Мътини в очите от 1 месец

• 581
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте от 1 месец забелязвам  няколко мътини движещи сивкаве точки в двете очи  ходих на очен той каза че почти всеки човек ги вижда..
Дали ще изчечзнат ? Според вас каква е причината за появата има ли някой тук с подобни мътини

# 1
Здравейте от 1 месец забелязвам  няколко мътини движещи сивкаве точки в двете очи  ходих на очен той каза че почти всеки човек ги вижда..
Дали ще изчечзнат ? Според вас каква е причината за появата има ли някой тук с подобни мътини
Много хора сме с такива.Няма как да се премахнат, но поне не пречат. Не им обръщайте внимание, щом нямате други проблеми, ще свикнете.

# 2
Много хора сме с такива.Няма как да се премахнат, но поне не пречат. Не им обръщайте внимание, щом нямате други проблеми, ще свикнете.

Сподед вас от какво се появават  мн са ми досадни Sad

# 3
И аз имам такава на лявото око. От близо 6 години. Помня, как преди 4 години , след като изгледах един от епизодите на Чудовищата в мен (който ги е гледал,знае за какво говоря), рязко реших,че имам червей в окото. И много бързо отидох на лекар, нещо, което дълго време отлагах.  Та, доктора много се смя на моите измислици и аз излязох потресена от кабинета и даже реших,че тоя доктор не става и видиш ли,не ги разбира нещата. Докато мъжът ми не ме приземи да не се занимавам с глупости.
Иначе докторът си е доста известен и го водят като много добър тука. Помня,че ми обясняваше нещо, обаче аз тотално се бах изключила,само червеи ми бяха в главата Simple Smile .
Пиша ти всичко това,за те успокоя. Прегледал те е специалист и е казал,че няма място за притеснение. За твое успокоение може да чуеш и второ мнение.

# 4
Преди десетина години ходих при един от добрите офталмолози за такъв проблем. Светла му памет на човека. Обясни, че в съвременното общество очите остаряват по-бързо, заради екраните и липсата на хигиена при ползването им. На всеки час трябва да гледаш през прозорец надалеч за няколко минути, кой обаче може да си го позволи. Изписа ми тогава едни много добри изкуствени сълзи и мощни витамини с лутеин, от които оставаше неприятен дъх, не помня кои точно. Каза, след време може тези точки да се изместят и да не ги виждате, после пак да ги виждате и така. Бях започнала постоянната си работа на бюро и на компютър по 8-10 часа на ден, може би от 2-3 месеца. Такова е. Поне при мен.

# 5
Имам такива точки от над 15 години, даже почнаха да се свързват една с друга и да образуват чертички. Появиха ми се от нищото и в началото много ми пречеха. Ходих на преглед и ми казаха, че много хора ги имат. Чувала съм, че се махат (или поне намаляват) с хранене основно с месо, но не съм пробвала. С времето свикнах с тях и сега ги виждам, само ако се вгледам или е много светло.

# 6

Сподед вас от какво се появават  мн са ми досадни Sad
Не е много ясно от какво се появяват. И докторите явно не знаят точно. Чух, че от някакъв антибиотик може да се образуват, като страничен ефект, но не разбрах от кой и не знам дали е вярно. 🤷‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт