МНОГОДЕТНИ МАМИ 14

• 11 278
  • 305
  •   1
Отговори
# 225
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 Crossing Arms да не те мисля значи  Flutter

# 226
привет мами.  newsm59 на Александър. Мамо Цоци и мен ме тормозят за братче , но аз се опъвам-не мога по здравословни причини- а те не та не искаме-децата де  Crossing Armsчеткат ме ,че съм млада още........  supermamaЦвирче  ,около Пловдив има много хубави поляни на хижа Здравец също има супер поляни -за големи сем.  Ако решим за пловдив ще намерим най-подходящата.  Цоци и моите юнаци си правят сметка ,че ще  имат  поне по три деца.  Joy   представете си като се съберем на семеен празник ...... newsm81 ..

# 227
радеток, с удоволствие бих писала, обаче нещо съм изпаднала в дупка ooooh!, някаква пролетна криза ли е, що е, не знам newsm78

Лебеде бели, да не те гони пубертет нещо...Че аз съм на път- да се подстрижа гола глава!

Вече не ме гони, защото ме настигна #Crazy

# 228
Основавам клуб в клуба - Мами на пубертети и други животни (Клуб на депресираните, отчаяни и съкрушени родители)
Приемаме всички мами, татковци, баби и други роднини които се разпознават в гореизброените!
Заповядайте, клуба ще бъде удобно съчетан със магазин за тежки оръжия, фризьорски салон (за по нервните), психиатър( за много нервните), чучело за бокс и други бойоустойчиви уреди!

Последна редакция: пн, 23 апр 2007, 18:24 от Дивна самка

# 229
Основавам клуб в клуба - Мами на пубертети и други животни (Клуб на депресираните, отчаяни и съкрушени родители)
Приемаме всички мами, татковци, баби и други роднини които се разпознават в гореизброените!
Заповядайте, клуба ще бъде удобно съчетан със магазин за тежки оръжия, фризьорски салон (за по нервните), психиатър( за много нервните), чучело за бокс и други бойоустойчиви уреди!

Може ли и едно ъгълче за най-обикновен рев?

Карол и Ерик, предай на Димитрина, че в Денси, Технополис и Интерсервиз Узунови, могат да вземат пералня на изплащане без доказване на доходите.  Виж тук  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=184613.0

# 230
  • Sofia - TelAviv
Карол и Ерик, предай на Димитрина, че в Денси, Технополис и Интерсервиз Узунови, могат да вземат пералня на изплащане без доказване на доходите.  Виж тук  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=184613.0

Мерси аз намерих и едни магазини ЗОРА!

# 231

Може ли и едно ъгълче за най-обикновен рев?

Смяташ ли, че едно ще е достатъчно newsm78 Децата растат. Едни ще си тръгват, идват други, все повече и повече Laughing А може би следващият пубер ще го преживявам ето така Whistling

# 232
ЕХЕ...мами... добре сте пописали.
Гледам белите птици - пубертет ги нагазил... Дивните самки пък клуб основаха /с фризьорска част - гола глава/ Mr. Green Цвета си е свършила добра работа с банковата сметка. Hug А Цоци все пак се появи и днес макар за 3-4 реда. Но децата и си ги бива - добре са се погрижили за плана на майка си за петилетка напред - относно раждането де. Wink
Да се похваля сега и аз -
нали бяхме на Търново през уикенда - за първи път сами откак се е родил Яни. Бяхме в чисто нов хотел Рачев-Болярски. Които е построен в една урва Mr. Greenтези които са ходили в Търново знаят разположението на къщите там. Та входа на този хотел се намира на 10тия етаж - а някъде там долу се вие Янтра...много романтично и красиво.
Бяхме на презентация на фирма Тротех и ни бяха усигурили спане+закуска, вечеря в ресторанта и шоу"Светлина и звук" на Царевец. Не бях гледала новият вид на светлините на Царевец но мога да ви уверя че е много хубаво. За съжаление май се пуска само по празници и при организирани групи.
Е, така - похвалих се. Но понеже в събота /работен ден/ не работихме - днес ни излезе през носа.
Цоци, запознах се в книжарници "Марина" - Добрич и "Перфект студио - Златко  Давидков" от Благоевград!

# 233
Цоци, запознах се в книжарници "Марина" - Добрич и "Перфект студио - Златко  Давидков" от Благоевград!

Главната им книжарница се намира до нас, т.е. там където живеят наште...Знам ги аз тях.....А от Благоевград - тях май не ги знам, въпреки,че имам едни подозрения... В бранша сте заедно! Излязло ви било през носа - ама тоз нос видя Звук и светлина, нали...

Айде, казвате не пиша - да попиша тогава...

Нашето училище ще го закриват! Да живее Гърция - ще има в него гръцки шивашки цех, купили са го, май...А в момента срещу директорката се водят дела заради мъртви души... И не ми се мисли за догодина къде ще сме.... Ужас! newsm45 newsm45 А толкова  бе удобно тук...Училището ни бе в двора...Сега поне остана само ДГ  в двора...

Днес с госпожата на Вили май се разбрахме да отидем за 3 дни до Търново newsm44, т.е. те ще ходят до Търново - 4 и 5.клас,а аз нали съм параноичка - с тях и децата...Лъчо уж обеща да ме пусне без Йоан и да бъда само с Рая и Вили,ама да видим.....Госпожата искаше до Мелник, но е много банално,а и аз искам Търново!

Съжалявам,че не мога да помогна на семейството на Димитрина...Тук има една пералня, тя е на девера де, ама не я ползват и ако можех някакси да им я дам - бих поговорила с него....Не е в първа младост пералнята, ама поне работи...

В този ред на мисли да ви кажа,че аз май последният път съм пуснала пералнята без прах.... hahaha hahaha hahahaДнес като простирах прането и не ми вдъхваше доверие да е минал прах през него.....Ужас! Добре,че е малко и ако размисля май ще го пусна отново - С ПРАХ!

Ура! Вече си имаме и банкова сметка! Сега остана и парички в нея да има....Да споделя само - незнам за другите банки, но Булбанк ми направиха добро впечатление, когато не ми искаха такса превод за едни пари за благотворителност...Казаха ми,че парите за помощ били освободени от такси......

Откакто е топло времето - все сме навън и съм много изморена, не ми се пише, запалила съм се по цветарството и ако някой има китки за даряване - моля да ме има предвид.....

На всички нови мами -   smile3525Тук е весело! И да пишат често. Алекса - извини ме(не помня вече),ама кога ти е термина? Другите бремелинки - как са? Имаме 2 мами определени за началото на май месец - май дечко и Маги са това....

На всички мами - стари и нови -  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 234
Да, за банковата сметка дадох 10 лв. за откриване - от събраните вече. И ще ни вземат по 7 лв. на месец за обслужване... Sad

# 235
Честит Рожден Ден, голямо бяло добруджанско птиченце, което като отиде в София града голяма стана Лебед със звучното име (раз)Умно Галче! Да си жива и здрава, много щастлива, усмихната и като ти гледам тъй годинките..... то има време за още едно детенце, не ти тежат много лазарниците - млада си и нека тази твоя младост да ти дава сили в живота! Весел празник!

newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59newsm18 newsm18  ura  ura dance dance Tada  Party Time  Party Time newsm18

Последна редакция: вт, 24 апр 2007, 07:44 от Мама Цоцоланка

# 236
Честит Рожден Ден, птицо!
Пожелавам ти много здраве и любов, свободен полет, уютно гнездо и простор за мечтите ти!
Нека пиленцата ти да растат здрави, умни и да те радват! А ако решиш да снесеш още едно яйчице - от него да се излюпи най-голямата ти радост!

bdbaloni bdbaloni bdbaloni

# 237
  • София
И от нас най-сърдечни пожелания по случай Рождения Ден на милия  ни Лебед!Все такива щастливи и усмихнати да сте всички у дома и много,много радости и занапред!

# 238
 Hug Hug HugЗдравейте момичета...писали....писали сте....не мога да ви изчета...Като се върнем от изследвания с малкия ще ви пиша.
Целувки!  bouquet  bouquet  bouquet

# 239
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
  bouquetГале Hug птицо бяла  Flutterвсъщност лебед Tada ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  Tada,от здраве и обич да не се отървеш cheers!Весел празник и много подаръци,много емоции и радостни сълзи!!!
 cow Tada  ura
Габи,на какви изследвания отивате
Цоцоланче,много лошо това с училището,то къде ли неводят мъртви души за да не закриват паралелки и училища! HugГрад голям,ще си намерите друго,но няма да е до вас!А за Търново да се обадиш като дойдеш callmeаз нали съм от комисията по посрещанията welcome на тукашна територия-кога ще идвате и къде ще спите newsm78
JuliS глобена си за по-късна дата  #Silly за дето не си ми се обадила,но явно си имала доста ангажименти!Звук и светлина  е много хубава атракция,добре че сте я видяли!
Варненски мами баща ми ме притиска да си дойда към Варна,обаче в събота ще ходим на среща от форума на осиновителите в една почивна станция до Старозагорските бани!Като се върнем сигурно ще отскоча и ще хубаво да си спретнем една срещичка,пък и се увеличи бройката на варненки

Общи условия

Активация на акаунт