Отговори
# 60
Страхотен план на Ешреф, но Динчер отново ще се измъкне.

И аз така мисля, рано му е, още има да ни мъчи Етем с него. Но и Нисан дочу, че Динчер има други планове за нея, така, че края му приближава. Аз за друго си мислех тая вечер.  Динчер отмъщава за баща си, но... майка му е жива и знае истината за това, че баща му е бил насилник. Дали пък ако тя проговори Динчер няма да смени тактиката и да го избелят?
Пипи, изобщо не ми се иска да избелят Динчер. Да си остане такъв мерзавец до края, но да разбере истината от майка си. И няма да съжалявам ако Ешреф го гръмне.
Кадир ми се струва, че ще го реабилитират, хеле пък ако се окаже син на Хъдър.
Доста наблегнаха на факта, че Кадир е нащастен, защото никой не го е обичал в този живот.

................

💥💥💥КРАЙ НА ЕПИЗОДА!

- Нямате къде да бягате, излезте! Криенето там няма да ви спаси!

# 61
# 62
Чудесен беше и този епизод. Наистина имаше от всичко за всеки - екшън и любов, ревност и скандали, разбиране и противоборство.
Харесаха ми неочакваните обрати и трезвата мисъл на Ешреф. Гениален е, когато трябва да отмъщава, прави го много прецизно.
Краят на епизода също беше изпипан.
Момичета, благодаря ви за приятната компания!
Докато чакаме новия фраг:
Цитат
Ешреф се влюби и цялата глутница страда🤣🤣🤣🤣

Това се нарича „Ешрефизъм в острата му фаза“ – когато любовта се превръща в колективна драма и всяка нота от песента ѝ докосва сърцето като статистически отчет на зрителя 😅

# 63
Какво? Май фраг няма? Момичета беше ми приятно! Heart Епизода ми хареса. Heart

# 64
Благодаря и аз за компанията в тази кино вечер.

Има Фраг за епизод 20 гледах го по канал Д.

Да не ви говоря какъв екшън е направо е взрив от емоции и бууум 💥BowlingMisc BombMisc Gun
И всичко това де случва в имението на Ешреф превзето от Кадир има и другаде разбира се.
Ама пак се измъкнаха тия двамата. Явно до декември няма да ги занулят, ако наистина им изтичат тогава договорите.

# 65
Има да, ама преводачката го е изпуснала. Joy https://www.kanald.com.tr/esref-ruya/fragmanlar/esref-ruya-20-bolum-fragmani

# 66
Какво? Май фраг няма? Момичета беше ми приятно! Heart Епизода ми хареса. Heart
Пипи, зная, че ти си утре отрано на работа, но аз ще почакам още малко, за да видя дали наистина няма да има фраг.
Беше ми много приятно!
Друго си е когато емоциите бъдат споделяни на онлайна. Така времето минава неусетно, а епизодите оживяват.
И още едно инфо, което открих при рускините:
Цитат
📌Гизем Кала ще се присъедини към актьорския състав на „Мечтата на Ешреф“ в ролята на Айтен.

Фарук, в ролята Ахмет Рифат Шунгар, ще срещне голямата си любов Айтен, от която никога не се е отказал, дори въпреки предателството ѝ, и от този момент нататък за Фарук ще започнат още по-големи изпитания.

Момичета, сега видях постовете ви!
Ще чакам превод на фрага и ще го пусна с гифките.

# 67
Ох милият Фарук и той като Ешреф обича само веднъж. ❣️
Много добър е актьора. Гледам го за сефте но умее да придава емоции и в екшъна си го бива.
Трябваше да му намерат нова мацка и на него.

Ешко се влюби отново и то безумноооо та чак Света ще изгорииии и всичко наоколо.
Да не си му пред очите тогава ,когато е ядосан и ревнува. 😱

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 13:53 от femmi2

# 68
Eşref Rüya

Епизод 20, Трейлър 1 |

„Време е да си върнем това, което е наше, особено сираците!“ 💥

В следващ пост ще сложа гифките и ще си отмъкна от Градинката превода.
Катя веднага е превела фрага.

# 69
Благодарим на Катето за бързия и точен превод. 🌼

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 00:56 от femmi2

# 70
Eşref Rüya

Епизод 20, Трейлър 1 |

„Време е да си върнем това, което е наше, особено сираците!“ 💥

Ешреф: - Това място е поверено от татко Якуп за Сираците. Който нарушава повелята му, ще заплати с главата си.
- Искам този тип жив.
- Принудихме се да се сбогуваме с тайния си обожател, без дори да се запознаем. Ред е на Кадир. Време е да си върнем това, което ни принадлежи и да застанем начело на Сираците. Кадииир!

Сема: - Каква работа имаш с Ешреф Тек? (буквално, с него ли работиш?)
Нисан: - Ешреф.
Кадир: - „Казвам, че има слон, по-голям от камилата“, Ешреф.
Ешреф: - Има Аллах, който е по-голям от всичко, Кадир. На него се доверяваме.
Кадир: - Нека да попитаме и да видим кой е бащата на Сираците. - Кой е баща ви?

Катя, благодаря за превода!
Огън е и този фраг, както и епизода, който гледахме.
Не може да се разкаже - трябва да се гледа.
Очаквам с нетърпение българските субтитри.

# 71
До края на декември има още 10 -тина серии за Кадир и Динчер. Много са.

# 72
Добро утро! Оставям ви да чакате рейтинга след този интересен епизод.

# 73
Добро слънчево утро и ден.  Времето е приятно и настроението също. 🍂☀️🙂🙂🥰

Ето го и рейта от снощния епизод.  Не е лош въпреки спада пак сме добре сравнение с други дизита на колеги. Футболният мач си каза думата. Следващият път сме нагоре убедена съм. Епизода беше чок добър и сме доволни.  Браво на всички пред и зад камера. 👏

# 74
Здравейте, дами!

Дори и червените стрелкички от рейтинга не могат да развалят доброто ми настроение и удовлетворение от видяното в снощния епизод.
Доказано е, че с турската публика съм тотално скарана. Когато харесам нещо - те са ми абсолютна опозиция.
Затова - игнор на скалите, да се наслаждаваме на видното в епизод 19:

„Грижата за красотата започва от сърцето и душата. Иначе никаква козметика не помага.“
Коко Шанел
Нека и в днешния ден, бъдем усмихнати, позитивни и изпълнени с обич!

Общи условия

Активация на акаунт