Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за операцията?
Как мога да намеря информация за пътни условия и правила за движение?
Как мога да стана член на асоциация "Пълна къща"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за операцията?
-
Как мога да намеря информация за пътни условия и правила за движение?
-
Как мога да стана член на асоциация "Пълна къща"?
-
Какви са мненията за рекламните материали и логото на клуба?
-
Къде мога да гледам предаването с Кабо Алма?

Аз мечтая да пътувам по света, но надали ще е скоро. Искам да отида в Западна Европа, Турция, Гърция, в Индонезия, Китай, Москва.....И някой ден, ако спечелим от тотото,
съм си обещала, че ще пообиколя света. А и България да поопозная, че съм много зле...Когато за първи път отидох в Свищов да се запиша да уча, като се върнах казах на приятелите, че има страхотно и голямо езеро там. То се оказа, че това не било никакво езеро, ами цяла река Дунав. Срам, срам... 
Вместо да тичаме по градинките при това хубаво време, ние сме в къщи, защото Коко е с гнойна ангина.
Горкият, едва диша, не може да спи, не иска да яде... Много е тъжен. От вчера сме на антибиотик, уви, но дано помогне и то по-бързо.
и с удоволствие ще се присъединя към вас
се наложи да се преместим) ! Сигурна съм, че мога да разчитам на вас за съвети относно това как се справяте...
добре дошла в нашите стройни,многобройни редици
направо ме караш да се замисля дали и аз де не си направя същата операция