Отговори
# 540

Маргаритките отключиха паник атаки. Но защо се получава така защо предизвикват това тези цветя ? Свързва ги с насилника и с кръв.  

Беше ми приятно и благодаря за компанията и тази вечер. Много ми хареса епизода имаше от всичко и не беше така разпокъсано и мудно. Имаше доста динамика , емоции и действие и романтика и екшън.
Заслужава високи цифрички от турския зрител. Доста често е непредсказуем какво ще хареса.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 23:10 от femmi2

# 541
Феми, дай знак ако пуснат фраг, за да го сложим в темата.
Наистина бяхме свидетели на доста интересен епизод.
Хареса ми.
Бавно и полека сценаристите ни въвеждат в липсващите моменти от живота на Нисан. Миналото я плаши, предчувства, че нещо лошо се е случило и се страхува да си спомни. Не може да счупи бариерата и да отприщи чувствата си.
В момента по-важно за нея е да разбере какво крои Динчер, без да подозира, че той е част от липсващия пъзел.
Не можем да се оплачем от епизода - екшън и романтика бяха умело съчетани и добре балансирани. Всяка сцена беше пропита със заряд и приятни диалози. Хуморът също се вписваше ритмично. А музикалния фон - отлично подбран.
Доволна съм. Чакам с нетърпение бг субтитрите утре сутрин.
Момичета, благодаря ви за приятната компания.

# 542
И този път ни оставиха без фрагман след новия  епизод.  Явно ще им е традиция и ще го пускат след това.

# 543
Ние сме търпеливи, Феми.
Ще изчакаме фрага, когато и да го пуснат.
По-важното е, че този път епизодът беше топ. Завърши на точното място, в най-сюблимния момент. Трябва да гадаем до следващата сряда как ще се измъкнат Нисан и Ешреф.
Какъв ли екшън ще се вихри в заведението?! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 544
Завършека е ТОП ! Отново те кара да тръпнеш , гадаеш и да ти е любопитно. В този епизод има много хубави сцени с ЕшСан🥰 с нотка на хумор и екшън💥  заедно с Фъстък. Най голямата звезда.  ✨💚

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 23:58 от femmi2

# 545
Целувка за лека и спокойна нощ!

# 546
Добро утро! Благодаря за всичко и за емоцията на онлайн.

https://x.com/beeiros/status/1986181397678035318

# 547
Привет на всичкииии Flowers Fallen Leaf

Не можахме да стигнем 10 - ката а имахме много голям шанс. Футболният мач прецака рейтинга и хубавият и смислен епизод. Играли са Галата Сарай срещу Аякс и Галата е победил. Да им е честито. Това е любимият отбор на патрона.  

Въпреки това сме с добри цифри по добре от конкуренцията и отново сме първенци и Лидер в Сряда вечер.  От канала ще го отбележат и благодарят. Следващият епизод вече ще се покачи и трябва да ударим ВЪРХЪТ!  

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 14:24 от femmi2

# 548
Здравейте, дами!

Още по едно кафе с усмивка и настроение породено от приятния епизод, който гледахме снощи.
Рейтинги няма да коментирам. Видя се, че с турския зрител не можем да се спогодим. Когато аз съм доволна, стрелките са надолу и обратно, когато мрънкам срещу сценариста рейтингът се покачва.
Извод: ще мрънкам до края на сериала, за да достигнем десятката.
Но се радвам, че сме на едно мнение с Kanal D. Те са доволни:

Ешреф е „Единственият“ герой!

Четвъртък, 6 ноември 2025 г., 11:46 ч.
 Kanal D
Феноменалният сериал на Kanal D, „Ешреф Руя“, стана най-гледаният сериал в сряда. Вълнуващият епизод с „Ешреф Руя“ завърши с припадък на Нисан, докато пееше, а Ешреф скочи на сцената и героично я сграбчи.

ТЯ ПРИПАДА НА СЦЕНАТА, ЕШРЕФ СЕ ВТУРВА НА ПОМОЩ
ЕШРЕФ НАНЕСЕ ГОЛЯМ УДАР НА КАДИР
В изпълнения с екшън епизод Ешреф и Кадир се бият срещу хората на Хасан, но Кадир отново го изоставя и бяга. С подкрепата на Гюрдал, Фарук и Мюслюм, Ешреф се измъква от сблъсъка и нахлува в дома на Хасан. Екипът преследва хората на Хасан и успява да спаси Хъдър. В същото време Ешреф осуетява плановете на Кадир да превземе пазара и подпалва камиона, превозващ стоката му.

НИСАН, ГОНЕЩА МИНАЛОТО
Нисан поиска обяснение за снимката, която намери в стаята на Динчер, но Динчер не намери спомен за обитателите. Желаейки да изчисти миналото си, Нисан помоли Ърмак за помощ. Ърмак обаче, не желаейки да действа тайно от Ешреф, информира Ешреф за ситуацията.

ЕШРЕФ ДОТИЧА КЪМ НИСАН ПРЕД ПОГЛЕДИТЕ НА ВСИЧКИ
В емблематичния финал на сериала, докато Нисан беше на сцената, Ешреф се промъкна незабелязано в залата и започна да я наблюдава с възхищение. Нисан се зарадва много, когато видя Ешреф да слуша песента ѝ. Изведнъж обаче се почувства зле, когато видя маргаритките, които ѝ напомняха за детството ѝ, на друга маса. Точно когато щеше да падне от сцената, Ешреф скочи на сцената без колебание и сграбчи Нисан.

НАЙ-ГЛЕДАНИЯТ СЕРИАЛ
„Ешреф Руя“, който никога не губи инерцията си, стана най-гледаният сериал по Tüm Kişiler с рейтинг 7.94 и споделяне 22.55, по AB с рейтинг 6.55 и споделяне 20.79 и по 20+ABC1 с рейтинг 8.14 и споделяне 22.56.

Продуциран от Tims&B, „Ешреф Руя“ излъчва нови епизоди всяка сряда от 20:00 ч. по Kanal D.

"Хиляда думи не са равни на едно действие, направено с любов."
Абу Мадиан
Нека денят ни прелива от красота и споделеност!
Щастлив да е!

# 549
Привет! Hug Благодаря и аз за компанията снощи! Heart Извинявам се, че не бях много активна, но бях ужасно изморена и дори позадрямах малко преди финала. Joy Синът ми два дни сменя покрив и аз бях под напрежение през цялото време, та затова задрямах на сериал. Е, малко изпуснах, но видях финала. Нисан беше прекрасна, прическата с плитчицте много и отива. Heart Дали Динчер умишлено подготви този букет с маргаритки? Какво знае за миналото? Едва ли всичко, но е жестоко да и примомня моменти, които са били толкова ужасни за едно дете, че да ги изтрие от паметта си! Cry

# 550
Ето го  превода на епизод 21:

"Мечтата на Ешреф" - Епизод 21 (БГ Субтитри)

# 551
Благодарим за бг буквичките от групите . Flowers Hibiscus

- Жадувам за внимание и любов
- Ще те задоволя, не се тревожи

https://x.com/Thfallingangel/status/1986164104684540027

- Моля те, не ме оставяй, Ешреф.
- Никога няма да си тръгна, тук съм.“

Нисан  припадна на сцената, любимият ѝ Ешреф я спаси и всички научиха за #ЕшСан...

https://x.com/TvDunyasii/status/1986173970408730900

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 14:09 от femmi2

# 552
- Моля те, не ме оставяй, Ешреф.
- Никога няма да си тръгна, тук съм.“

Нисан  припадна на сцената, любимият ѝ Ешреф я спаси и всички научиха за #ЕшСан...

https://x.com/TvDunyasii/status/1986173970408730900

# 553
Ехааа , Мерси за гифчетата . Пресъздадено и заснето, като в Приказките . Heart Eyes

Пипи , Hug Не се притеснявай . Така е с ремонтите . Измаря се човек .  Може да си права и Динчаер да я провокира с маргаритките , но се изненада и учуди, че Нисан наистина е блокирала подсъззнателно  и не помни нищо.  Защитна човешка реакция . Страшни и болезнени неща е преживяла . В такива моменти човек се нужда е и от специализирана помощ .  Сега спомените се отключват и Ешреф няма да я остави сама и ще се преборят и с това.

Демет и Чаатай не можеше да се опише по-красиво от това
https://x.com/thetosbaa/status/1986312813833285871
https://x.com/arx787776/status/1986202073608954110

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 15:14 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт