Отговори
# 600
Привет! Hug Нещо странно става днес с мен, та да споделя. Цял ден независимо какво правя в главата ми непрекъснато кънти песента на Нисан. Явно мелодията е много въздействаща, щото аз езика не знам и не съм и запомнила за какво се разказва. Не съм я слушала извън сериала, колко пъти я пускаха 3-4, а така да ми се набие в главата! Heart

# 601
Тя си пасна и с Джан Яман, и с Фуркан Палалъ, и с Енгин Акюрек...Не става сватосване с всички-
Много си права, tigasa! Демет умее да си химичи с всички партньори. А с веселия си нрав и непринудено държание създава приятна атмосфера на снимачната площадка.
Досега не съм попадала на отрицателни отзиви за нея от колеги, журналисти и репортери. А специалистите в киноиндустрията оценяват високо актьорските ѝ умения.
Злонамерените писания по неин адрес идват от тесногръди и озлобени анти-фенове.
Цитат
Първият епизод на #EsrefRüya достигна над 44 милиона гледания в YouTube!
Рекорд 👍👏👏

Привет! Hug Нещо странно става днес с мен, та да споделя. Цял ден независимо какво правя в главата ми непрекъснато кънти песента на Нисан. Явно мелодията е много въздействаща, щото аз езика не знам и не съм и запомнила за какво се разказва. Не съм я слушала извън сериала, колко пъти я пускаха 3-4, а така да ми се набие в главата! Heart
Това се казва въздействие на песен, изпята от сърце.
Пипи, по-късно ще постна още веднъж превода на песента, че сега отивам на гости.
Текста също е много приятен.

# 602
НОВА ПОРЦИЯ СНИМКИ  ЗАД КАДЪР Movie Camera

# 603
Аз да се отцепя от колектива най-много я харесвам с Йозтюрк.

# 604
Аз не мога да взема отношение по въпроса щото не съм я гледала с всички. Но в "Домът" много ми хареса с Ибрахим Челикол(въпреки, че него не го долюбвам). Не чета клюки, но така и не разбрах защо занулиха героя му?

# 605
Аз не мога да взема отношение по въпроса щото не съм я гледала с всички. Но в "Домът" много ми хареса с Ибрахим Челикол(въпреки, че него не го долюбвам). Не чета клюки, но така и не разбрах защо занулиха героя му?
Май той сам си напусна те направиха героят му такава гад ,че не е истина.

# 606
❝Колкото повече се опитвам да си спомня, толкова повече сърцето ми потъва. Сякаш някакъв вътрешен глас ми казва, че не е нужно да си спомням...❞💔

Травмата на Нисан е толкова дълбока, че съзнанието ѝ просто е потиснало всичко, свързано с онази нощ. Но някъде вътре в себе си тя все още чувства, че се е случило нещо ужасно, но дори не може да обясни какво точно...😭

《Мечтата на Ешреф/Eşref Rüya》

Ешреф: „Не мога да дишам без теб 💔Но все още дишам... Ако си поемеш дълбоко въздух, ще почувстваш ❤‍🩹🌹“

# 607
Гореща Деметка с Огнен темперамент, като за лека нощ.🌌  ПУ ,ПУ много е хубава. Истински фотомодел.  Heart Eyes❤️‍🔥🔥🔥💅💅💅👄 🖤🖤🤎

# 608
# 609
Привет , неделнооооо 🙂☺️🍂🍂🍂🌤️

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 11:49 от femmi2

# 610
Здравейте, дами!

Забравете ежедневните грижи.
Да се отпуснем и наслаждаваме неделно и отново да се потопим в света на EşSan.
Цитат
#EşSan имат свой собствен идеален език на любовта: погледи 💘  

Цитат
Колкото по-дълго са разделени, толкова повече започват да обичат и ценят тази любов ❤🌹  

Цитат
📃 Тяхното отношение и нежност един към друг са пряко доказателство за любовта им. Те не могат да се наситят един на друг.

"Трудните пътища често водят до красиви места. Не спирайте да вървите."
Пожелавам днес да имате нови радости, прекрасно настроение и много усмивки.

# 611
# 612

💡📔 СПОЙЛЕР за сериала "Мечтата на Ешреф"

Скрит текст:
📃 Чийдем ще продължи пътуването си с Ешреф. Колкото и да се опитва Кадир, Ешреф и Чийдем ще постигнат споразумение и дори ще стане ясно, че Кадир е убил Якуп Бабай.
📃Ешреф и Динчер ще се срещнат отново лице в лице.
Нисан няма да иска Динчер да идва отново там. Но Динчер няма да се съгласи и напрежението в сериала само ще ескалира.
📃Остава много малко време, преди Ешреф да научи, че Нисан е Руя. Сценарият продължава да бъде внимателно разработен.

# 613
  • Бургас
Здравейте момичета! По-принцип не гледам турски сериали, следя крими сериали по телевизията но там са толкова изчерпани и повтарящи се, че съм се отказала. Случайно попаднах на Безгранична любов и няма да ви казвам за колко безсънни нощи съм го изгледала. и с много рев:laughing: . Та оттам се започна търсене на такъв тип сериали-крими и мафиотски. Изгледах първи сезон на Мечтата на Ешреф и съм като зомбирана в очакване на новите серии. И така попаднах на вас. Изчетох няколко стари теми и искам да изгледам и предишните сериали на Чаатай. Наистина съм възхитена от играта му. Въпроса ми е къде мога да гледам Вътрешен човек, пробвах дадените на първа страница, но отваря само съмнителни сайтове. Сега го гледам в Ю туб, но превода е ужасен и на места въобще го няма. Благодаря ви предварително, извинявайте за дългия пост. Хубав почивен ден!

# 614
Здравейте момичета! По-принцип не гледам турски сериали, следя крими сериали по телевизията но там са толкова изчерпани и повтарящи се, че съм се отказала. Случайно попаднах на Безгранична любов и няма да ви казвам за колко безсънни нощи съм го изгледала. и с много рев:laughing: . Та оттам се започна търсене на такъв тип сериали-крими и мафиотски. Изгледах първи сезон на Мечтата на Ешреф и съм като зомбирана в очакване на новите серии. И така попаднах на вас. Изчетох няколко стари теми и искам да изгледам и предишните сериали на Чаатай. Наистина съм възхитена от играта му. Въпроса ми е къде мога да гледам Вътрешен човек, пробвах дадените на първа страница, но отваря само съмнителни сайтове. Сега го гледам в Ю туб, но превода е ужасен и на места въобще го няма. Благодаря ви предварително, извинявайте за дългия пост. Хубав почивен ден!
meriza, здравей!
Освен посочените сайтове на първа страница, мога да ти предложа да погледнеш и този:
Аskim-bg.com е  по-надежден сайт, но и там по-трудно се отварят епизодите. Трябва търпение.
При nu6i-bg е невъзможно да се гледа и доколкото видях са блокирали сайта.

Ако пък искаш с руски субтитри или озвучка - при рускините няма никакъв проблем. Сигурни сайтове.
Ето един линк:
https://turkrutv.net/vnutri/

Не успявам да открия епизодите в playtube.tv, но ще поровя още малко и ако намеря нещо, веднага ще го постна.

Общи условия

Активация на акаунт