Отговори
# 105

Цитат
Най-накрая EŞREF TEK се завърна. Това е, което трябва да ни донесете.

# 106

Мерсаж за хубавите гифчета😍

Продължаваме с още Нови Снимки😊

Ешреф аби, когато дойдеш отново ела с кака Нисан и ни я доведи. Добре ще я доведа. Ешреф спази Обещанието си. Всички са зад Ешреф и го обичат и помагат и уважават. Дечицата от Сиропиталището  много го Обичат. Heart  Щастливи са да видят Нисан и Ешреф заедно рамо до рамо.💕

# 107
Чаатай и Елчин на снимачната площадка на филма #Uykucu:

# 108
Засипаха ни със снимки зад камера. Нека... Не се оплакваме. Полезно е да се види и покаже от снимачния процес. Чаатай е толкова различен. Всеки път те изумява и остава без думи и дъх. Истински Неуморен  Хамелеон.  🤩 👏👏👏😍👌👌✨✨

Мустаци , прошарена коса и Специални Очила и няма и следа от Ешреф Тек. 😯 След кратко време пак си върна визията на  мафиотският лидер.  

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 15:32 от femmi2

# 109
Постоянно върви реклама на Шоу ТВ относно Сънливеца не знам как е на другите канали.

# 110
И аз не знам как е по другите канали. Не ги гледам и толкова само когато дават Ешрефа се сещам да пусна турско.

Но щом има по Шоу тв продуцента яко плаща Money току виж и и там го излъчили филма и закупили. 

# 111
И двамата са имена и двамата имат продукций за Шоу Тв.

# 112
Хубав и приятен уикенд на всички. Nature Sunny

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 15:35 от femmi2

# 113
Здравейте, дами!

Чаша горещо кафе, смели мечти, свежо настроение и щипка Ешреф Тек за тонус и отскок.
Пълен релакс в компанията на истински приятели.
Усмихна ме този момент:

"Три неща никога не се връщат - време, думи, възможности.
Ето защо, не губете времето си, подбирайте думите си и не изпускайте възможностите."
Желая ви слънчев и усмихнат почивен ден, пълен със сила и любов!

# 114
Ешреф е побеснял , като мисли ,  че са се целували , а всичко е било монтаж.  Да изтрепе толкоз народ и затвори заведението не е просто, щото си върши работата и е танцувала с друг. Макар, че и от това ревнува.
От всичко и от всеки. Ейваллах има принципи и ги спазва.

Ние продължаваме с още кадри от площадката на филма.  Споделени от режисьора Джан Улкай.Movie Camera

Ех в бялоооо. 🤍 Като Ешреф в сериала  едва ли  ще  го видим.....  поне, като агент Ферман да бъде.
И зеленото  също чок му отива и отваря. 💚

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 14:47 от femmi2

# 115
Феми, аз днес съм на вълна EşSan и изобщо не мога да превключа на "Uykucu".
Ще разчитам на теб за новини около филма.
Продължавам с любимите ми моменти от епизод 19:

# 116
Най-големите продажби за Мип Ком за сега

# 117
Най-големите продажби за Мип Ком за сега

Аз продължавам с моите любимци:

# 118
Супер ! 👏 Радваме се  че сме сред най продаваните дизита на изложението на Мипкома в Кан - Франция. Целта е изпълнена на срещата и представянето пред света. Нашите  любимци показаха респект , професионализъм и достойно колегиално поведение с безупречна елегантност и стил и класа.👏👏👏👌😍🤩🖤🤍❤️💚 Пренесоха духа на сериала с ретро кадилака във Франция  със Зашеметяващо красива  фотосесия.✨✨✨😍👌🤍🖤❤️💚

НОВО от сета на Ешрефа

https://x.com/DZ_65/status/1981939015143293420

https://x.com/DZ_65/status/1981914225497780585

https://x.com/seda_dmt/status/1982028342103531839

Магията на феноменалния сериал на Kanal D #EşrefRüya плени и музикалната индустрия. Песните, използвани в сериала, чупещи рекорди за слушане, се превърнаха в тенденция. Известни имена започнаха да се състезават помежду си, за да бъдат включени в Eşref Rüya. Популярният изпълнител напоследък, Semicenk, също се присъедини към редиците на изпълнителите, чиито песни бяха представени в Eşref Rüya. Неговата песен „Sen Kaldın“ беше използвана в сериала, а негов приятел записа вълнуваното очакване на Semicenk пред екрана и го сподели в социалните мрежи.

Танер Румели са го изловили навън на посещение в ресторант .  Ето част от репортажа и интервюто . Споменал е и Чаатай и Демет мисля че ги хвали . Превода не е цялостен .  Ако намерите целия репортаж мятайте го насам .  
https://x.com/aya612018/status/1981839409264603328
Цитат
„Рейтингите ни са много добри, наистина сме щастливи. Получаваме страхотни реакции от публиката. Разбира се, можете да си представите какви реакции получавам аз. Но е добре, може да са разстроени от мен, но аз приемам това като знак, че се справям.“

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 18:10 от femmi2

# 119

Цитат
Моята красива душа Деметим, чийто сет приключи, е уморена, но никога не забравя да маха на феновете си с усмихнато лице и искреност🤍🫂 #DemetÖzdemir #EşrefRüya 

След малко ще потърся при рускините репортажа с Танер и ако са го превели ще го копирам.

Общи условия

Активация на акаунт