Отговори
# 540

Маргаритките отключиха паник атаки. Но защо се получава така защо предизвикват това тези цветя ? Свързва ги с насилника и с кръв.  

Беше ми приятно и благодаря за компанията и тази вечер. Много ми хареса епизода имаше от всичко и не беше така разпокъсано и мудно. Имаше доста динамика , емоции и действие и романтика и екшън.
Заслужава високи цифрички от турския зрител. Доста често е непредсказуем какво ще хареса.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 23:10 от femmi2

# 541
Феми, дай знак ако пуснат фраг, за да го сложим в темата.
Наистина бяхме свидетели на доста интересен епизод.
Хареса ми.
Бавно и полека сценаристите ни въвеждат в липсващите моменти от живота на Нисан. Миналото я плаши, предчувства, че нещо лошо се е случило и се страхува да си спомни. Не може да счупи бариерата и да отприщи чувствата си.
В момента по-важно за нея е да разбере какво крои Динчер, без да подозира, че той е част от липсващия пъзел.
Не можем да се оплачем от епизода - екшън и романтика бяха умело съчетани и добре балансирани. Всяка сцена беше пропита със заряд и приятни диалози. Хуморът също се вписваше ритмично. А музикалния фон - отлично подбран.
Доволна съм. Чакам с нетърпение бг субтитрите утре сутрин.
Момичета, благодаря ви за приятната компания.

# 542
И този път ни оставиха без фрагман след новия  епизод.  Явно ще им е традиция и ще го пускат след това.

# 543
Ние сме търпеливи, Феми.
Ще изчакаме фрага, когато и да го пуснат.
По-важното е, че този път епизодът беше топ. Завърши на точното място, в най-сюблимния момент. Трябва да гадаем до следващата сряда как ще се измъкнат Нисан и Ешреф.
Какъв ли екшън ще се вихри в заведението?! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 544
Завършека е ТОП ! Отново те кара да тръпнеш , гадаеш и да ти е любопитно. В този епизод има много хубави сцени с ЕшСан🥰 с нотка на хумор и екшън💥  заедно с Фъстък. Най голямата звезда.  ✨💚

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 23:58 от femmi2

# 545
Целувка за лека и спокойна нощ!

Общи условия

Активация на акаунт