Отговори
# 90
11 серия ✨

— Защо не ме предаде? Защо не му каза какво знаеш?
— Ако ти кажа, ще си тръгнеш ли?
— Обещавам.
— Защото те обичам.

19 серия ✨

— Кълна ти се, че един ден ще довърша с този човек.
— Махай се оттук, Ешреф. Не разбираш нищо от това, което ти казвам. Махай се оттук. Не искам да те виждам.

# 91
Вайййй , Страхотееен Паралел и  ситуации  от С 1 и 2. Единственото, което липсва е Ритника във вратата.

# 92
Сладури!

# 93
Добро дъждовно петъчно есенно утро и ден. ☔☔💧🌤️🍂🍂🍁🍁🍁

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 13:15 от femmi2

# 94
Добро утро!

# 95
Кинематография с най голямата бляскава легендарна  звезда и в сериала. 😍🤩💚💚❤️😎✨✨✨  

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 10:52 от femmi2

# 96
Здравейте, дами!

Днес с кафето съм точно като Кадир, но не от махмурлук.
Среднощната среща с епизод 19 не ме остави на мира. Будувах си доволно до сутринта.
Затова ще започна с първите кадри от епизод 20, пък после ще се разхождам из Х за ново инфо.

"Усмивката е най-малкото добро, което можем да подарим, но често носи най-голямата светлина."
Хубав ден, пълен с усмивки и много щастие ви пожелавам!

# 97
Цитат
Сигурна съм, че този разгорещен спор между Ешреф и Нисан ще отстъпи място на романтичен момент. И двамата мислят един за друг, но по различни начини. Дори споровете им са толкова красиви, моя прекрасна двойка. 😍

Ох бееее , Уникален ! LipsHearts Sleeping Nature Fire Nature Boom Green Heart Сексапил , Мъжественост и Харизма !  Както винаги сме отбелязвали личи си моделския , манекенски опит в младежките години .
https://x.com/ucusx/status/1981147507217625157

Цитат
Ъгли, кадри, избор на песни, актьорска игра и на всичкото отгоре монтажът – сериал, който е най-добрият, най-успешният и най-трудоемкият турски сериал на миналия век, нищо не го е надминало.

Както каза Ешреф Тек, всички вие сте „Ешреф Руя“ ТЕК.

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 13:11 от femmi2

# 98
Цитат
Сигурна съм, че този разгорещен спор между Ешреф и Нисан ще отстъпи място на романтичен момент. И двамата мислят един за друг, но по различни начини. Дори споровете им са толкова красиви, моя прекрасна двойка. 😍

- Нисан, изчакай! Какво направи?
- Дадох уроки на двама ви. Щастлив ли си?
- Казах ти да не виждаш повече с този негодник.
- Тогава щеше да влезеш в затвора.
- Каква е разликата?
- Какъв егоизъм? Ти правиш, но за твоите действия отговарят любимите ти.

- Тогава нямаше да те обичам.
- Ако зависеше от мен... Щях да изтръгна и изхвърля сърцето си, което те обича.
- Защо винаги правиш всичко, както си искаш, Нисан?
- А ти? Защо изобщо не мислиш за мен? Нищо ли не знача за теб?
- Какво още трябва да означавам за теб? Казвам, обичам те, какво повече?
- Обичаш, но те няма до мен.
- Нисан, ела!
- Съседите гледат, не виждаш ли?

# 99
Ешреф изпраща венци от цветя, ревнивият Ешреф на Нисан, който прави присъствието си тук, му доставя изключително удоволствие. Тя е самата кралица, Нисан.

ВЛИЯНИЕТО НА ЕШРЕФ ТЕК Nature Boom Nature Fire Bowling Misc Gun
https://x.com/Thfallingangel/status/1980336645170987086

След бурната ревност и страсти продължаваме паралелно с рекламата на Филма . Гала вечерта и премиерата предстоят .

Още Зад кадър

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 16:33 от femmi2

# 100
Ох бееее , Уникален ! LipsHearts Sleeping Nature Fire Nature Boom Green Heart Сексапил , Мъжественост и Харизма !  Както винаги сме отбелязвали личи си моделския , манекенски опит в младежките години .
https://x.com/ucusx/status/1981147507217625157

Цитат
Ъгли, кадри, избор на песни, актьорска игра и на всичкото отгоре монтажът – сериал, който е най-добрият, най-успешният и най-трудоемкият турски сериал на миналия век, нищо не го е надминало.

Както каза Ешреф Тек, всички вие сте „Ешреф Руя“ ТЕК.
Страхотен Ешреф Тек!

# 101

Flowers Blossom ФЕМИ* благодаря за новите публикации,
интересни и хубави както винаги досега
Kissing Heart

# 102
Софииии🥰 🍷 🍷 🍷 Специално за теб 😻. Да му завидиш и на статиста , който държи чадъра на Големият ШЕФ.
Може и ние да кандидатстваме....

Не турско , а Холивудско Кино. Movie Camera😍👏👏👌

Ново от снимачната площадка и къщата на Хъдър.

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 19:12 от femmi2

# 103
Ешреф изпраща венци от цветя, ревнивият Ешреф на Нисан, който прави присъствието си тук, му доставя изключително удоволствие. Тя е самата кралица, Нисан.

ВЛИЯНИЕТО НА ЕШРЕФ ТЕК Nature Boom Nature Fire Bowling Misc Gun
https://x.com/Thfallingangel/status/1980336645170987086
Много добре са подредени и отработени сцените и в епизод 19. Динамика и плавен преход, с много заряд, насочване към същността на проблема и без излишни подробности. Разплитане на някои ситуации и заплитане на нови интриги.
Нотките хумор в речта и действията на героите придават особен колорит на продукцията.
Дори Гюрдал не ме дразни този сезон. Обрани действия, без натрапване.
Липсва и темата за Руя, бенката ѝ и сподавените стонове и  въздишки на Ешреф по нея.
Ешреф си върна настройките - убедихме се в това, но и Етем изглежда се пренастрои и взе да мисли преди да пише.
Любопитна ми е историята и на останалите герои. Какво ще стане с Мюслюм и Ърмак, Фарук ще се срещне ли с Айтен и защо бившата му съпруга настоява да се видят.
Любовта споходи като мълния четиримата неразделни приятели. Всеки един от тях я изстрадва и преживява по свой си начин. Хора, за които смъртта е постоянен спътник и неочаквана гостенка, от която не се страхуват, са в плен на нови, неподозирани чувства.
Да видим кои от тях ще са щастливците, преродени за истинската любов и останали живи, за да ѝ се насладят.

# 104

🥰💝💅💅

Ооо , хуморът е нещо без което не можем в Ешрефа. То е част от очарованието на сериала и закачките между всички и най вече на ЕшСан. 🙂😎😎💓💘🩷🖤🤍 Иначе епизод 19 е много добре структуриран и вървеше логично всичко.

ПРИЯТЕЛИ Smile
https://x.com/demetodr/status/1981073902379159782

Цитат
Най-накрая EŞREF TEK се завърна. Това е, което трябва да ни донесете.

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 19:17 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт