МНОГОДЕТНИ МАМИ 14

• 11 252
  • 305
  •   1
Отговори
# 240
 кога ще идвате и къде ще спите newsm78

Май месец, след 20 число ако не се лъжа...... Къде ще спим - незнам, зависи от фирмата дето ще се наеме....

# 241
  bouquet    bouquet    bouquet  Честит рожден ден на белия лебед!! Още любов и радост й пожелавам!
Успях да прочета най-сетне всички те ви писания . Хубава е идеята за празник на открито, но не може ли да е в неделя ?
Аз искам да споделя с вас нещо, което организираме ДБМ - Пазарджик. Става дума за благотворителен базар на 1 юни, каня майките с творчески умения да се включат. Подкрепата ви ще е ценна, дори и като идеи. Благодарим предварително   bouquet .
Желя ви страхотна седмица!

# 242
Нещо май всички сме се запролетили! Като гледам, даже ни помързва да пишем! (То може и да е за добро - стига висене пред компютъра, а да гледаме къщата и мъжа!) newsm78
За пикника - май повечето хора предпочитат да е в събота.
Завиждам ви с тези ходенета до Търново - на мен си ми е слабост, защото съм родена там, но почти не съм живяла там. Чудесно е да се види шоуто на Царевец, но май не е ясно кога го правят.

# 243
Честит рожден ден, бели лебеде! Много щастие, радост и красота в живота ти! Много, много сбъднати мечти! newsm59 newsm67

Я, кажете по тоя повод с какви мечти живеете? travel Аз мечтая да пътувам по света, но надали ще е скоро. Искам да отида в Западна Европа, Турция, Гърция,  в Индонезия, Китай, Москва.....И някой ден, ако спечелим от тотото, Praynig съм си обещала, че ще пообиколя света. А и България да поопозная, че съм много зле...Когато за първи път отидох в Свищов да се запиша да уча,  като се върнах казах на приятелите, че има страхотно и голямо езеро там. То се оказа, че това не било никакво езеро, ами цяла река Дунав. Срам, срам... EmbarassedОще ме базикат по тоя повод.

Хайде весел и слънчев ден! Hug

# 244
Минавам за едно бързо здрасти!
Честит рожден ден на всички,които съм пропуснала и на празнуващите днес!Много здраве,щастие и любов желая!
Аз вече съм оперирана и изписана.Всичко мина много добре и в понеделник ще ми махнат конците!Целувки на всички и лек ден от мен!  bouquet

# 245
newsm59    Мила Галче (красива бяла птицо), честит рожден ден! Да си все така усмихната, лъчезарна и добричка! Много здраве и любов за теб и цялото ти семейство!     newsm59

Цоцоланке, много лошо това с училището. Дано все пак да ви оставят един етаж за ползване.

Ивата, върна ли се в къщи? Пиши как си. А, ти си се появила, докато аз пиша. Радвам се, че си добре.
Мами, правите ли си отсега планове за лятната почивка? При нас яслата ще почива от 15 юли до 1 септември и аз вече започвам да смятам коя седмица кой ще гледа Камен. Надявам се да ме пуснат 3 седмици в отпуска (е, иска ми се и 4, ама ще видим, май става много нахално). Мислим да отидем на море в Лозенец - сигурно през август. Скоро ще подавам молбата за карта.

Джулис
, браво за хубавото изкарване. Да знаете и на мен как ми се ходи някъде самичка за няколко дни (даже се самопредложих за бъдещи командировки, дано ме огрее).  Grinning

# 246
Честит Рожден Ден!
На всички които съм пропуснала,не ме бива в пожеланията,приемете букет от мен.
Иначе съм много заета с документи за БГ

# 247
bdbaloni ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛЕБЕДЧЕ ЛЕ БЯЛО!   bdbaloni
ПОЖЕЛАВАМ ТИ БЕЗОБЛАЧНО НЕБЕ, ВОЛНИ ПОЛЕТИ, ВЕСЕЛО ЦВЪРКАЩИ ПАТЕНЦА И ЕДНО ГОЛЯМО БЯЛО ЯЙЧИЦЕ В ГЕЗДОТО.

Ивата, честито. Радвам се, че всичко е наред. Бързо възстановяване!   bouquet

За съжаление, аз пак ще се оплаквам.  Sad  Вместо да тичаме по градинките при това хубаво време, ние сме в къщи, защото Коко е с гнойна ангина.   Ill Горкият, едва диша, не може да спи, не иска да яде... Много е тъжен. От вчера сме на антибиотик, уви, но дано помогне и то по-бързо.
Като капак на всичко, вчера срещнах една мама на детенце от неговата група, която каза, че нейният сладур е с варицела. Сега след ангината очакваме включване с варицела... Милото ми "бебе", толкова много боледува. Трябва да измисля начин да му стимулирам успешно имунната система, че досега все се провалям в тази област.
Успешен ден на всички, да сте здрави и да се радвате пълноценно на топлото време. Разхождайте се и за нас. 

# 248
Галче, Честит Рожден Ден! Да си мноого щастлива!
И да снесеш розово яйчице!
И мойта бебка нещо...май я хванаха сополите! Ще ходим сега до педиатърката... Дано е само това!

# 249
Цоцоланке, много гаден номер е това с училището. Общината ви май се грижи повече за бизнеса си, отколкото за децата. Но не се ядосвай, ще се справите и с това. Ти нали бездруго искаше да местиш Вили в друго училище, сега поне няма да се чудиш дали да го направиш или не. Mr. Green

ДжулиС, блазе ви за Търново. Отдавна ми е мерак да видим шоуто, но някак все не се организираме. За колко големи групи го пускат? Многодетно семейство достатъчно голяма група ли е? Wink

ивата, радвам се, че всичко е минало добре!

Да оздравяват всички болни! Бързо! Това е заповед! #Cussing out

# 250
Честит Рожден Ден,Голямо Бяло Птиченце!Много щастие на теб и цялото ти семейство!  bouquet  bouquet  bouquet

Дидка,бяхме на изследвания на кръв...на Давид.Сега чакаме обаждане за скенер и магнитен резонанс.Последното при нас е Синдром на Аспергер  http://www.smilyanov.net/index.php?p=aspergers

Nature Sunny  Nature Sunny  Nature SunnyЛек ден от мен и целувки!!!

# 251
габи, звучи ми обнадеждаващо. Трябва просто повече разбиране. Hug

# 252
Здравейте мами!
С гордост искам да ви споделя,че и аз отскоро съм многодетна мама   bowuu и с удоволствие ще се присъединя към вас Hug Hug Hug
Засега каката и баткото са при бабите и дядовците и се надявам съвсем скоро да си ги приберем в новия дом Wink(тъй като в стария ни стана малко тясно Crazy се наложи да се преместим) ! Сигурна съм, че мога да разчитам на вас за съвети относно това как се справяте...  Crazy Искам и да се извиня предварително ако нямам възможност да ви пиша всеки ден!
Поздрави и целувки Hug

# 253
 ipm пък аз ти писах и в друга тема, ти през това време си дошла тук...Ама ...важното е,че си тук...Добре дошла!

ивата, добре  е,че си добре....

Габи, дано има само добри новини...

Кабо Алма, и за теб имам малко, ама в другата тема.....

Феичке, да не хванахте варицелата от близнаците на Надя? Наде, Дунав ми е любимата река...Стаята ни бе досами Дунав-а...Нагледах му се, ама ех, студентски години.....

Дидка и боби мин май ще ни водят те по базарите...Браво за дейността,която развиват!

СуперТеди - аз лично съм много по-добре откак съм повече навън и по-малко в къщи(едно на ръка,че като се застояваме по-малко в къщи по-малко и цапаме)....

Самке, как е курса?

Натали, кога ще ти честитим,че си на документи българка?

Оливети, и аз го мисля това с лятото...Ако някой намери добри оферти - нека да ги сподели тук.....

Неви, Дидуш - къде сте?

# 254
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 Hug ipm  Heart Eyes добре дошла в нашите стройни,многобройни редици  bouquet
Габи не бях чувала за тази болест,то си е направо дарба де!
ivata да се оправяш бързо Crossing Armsнаправо ме караш да се замисля дали и аз де не си направя същата операция Thinking
bobi min   май трябва да обменим малко опит относно базарите,ние смятахме да правим изложба-базар
 Hugна болничките дечица ...бързо оздравяване и дълги разходки

Общи условия

Активация на акаунт