза, че не одобрявам избора и живота им. Изобщо звучи по същия начин, както когато мен ме "гледат на стерео". Трябва и аз да не се бъркам в живота на хората с мнение, колко деца да имат! Може би им звуча много шантаво с обяснението, че съм щастлива  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт