МНОГОДЕТНИ МАМИ 14

• 11 282
  • 305
  •   1
Отговори
# 210
Вече имаме банкова сметка
Булбанк АД
IBAN BG04BFTB76301078858468
BIC - BFTBBGSF

Цоцоланке, моля те при отварянето на следващата тема да сложиш банковата сметка на първата страница.

# 211
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
http://www.moyatabulgaria.computers.bg/index.html   видяхте ли това майчета
   Честито на рожденника-да е жив и здрав и много щастлив     Hug   а за мама    по-късно ще попиша още

# 212
Да е жив и здрав рожденника! ЧРД!

Много ми се ходи на Лъкатник.... Пък и с бебата - мисля че ще се справя! Ама с таткото  newsm78... Не знам дали ще се навие, скъпоценното му съкровище да ходи на пикник Grinning, толкова далеч.... Нищо де, като решим - ще го навивам!
Където решите, ама малко е дискриминационно, все в София да бъде! Пък и не е лошо да пообиколим повече места...

# 213
Здравейте на всички,отдавна не съм влизала във форума,за което сега много съжалявам.Радвам се като чета,как сте се организирали и се пръскам от удоволствие,като гледам ,колко сте много.
Не знам дали е тук мястото,но....Да се представя:
мама Живка-10.08.1976г.
Катерина-24.08.1996г.
Искрен-28.10.2002г.
Валентина-Стефани-25.04.2005г.
Радвам се ,че съм заслужила мястото си в този клуб,горда съм че сам излязла от стереотипа '' брой членове на семейството-4''Обичам децата си и не съм сигурна,дали ще запазя бройката им  Crazy  може би,за някои  Laughing ......

# 214
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Живе  bouquet как да не ти е тука мястото  Mr. Greenточно на подходящото място те повиках Hug

# 215
Живе, баш тука ти е! Ха, добре дошла!   bouquet

# 216
Честит Рожден Ден на Александър! Много здраве и щастие!

Добре дошла на Живкаbouquet

Цоцоланке, нещо се обърках с анкетата в тази тема. Дали гласувалите тук се покриват с гласувалите в другата анкета? Защото резултатите се разминават. newsm78 А и не мога да гласувам... newsm78 newsm78

# 217
Добър ден и успешна седмица!   

bouquet  bouquet  bouquet

Съжелявам  че ще започна седмицата с проблеми!  Sad  Незнам дали се сещата за Димитрина и Ануар с деветте деца от Сухата Река в София. Имат спешен битов проблем и понеже знам че вие сте съпричастни към проблемите на многодетните семейства си позволявам да ви помоля да им помогнем.
Тази сутрин им е изгоряла пералнята и са в безизходица, а пък и нямат пари да си купят нова, ама 11 човека трудно се перат на ръка, като се има предвид че в този квартал няма и топла вода! Плюс това и бойлерите им работели на магия и били даже опасни. Който има идеи, моля да ми пише на лични.   bouquet

Дано някой има идеи.
Съчувствам на Димитрина за проблема й, още повече, че съвсем наскоро брах същите ядове.
Не може ли пералнята просто да се ремонтира?

# 218
Или на изплащане...
Някъде на Сточна гара пренавиваха намотките...
Няма за кога да се събират пари....

# 219
  • Sofia - TelAviv
Дано някой има идеи.
Съчувствам на Димитрина за проблема й, още повече, че съвсем наскоро брах същите ядове.
Не може ли пералнята просто да се ремонтира?

Пералнята е ПЕРЛА 1, нещо такова и каза че преди години са им взели 200 лева да и сменят мотора или нещо такова, а за тази сума и малко отгоре може нова да се купи   ooooh!
Аз ще и спомена за лизинг и ще питам в блока ми има магазин за втора ръка, дето ги вкарват от Западна Европа.
Ако някой или някоя фирма може да им купи или да съберем пари ще е най-добре. Това с парите знам че е трудно, щото тука сте все хора с мноооооого разходи  ooooh!, но пак може на някой да му доиде идея. За лизинг в големите магазини не става щото са им ниски доходите на член от семейство.

# 220
Здравейте на всички Hug
Добре дошли на новите мами, чувствайте се като у дома си Heart Eyes

албена, твоите момченца ми направиха страхотно впечатление. Големи са сладури, да са ти живи и здрави. На мен трима някой път ми идват в повече (най-вече заради пубера), пък ти с четирима сигурно си `мъжко` момиче във всяко едно отношение.

живка и ти накланяш силно везните към семействата с 4 деца. Вече комплекси ми избиха от вас Crossing Arms, че три деца са малко Flutter

Като гледам какви сме купонджии .....
5 мами сме навитите и пишем - другите само четат!!!

Хайде пишетееееееее!!!!

радеток, с удоволствие бих писала, обаче нещо съм изпаднала в дупка ooooh!, някаква пролетна криза ли е, що е, не знам newsm78

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКСАНДЪР! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, МНОГО ЩАСТЛИВ!

# 221
     Здравейте!!!Пак съм аз!!!Току що говорих с един комшия,чел за нас във вестниците,и решил да ме осветли по въпроса,че съществувате Laughing!!!За празника става въпрос,и за нашите искания...Попитах го какво точно е разбрал от написаното,и той повтори това което ние се опитваме да внушим.Значи сме си свършили работата а?!  bouquetзапочна да се чува за нас,и това е добре.Та по този повод си мисля,че все пак новият празник трябва да е на посещавано място,да ни видят колкото се може повече хора,то си е вид реклама.Щото и пресата преиначава малко нещата,друго е хората да се включат масово...

# 222
радеток, с удоволствие бих писала, обаче нещо съм изпаднала в дупка ooooh!, някаква пролетна криза ли е, що е, не знам newsm78

Лебеде бели, да не те гони пубертет нещо...Че аз съм на път- да се подстрижа гола глава!

# 223
  • София
Здравейте и от мен! Тези дни само се занимавам с роднини и нямах време изобщо да влизам във форума.
На мен пак ми се обаждаха от работата, за да ме подканят да се върна и миналата седмица пак бях голяма чуденка, но в крайна сметка с мъжа ми решихме, че поне до есента ще си остана вкъщи и ще си я гледам.
Аз още не съм гласувала в анкетата, защото не мога да реша какво предпочитам.... Аз съм от Пловдив и много ме провокирахте с това предложение  Laughing но не се сещам къде точно може да се направи там пикник. Може на хижа Здравец. Да кажат пловдивчанки какви са техните идеи.

# 224
Вече комплекси ми избиха от вас Crossing Arms, че три деца са малко Flutter

Аз това откога го разправям, ама никой не иска да ме чуе...... Рая установи, че: 1. ще родя още едно дете и 2. ще осиновим още едно дете! И така да са станели децата в къщи 5 - колкото били пръстите на ръката......

Вили каза,че ще има 2 деца; Рая - иска 5, а Йоан - 3 - Вълче, Маймунка и Гълъбче.......

Общи условия

Активация на акаунт