Отговори
# 615
Здравейте, Мериза и Добре Дошли при нас.  Flowers Tulip Чаатай  освен красавец и е възхитителен актьор , който се разви през годините с труд и постоянство и добре обмислени проекти и роли .  Радваме се че има и нови почитетели , които го откриват . Във форума архивиха  му е богат от теми  за творчеството му още от началото на кариеарата му  така че  много неща могат да се намерят и прочетат .

Тези линкове , които са споделени са добри  и може от тях да гледате .  Скоро не съм проверявала и актуализира преводите и не знам кое е активно . Сега ще разгледам по внимателно .  Освен ''Ичерде'' и ''Ешреф'' с екшън мафиотска  тематика и социална бих ви препоръчала и ''Гаддар''  в ролята на Дахан , който е от 2024 година и е от един сезон с 2О  епизода . Също има и много хубави филми и ако желете ще ви препоръчаме.  

Хубав  неделен ден и ако имате време и желаете може са пишете и по подробно и ще обменяме мнение и информация . Ако нещо не ви допада не се притеснявайте да споделите без ограничения .

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 17:31 от femmi2

# 616
  • Бургас
Благодаря ви момичета за топлото посрещане! Ще се потърся всички предложени филми

# 617
Благодаря ви момичета за топлото посрещане! Ще се потърся всички предложени филми

Може ли да те наричаме Мери че  ни е по удобно така Hug

Филмите са - Анадолски Орли - Делибал - Див мед  , Хартиени Животи или Живот от Хартия различен е превода на някои места и  Истински Джентълмен .  В момента има нов филм  ''Сънливецът'' , който жъне успехи по турските кина и разбива Бокс офиса , но още не е закупен от платформите , щото има срокове . Догодина се надяваме да го излъчат . Във всичките филми е тотатално различен, като визия , изпълнение и тематика и история . Ако има проблем с  преводите, като потърсите пиши и ще помогнем .

Цитат
Екипът, сценарият и ъглите на снимане са невероятни; забавлението, шокът и вълнението са невероятни; химията и актьорската игра са превъзходни. Това беше най-добрият и приятен филм, който съм гледал от дълго време. Поздравления за всички замесени! 🥹🤍👏🏻
Не пропускайте този филм! 🙈👌🏻

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 18:29 от femmi2

# 618

Харизматичният Гьоркем Севиндик в нова фотосесия за вестник „Hürriyet Pazar“ 🔥

На въпроса „Какво е да работиш с Демет Йоздемир и Чаатай Улусой?“, той отговори:

„Много е забавно – и двамата са много дисциплинирани и имат силна работна етика. Срещнахме се по този проект и нивата ни на енергия съвпаднаха. Най-важното в нашия екип е, че сме събрали отговорни хора. Чаатай е много популярен актьор и в началото не бях сигурен как ще се държи, но щом влязох в неговия свят, видях невероятно скромен, трудолюбив и дисциплиниран човек. Демет също.“

Цялото интервю на Гьоркем за Nürriyet Pazar

В Адана той обичаше да се шегува и да разсмива всички по време на разговори на балкона. Хората му казваха: „Ще се радваме да те видим на екрана“ и той слушаше. Дойде в Истанбул и учи актьорско майсторство.

— Изглежда сте от типа актьори, които защитават героите си?
Гьоркем: „Разбира се. Преди всичко, Кадир е добре написан персонаж. Той е лош, но всичко, което прави, си има причина. Публиката разбира откъде идва гневът му: липса на любов, негодувание. Ето защо той създава хаос и процъфтява от този хаос.“

— Това е първата ви злодейска роля. Хареса ли ви да играете злодей?
Гьоркем: „Самото зло не е забавно, но играта на такъв герой е много интересна. Това е първият път, когато откривам тъмната си страна и колкото по-дълбоко копая, толкова повече ми харесва. Мисля, че успях да покажа различни аспекти. Нашият режисьор, Улуч Байрактар, ми даде пълна свобода и ние се възползвахме максимално от нея.

— Как реагира публиката?
Гьоркем: „Обикновено играех героични персонажи, така че досега получавах само добри отзиви. Сега казват: „Кадир Баба, добре дошъл!“, „Баба, имаш ли нужда от нещо?“ – това означава, че героят предизвиква съчувствие. А също и: „Подлудяваш ни, но все още те обичаме!“, „Искаме да те убием, но си толкова мил!““

— Как е работата с Демет Йоздемир и Чагатай Улусой?
Гьоркем: „Беше удоволствие. И двамата са невероятно дисциплинирани и професионални. Срещнахме се по този проект и веднага си допаднахме, имахме страхотна енергия. Снимачната площадка беше пълна с хора, които бяха изцяло фокусирани върху работата си. Чаатай е много популярен и в началото се чудех как ще се държи. Но след като го опознах по-добре, видях скромен, трудолюбив и дисциплиниран човек. Демет е същата.“

— Как се захванахте с актьорството?
Гьоркем: „Още като дете се опитвах да се шегувам и да правя мини стендъп изяви.“

— Какво ви даде професията ви?
Гьоркем: „Научи ме да уважавам работата и хората. Особено важно е да си дисциплиниран и да се държиш правилно на снимачната площадка. Трябва да работиш усилено и никога да не се отказваш.“

— Бихте ли искали да играете главна романтична роля?
Гьоркем: „Никога не съм се стремял към това. За мен актьорството е по-важно от външния вид. Основното е да предам характера и да предизвикам емоции у публиката. За щастие, това е по-ценното днес.“

# 619
Браво на колегата.  Издига се и използва шанса. Не е красавец, но притежава някакъв чар и прави страхотна злодейска роля в Ешрефа.  Гьоркем изглежда весел и скромен човек и обича много да готви и прекарва доста време със сина си.

Няма как да се избегне въпроса за Чачо и Демет. Факт е че е удоволствие да се работи с тях.

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 19:17 от femmi2

# 620
🎥🔥Канал D разказва как сериалът #EşrefRüya превръща Истанбул в кино на открито 🌌

📸: Büşra Develi сподели нови снимки в социалните си медии.

# 621
Майсторът Камуран Аккор отправя похвални думи към Демет Йоздемир

„Нашата красива принцеса, моята скъпа Демет, която гордо представя страната ни в чужбина със своя успех, талант и красота, украси моята концертна сцена снощи със своите скъпоценни приятели. Още веднъж благодаря на моята скъпа Демет, чиято скромност, грация, любов и уважение заемат специално място в сърцето ми и чиито проекти винаги съм следил с голямо възхищение. Споделям и нейната искрена любов от дъното на сърцето си…“

# 622
"Обичам те като въздуха и дишам само теб"... 🤍

# 623
# 624

Екипът, сценарият, ъглите на снимане са великолепни; забавлението, шокът, вълнението му са великолепни; хармонии, изпълненията са великолепни.. Това беше най-красивият, най-приятният филм, който съм гледал от дълго време, благодарение на ръцете и сърцата на всички, които допринесоха 🥹🤍👏🏻 Не пропускайте този филм!

# 625

Цитат
#EşrefRüya пристрастяването е завладяло страната, няма да лъжем, ако го кажем. Само вижте какво пише на магазина за тютюневи изделия.. Всички вие заедно, аз съм сам. 😀

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 10:28 от femmi2

# 626
Здравейте, дами!

Настроението идва с кафето и новото видео на Рут, което си откраднах от Фло.
Изгледайте го със звук.
Ще ви усмихне и зареди позитивно:

"Ако наистина сте в хармония със себе си, никога няма да сте във война с другите."
Наполеон Хил
Здрава, цветна и красива седмица ви желая!
Успешен понеделник!

# 627
Седмичният рейтинг.

# 628
И още от Демет Hands Clap  

Ден на паметта на Мустафа Кемал Ататюрк

Найс , а Wink Супер сме в класацийте и Седмичният Рейтинг  споделен от Дидето Flowers Sunflower

Според най-голямата турска агенция за измерване и проучване на рейтинга в социалните медии #MevcurrentInformation Data, най-обсъжданите актьори мъже на седмицата (2-8 октомври 2025 г.)

И актриси

И сериали

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 11:03 от femmi2

# 629

На много добри позиции сме в класациите, а Демет държи здраво първото място. Поздравления!
И за да стане още по-гледаем сериала сценаристите трябва да се вслушат и в мнението на зрителите, и запалените фенове на "Eşref Rüya", които са много обективни в преценката си и препоръките им не са за пренебрегване.
В темата на Градинката, Фло е пуснала превода на някои съображения и искания на зрители в коментарите под последния фраг.
Поствам ги и аз, защото забележките са уместни и точни, а критиките градивни.  
Съгласна съм с тях.

"Скъпи сценаристе...
Гледаме сериала Eşref Rüya с любов от самото начало. Атмосфера, образи, диалози... всичко беше толкова впечатляващо в началото. Но изглежда сериалът е зациклил в последните епизоди.
Eşref все още не е разбрал коя е Rüya, а сюжетът на събитията е почти на място. Същите образи, същите речи, същите различия... Ние като зрители искаме да видим "прогрес".
Толкова много разширяване на мечтаната мистерия започна да отслабва най-силния аспект на поредицата "любопитство". Нови знаци, нови сигнали, дори и завой е нужен.
В противен случай търсенето на Eşref се превърна в тест за търпение, а не за вълнение.
Все още искаме да повярваме на тази история.
Но нека сега да има нещо. Противопоставяне, признание, обрат, истина...
Eşref Rüya трябва да намери мечтата или поне друга врата да се отвори.
С най-добри пожелания,
Лоялни, но зрители, чието търпение се изчерпва"

"Не позволявайте тези проблеми да продължат да се задържат без решение... Моля, разкрийте нерешените проблеми един по един, като започнем с престъплението на Чийдем през първия сезон, снимките на Нисан и нейното неразкрито минало, до проблемите на Динчер. Дали всички тези неща ще бъдат разкрити в бъдещите епизоди, или просто ще бъдат погребани?"

"Въпреки тежките действия на Кадир, като например разбиване на хотела, обсебване на къщата, забъркване в търговия с наркотици и убийство на Якуп Баба, бездействието на Ешреф този сезон е разочароващо за нас като зрители. В трейлъра виждаме как Кадир нахлува в къщата на Ешреф, а липсата на силна контраатака от страна на Ешреф нарушава баланса на героя. Неспособността на Ешреф да предприеме каквито и да било ефективни действия освен да разбие наркотрафика на Кадир, намалява тежестта на историята.
Освен това, постоянното състояние на тревожност, стрес и хаос в сериала; постоянната липса на усмивки у героите; и постоянната поява на ново препятствие точно когато си мислят, че ще научат нещо важно, намалява зрителското изживяване. Не искаме да губим връзка със сериала; затова искаме сценарият да бъде по-ангажиращ, прогресивен и отразяващ силните страни на героите."

"Сериалът е хубав, но в 21 епизода нито един от случаите не е разкрит - нито, че Нисан е Рюя, нито комисарят, когото Чийдем е вкарал в затвора, нито смъртта на Якуп Баба, нито Динчер...
- Дори не е имало погребение на Якуп Баба."

Цитат
World of CAGATAY ULUSOY
Исках да заснемат сцена, в която младата Руя се появява в съня на Ешреф и виждаме неговата вътрешна дилема, вината му и приемането му на любовта му към Нисан. Тя е момичето, което е обичал и търсил повече от двадесет години, момичето, заради което е убил и заради което е влязъл в затвора, но на неговата гледна точка не е обърнато достатъчно внимание.
Не искам да го чувам от Йомер; искам да го видя от Ешреф.  

Общи условия

Активация на акаунт