Отговори
# 720
Супер успех и постижение на филма.  Голямо Браво на всички. Hands Clap Бяхте сподели назад в темата изказване на продуцента ,  че главните актьори са се отказали от високите си хонорари за да заснемат филма и възродят киното и целта е постигната.  

Билетите не са изобщо скъпи в Турция сравнение с нашите тук, където цените скачат всеки ден. И сега с тия Ограничения и разправии с горивото още повече се усложняват нещата.  

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 14:13 от femmi2

# 721
Феми, актьорите са се отказали от високите си хонорари за сметка на цените на билетите. За да може филмът да бъде достъпен за по-широка аудитория, с цел връщането на зрителите в киносалоните, които са почти празни в тази криза.

Турската преса съобщава за певицата Бенгю, която наскоро заяви пред репортери, че ако някога има възможност да участва във филм, би искала да участва заедно с Чаатай Улусой. „
Можем да участваме в романтична комедия или любовна история“, разсъждава певицата.

# 722
Ейвалах тогава хонорар за сметка на билетите. Добре са постъпили. В тези модерни времена киното си отива  и не е толкоз евтино . Всичко се гледа чрез телефони , телевизия , платформи или от сайтове или просто повечето не са интересуват и гледат филми .  

Тази певица , която иска да играе  със сексапилният и талантлив и успешен ЗВЯР да се нареди на Опашката ....

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 22:52 от femmi2

# 723
🎙МЕЧТАТА НА ЕШРЕФ🎙

Това е онова познато чувство, което изпитваш, когато сърцата им се докоснат. Heart

Успехът на Демет Йоздемир продължава 💥

📎Песента на Демет Йоздемир „Ah Yar“ надмина 3 милиона слушания в YouTube и Spotify.

# 724
# 725
Продуцентът Полат Ягджъ, който коментира боксофис успеха на филма „Uykucu“ пред Самет Адай на Gece Muhabiri, отговори на въпроси за продължението.📍📍

# 726
И аз го мернах в Туитър, но така и не разбрах какво е отговорил продуцента  за продължението на филма. Трябва да има, защото завършва с отворен край и то тъжен. Такива са коментарите от зрителите. Мисля, че съм го писала и споменала и в предишната тема.  Има и снимки, но не съм ги споделяла и публикувала засега.

Не си падам и дори се дразня  на такъв край, който ще гадаеш и знаеш, че трябва да има продължение и то да не се осъществи и да си остане така. Напоследък Чаатай снима такива проекти с отворен  финал и сложни психологически образи.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 22:35 от femmi2

# 727
⠀ — Какъв човек съм аз?

❝Не бих те нарекла лош, бих те нарекла нещастен. Натъжен. Както казват старите хора: „натъжен човек“. Много си недоволен от живота, който живееш. Изглежда искаш да живееш различно. Не знам... Сякаш една сутрин ще се събудиш и, без да кажеш на никого, без дори да вземеш чантата си, просто ще си тръгнеш. Да започнеш нов живот, без да оставяш следа, на място, където никой не те познава.❞ ❤

⠀ — И когато ме погледнеш, какво виждаш?

❝Безнадеждност. Цял живот си се принуждавал да правиш неща, които не си искал. Искаш да крещиш, но не можеш. Сякаш чакаш някого. Някой, който ще дойде и ще сложи всичко на мястото му... Опитваш се да изглеждаш силен. Не си. Например, ако те докосна сега, знам, че ще се разплачеш.❞ 🖤

• 𝙴𝚙𝟻

„Ароматът  на косата ти ме побърква“ Heart

Чаатай зад кулисите на сериала #МечтатаНаЕшреф

# 728

Изправихме Сарп Йелмаз срещу Ешреф Тек. Чаатай надминава и се надпреварва със самият себе си.

Има коментар под класацията и колажа. " Не гласувах ,защото е невъзможно да избера въпреки че се влюбих в Ешреф". 😍  

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 00:29 от femmi2

# 729
Изправихме Сарп Йелмаз срещу Ешреф Тек. Чаатай надминава и се надпреварва със самият себе си.

Има коментар под класацията и колажа. " Не гласувах ,защото е невъзможно да избера въпреки че се влюбих в Ешреф. 😍 
Ааа, тука и аз ще се затрудня при гласуването.
И Сарп, и Ешреф много си ги харесвам.

# 730

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 00:26 от femmi2

# 731
Dünyadan Bi Haber
Филмът "Uykucu" с Çağatay Ulusoy  и Elçin Sangu заедно, духа като буря в кината!
Продукцията, която достигна 382 хиляди 299 зрители само 12 дни след излизането си, се превърна в един от най-обсъжданите местни филми за годината.
Филмът, който привлече публиката със своята история и атмосфера, придоби популярност с изпълнението на две главни роли.
"Uykucu" продължава пътя си, без да забавя визията.

📰 | За седмицата от 7 до 13 ноември, #Uykucu натрупа 180 321 места, с което общият им брой достигна 481 182. Това е печалба от 57,8 милиона лири (1,4 милиона щатски долара).

#ÇağatayUlusoy #ElçinŞangu и екипът му ценят популяризирането на кинолюбителите пред това да печелят шепа пари; изглежда, че усилията им са се отплатили!

#ElçinSangu, #ÇağatayUlusoy, #FeritKaya и Gencay Kaya от снимачната площадка на филма #Uykucu.

# 732

Благодаря за Обширното инфо и снимчици. Това са Неоспоримите Факти и Голям Успех! 📽️

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 00:55 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт