Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за операцията?
Как мога да намеря информация за пътни условия и правила за движение?
Как мога да стана член на асоциация "Пълна къща"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за операцията?
-
Как мога да намеря информация за пътни условия и правила за движение?
-
Как мога да стана член на асоциация "Пълна къща"?
-
Какви са мненията за рекламните материали и логото на клуба?
-
Къде мога да гледам предаването с Кабо Алма?
да не те мисля значи
на Александър. Мамо Цоци и мен ме тормозят за братче , но аз се опъвам-не мога по здравословни причини- а те не та не искаме-децата де
Цвирче ,около Пловдив има много хубави поляни на хижа Здравец също има супер поляни -за големи сем. Ако решим за пловдив ще намерим най-подходящата. Цоци и моите юнаци си правят сметка ,че ще имат поне по три деца.
представете си като се съберем на семеен празник ......
..
, някаква пролетна криза ли е, що е, не знам 
А Цоци все пак се появи и днес макар за 3-4 реда. Но децата и си ги бива - добре са се погрижили за плана на майка си за петилетка напред - относно раждането де. 
, т.е. те ще ходят до Търново - 4 и 5.клас,а аз нали съм параноичка - с тях и децата...Лъчо уж обеща да ме пусне без Йоан и да бъда само с Рая и Вили,ама да видим.....Госпожата искаше до Мелник, но е много банално,а и аз искам Търново!
Тук е весело! И да пишат често. Алекса - извини ме(не помня вече),ама кога ти е термина? Другите бремелинки - как са? Имаме 2 мами определени за началото на май месец - май дечко и Маги са това....
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
!Весел празник и много подаръци,много емоции и радостни сълзи!!!

аз нали съм от комисията по посрещанията
на тукашна територия-кога ще идвате и къде ще спите
за дето не си ми се обадила,но явно си имала доста ангажименти!Звук и светлина е много хубава атракция,добре че сте я видяли!