Кой хорото ще поведе и в Отчетни ще ни заведе...!?16.04 - 23.04

• 18 330
  • 540
  •   1
Отговори
# 420
Ани, добре дошла  Hug Няма да чакаме заедно..... Simple Smile, ако все пак гадината реши да ме напусне. Чаках я сума време, сега се е разположила удобно....и няма мърдане  Sick

Аз петъка все пак ще го честитя...и утре пак... Crazy

Голди, страхотно кафенце както винаги  Heart Eyes Стискам палци болките да са от друго... newsm10 опитай се да забравиш категоричните усещания за момент.... Hug

Ех, това позитивно мислене, как трудно ми се отдава, макар че имам доказателства, че помага...

Стефи, каква диетка ще спазваш, аз имам чувството, че от фолиевата киселина ми се засилва апетита.... Crazy

Последна редакция: пт, 20 апр 2007, 10:50 от комикс

# 421
Благодаря за топлото посрещане, момичета! Hug  Стискам палци на всички fingerscrossed   И хайде не се моткайте, ходом марш всички към Отчетни!  smile3503

# 422
  • Бургас
Стели, разрева ме, бе  душко Hug Ти събирай силици, че довечера пак купон те чака Heart Eyes
Комикс, Жаклин, Деси и всички останали, голяма прегръдка от мен Hug
Кали, ако някой ден открия начина с немисленето, веднага ще го споделя, но се надявам дотогава да не ти е нужен Praynig
Миме, голям съм блеок Whistling Честита ви нова къща  bouquet

# 423
И от мен хелоу!!  Mr. Green

Миме,
честита ви нова къща! Желая ви много радостни моменти, много смях и топуркане на детски крачета!!!  Hug

Ани,
добре дошла, мила! Знаеш за хорото към Отчетни - хващай се скоро!   bouquet

Голди,
наистина, дано болките да са предвестник на  EFP и после preggo  baby_neutral Simple Smile)) И благодаря за кафенцето!  Heart Eyes

Вили,
дано гадинката дойде и отмине, а после много любов и разбира се - най-желания и чакан резултат!  Praynig

Ние сме си взели отпуска за утре и днес заминаваме на една вила до Троян! Много се радвам, че отдавна не сме си почивали извън София, а тук все има какво да се върши и през почивните дни...
А, и да ви се похваля - от вчера влязох отново в отбора на червенокосите!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green До преди 3 години все червена си ходех, после си оставих моята коса. Но вчера реших да върна малко стария имидж, а и лято иде - ще веем огнени гриви!!!  Blush Blush Blush Ще пусна снимки да ме видите, каква съм Убава станала!   Crazy

# 424
добро утро и от мен момичета
чвера много ми хареса срещичката.много се забавлявах с вас  Grinning
ТИТИНИ слънцеееее как си.беше се позагубила малко.а за скандалчетата еми нали знаеш-където има комин има и пушек Mr. Greenвсичко е добре когато свършва добре. Hug
АНИ добре дошла мила но ти пожелавам скоро да се местиш в отчетни Hug
Стела ми пусни някоя снимка на бебчо де да видим и ние иии много си стисната стига го крий.все пак бая му треперехме и ние,няма само  таткото да гледа я Crossing Arms
МИМЕТИ ИВ айде честито Хапартамент Mr. Greenскоро на купон да ни поканиш и също така скоро с дечурлига да го напълните.
момичета не мога всички да ви изброя ама всички ви целувам и ви пожелавам приятен ден.
уффф като знам че и утре ще бачкаме Sick ама пък да ви кажа аз на
26.04 ще ходя във ВАРНА.ТАКАЧЕ Я ДАЙТЕ ДА СЕ ВИДИМ ТАМ С КОЙТО МУ Е УДОБНО.аз пак срещи въртя. Joy

# 425
Кали, ако някой ден открия начина с немисленето, веднага ще го споделя, но се надявам дотогава да не ти е нужен Praynig
Дано не ти се налага да го откриваш  Praynig
Както и на всички тук!

Бебеправенето ми е мъчителен процес именно поради тея непрестанни мисли. После до цикъла то са едни фалшиви симптоми, то е трах да не пийна някакъв алкохол, да не си купувам панталон "напразно"  ooooh! НАли се сещате?
Ще се опитам тоя път да си живея нормално, пък дано стане  Hug

# 426
  • Видин
Кво правите? Пишете ли пишете......
Стелче, той бебо от сега спортист а ? Стягай се че има да тичаш ти след него... живот и здраве до година newsm68

Кали, душко, спокойствие му е майката! Опитай се да си гледаш удоволствието и да не мислиш много smile3502 smile3521

Морги, чакаме снимки да те видим "огнена" smile3503

# 427
Жаклин, опитвам се, бре, опитвам, ама не става  Banghead
Обещавам, че ще се старая повече  Mr. Green

# 428
  • София
Kalli, много се радвам, че няма да се налага да чакате до юни, както беше споменала преди.  Hug
Аз не мога да ти помогна със съвет, защото мислите ми са насочени само към мечтаното бебе. Даже предстоящата сватба не може да ме разсее. До тестването след първия месец вяли опити, остават 6-7 дни, които ми се струват цяла вечност  Confused Само се моля да не ми се налага повече, както и на всички вас, да чакате с месеци, недай си боже с години.
Хайде, пък догодина с малките скиорчета и по едно екипирано вързопче  Wink

# 429
Здравейте сладурки!
Голделинке мерси много за кафенцето, а за сандалките-страхотни са и тези които си си взела ,и тези които си си харесала.Сексапилна мацка. Heart Eyes Hug
Мимето-а честито ви ново жилище и съвсем скоро да го запълните с много дечица. Praynig
За протокола днес си взех резултатите от хламидии-отрицателен и цитонамазка и доки каза,че всичко е наред  и идеално,че може да пия Герикапс.обаче от сутринта имам едни болки в ляво и отзад към кръста-нямам проблеми със бъбреците и тя като ме стресна,че може да е апендисит,та сега не ми излиза от главата.Абе то ту от едни черни мисли се отървеш,та хоп на други.
Лек,щастлив и успешен слънчев ден на всички мацки,които се подвизавате в този прекрасен форум.  bouquet  bouquet  bouquet

# 430
  • София
Черпя с торта за рождения ден на мъжла ми и бягам че са ме зарили  Hug

# 431
  • Стара Загора
Ето нещо писано по темата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=175948.0

# 432
  • Бургас
Котанке, мерси Flutter Апендицитът боли от дясно, няма да се шашкаш Naughty Да не си настинала нещо newsm78 Много се радвам за резултатите  bouquet и ще те чакам за морско бебе Wink Heart Eyes
Ели, ауууу, да ти е жив и здрав мъжа  bouquet и да му пазиш кръстчето, че поправка го чака Mr. Green

# 433
честит рожден ден на Ицо(Ели не бъркам нали Embarassedако не е Ицо кажи му че имам много безплатни минути и не мога да ги запомня кой кой е Mr. Green :35)абе идеята е друга-бъдете винаги много щастливи и обичащи се.  bouquet Hug

# 434
  • Габрово
Здравейте, момичета!

elpet, да ти е живо и здраво мъжлето Hug

Цитат
Бебеправенето ми е мъчителен процес именно поради тея непрестанни мисли. После до цикъла то са едни фалшиви симптоми, то е трах да не пийна някакъв алкохол, да не си купувам панталон "напразно"   НАли се сещате?
Ще се опитам тоя път да си живея нормално, пък дано стане 

Това с панталона направо ме разби... значи не съм само аз луда, понеже от 3-4 мес. отлагах да си купя нови дънки щото видиш ли може да забременея и да не мога да ги нося, ама миналия месец се отпуснах и си купих едно късо дънково сукманче и сандали с много висок ток и то пък взех, че забременях и сега няма да ги нося Rolling Eyes

Голди, а дано и ти след покупката на сандалките с тока да не можеш да ги носиш занапред защото ще си бременна, ама вземи се поуспокой миличка , нали все пак разбра, че нищо ти няма след разните там изследвания и това не е малко Hug

Общи условия

Активация на акаунт