Отговори
# 45
  • Другата България
За Дяволо и за всички “червени“ сърца! HeartHeartHeart

# 46
Малко извън ТВ темата: Някой ще каже ли какво се случва с кино Арена? Към фалит ли вървят тези хора?

За съжаление, закриха дейност във Варна и Пловдив.
Веригата остава със салони само в София, Плевен, Кърджали и Смолян.
След  като закриха кино Арена Запад, Арена Младост и Арена Мол България (в София), миналата година загубиха Арена Гранд Мол (Варна), тази есен вече загубиха и Пловдив (Мол Марково Тепе). Сега там оперират разни други... Синеленд, Синема сити, Сине Гранд и др.
Скрит текст:

# 47
  • София
Дизи, за Сф - по спомен - казусът беше, че нещо не могат да се разберат за собствеността.

Като не ползвам СМ, може и да сте го чели вече това, но днес попаднах другаде на текста и го споделям. Прочее, старите кучета все още не са евтаназия...
Скрит текст:
Взето назаем от мрежата : “Не пипайте хора над петдесет. Това не е просто поколение - това е отделна форма на оцеляване. Твърди като хляб /стар, престоял една седмица/ и бързи като бабини пантофи, летящи към вас с прецизността на бумеранг.
На петгодишна възраст те вече можеха да разчетат настроението на майка си, по тракането на тенджера на котлона.
На седем, имаха ключ на шнур и инструкции: Вечерята е в хладилника, затопли я, но не си лягай.
На девет правеха яйца на очи и пържени картофи, без рецепта.
На десет, знаеха как да спрат водата и да избягат от кучето на съседа, с кофа на главата. От сутрин до вечер на улицата.
Без телефони. Вместо Wi-Fi, точен маршрут: пръчка, ластик, река и вкъщи в тъмното, с колене, които приличаха на военна карта.
И един ден оцеляха.
Те ядяха хляб със захар и масло, циганска баница и пиеха вода от градински маркуч - с микробиом, на който всяко кисело мляко би завидяло.
Нямаха алергии. А ако имаха, мълчаха.
Те знаят петнадесет начина за премахване на петната от трева, мазнини, кръв, блато и мастило
/защото трябваше да се приберат чисти/.
И това не е всичко. Преживявали са:
транзисторно радио, черно-бял телевизор,
грамофон, магнетофони с ролки и касети,
CD-та и дискмени, а сега  - държат хиляди песни в джобовете си… и им липсва шума на касета, превъртана с молив.
И след като получиха шофьорска книжка, прекосиха цялата страна с Жигули - без хотели, климатик и GPS. Само с пътна карта, където цялата страна е на една страница. И стигнаха до там, където трябва.
Без Google. С усмивка. И сандвич със сирене в багажника.
Това е последното поколение, което помни свят без интернет, без комуникация, без постоянно безпокойство за заряда на батерията.
Те знаят разликата между стационарен телефон и такъв, окачен на кабел в коридора. Имаха тетрадки с рецепти, а не с приложения. И сами си спомняха за рождените дни.
Това са хора, които оправят всичко с изолирбанд, кламер и клещи.
Имаха един канал по телевизията - и не се отегчаваха, знаеха, че „жълти страници“ не са листа, а телефонен указател и вярваха, че ако не вдигнеш телефона, означава, че си жив, че ще се обадиш по късно.
Те са различни.
Не пипайте петдесетгодишните. Те са видели повече и имат ментови бонбони в джоба си, по-стари от детето ви.
Преживели са детството без столче за кола, без каска и без слънцезащитен крем. Училище без лаптоп. Младост - без скролване. И не търсят отговори в Google - защото имат инстинкт. И въпреки всичко, те имат повече спомени, отколкото ти - снимки в облака. Това е нашия живот...”

# 48
  • София
Те отдавна са фалирали и с един милион запори и дългове.
Само дебелите връзки в парламента на Минчев и това, че е голям инат ги държи все още на фронта.
Обслужването им в кината е под всякаква критика, то по това си личи колко са зле и че няма добри кадри и добър контрол (защото заплатите са ниски, а и не им пука).

Мери, голям ЦСКА!
С едно голямо червено сърце. По-слаби са в момента, но компенсираха с много страст и битка. Heart Exl

# 49
Те отдавна са фалирали и с един милион запори и дългове.
Да, но в същото време откриха и нов кинокомплекс, в West Mall в София всеки месец съм там. Той ми е най-близо. Супер удобни кресла, на отстояние... новичко, супер звук. Обикновено гледам прожекциите на Royal Opera & Ballet, но и 2-3 филма гледах, все на Стивън Кинг, хехе.
Тоест Арена закриха в Мол България, но отвориха в West Mall.  Тези Арена Запад и Арена Младост са отдавна закрити, но не бяха в молове. Обаче да изчезнат от Пловдив и Варна (втория и третия град по големина), в Бургас ич ги няма... На зле отиват работите Grinning

# 50
  • София
Уфф, какво се случва с топ предаванията на бТВ? 😮
Голям срив при Ергенът: Любов в рая и Трейтърс?!
Ергенът на 14 място, а Трейтърс на 16 място, като при него рейтингът стигна дъното: 6.3?! 😮

България търси талант обаче се представя добре и не отстъпва с много на Пееш или лъжеш

Изводът догодина е ясен - Трейтърс го праскате в неделя вечер!

# 51
Поредните стъкмистики. Това за Трейтърс и Ергенът изобщо не го вярвам. Някой вярва ли, че Сделка или не, Вечерен новинарски блок, Защо г-н министър, На фокус, Късен новинарски блок и т.н. са по-гледани?
Виждам, че колегите ми масово гледат Ергенът и го коментират, да не говорим за интернет как ври и кипи, не само в страницата им, а и всякакви групи има. За темата в БГ мама... тя направо лети, но предполагам, че не е критерий.

# 52
Поредните стъкмистики. Това за Трейтърс и Ергенът изобщо не го вярвам. Някой вярва ли, че Сделка или не, Вечерен новинарски блок, Защо г-н министър, На фокус, Късен новинарски блок и т.н. са по-гледани?
Виждам, че колегите ми масово гледат Ергенът и го коментират, да не говорим за интернет как ври и кипи, не само в страницата им, а и всякакви групи има. За темата в БГ мама... тя направо лети, но предполагам, че не е критерий.

Аз не гледам нито едното, нито другото. Понякога гледам клипчета на Ергенът в официалната страница, коментирам и харесвам коментари. Но не го гледам нито в реално време нито на запис.  Казвам го относно коментарите и гледането. Няма общо.

# 53
  • София
Дизи, аз го бях обяснил много добре, така че няма смисъл да се повтарям. Който иска да вникне, ще вникне, който не иска винаги ще живее в конспирация...
Никакви стъкмистики няма.
Споко ще има нови сезони на Трейтърс и Любов в рая, вече са договорени. Писах тук преди две седмици. Simple Smile

# 54
  • София
Бих казала, Слава Богу, че има срив при Ергенът.. И 7% са му много..

# 55
  • София
Бих казала, Слава Богу, че има срив при Ергенът.. И 7% са му много..

И какво от това като все пак ще има нов сезон. Grinning

# 56
Абсолютни стъкмистики са и рекламодателите вече се усещат. Сто пъти по-добра реклама ще е да пляснеш продуктово позициониране в клип, в който Ана Шермин истерясва и да не може да се изреже продукта от ТикТок и Фейсбук, отколкото да рекламираш в НаЙ-РеЙтИнГоВоТо (нананайци) предаване Игри на волята, дето един човек няма да излезе като разпознаваема личност.

# 57
Реклама, която води до познаваемост, но не и до продажби, а дори отблъсква потенциалните купувачи не мога да я нарека успешна. Всичко се прави за пари все пак.

Например аз закупих продукти на "Ейвън" след "Диви и красиви", въпреки че от много години не бях купувала нищо тяхно. Ще посетим и хотела от предаването в Българево, някои заведения и ресторанта, които показаха в предаването. Без значение, че повечето от участниците вече им изтекоха 15-те минути слава и са загубиха за пространството. Те повечето явно не са я и търсили.

Просто шоуто остави по-хубави чувства у мен, въпреки, че беше забито през лятото и беше с рейтинг, подобен на този на ЛВР сега.

С тези негативни емоции покрай ЛВР не бих  закупила каквото и да рекламират, дори напротив - действа ми като антиреклама.

Родос вече ми падна на последните места в личната класация с острови, които искам да посетя след като снимаха този отвратителен плаж. Знам, че там има и по-хубави места и плажове, но пак реагирам в стил "онези злобните бяха там" и веднага си го избивам от главата. Но пък острови дал Бог около Европа и по-надалеч. ЛВР го следя само по навик и защото ми стана като традиция от 2022 г., но гледам епизодите вече не с 1, а с 2-3 дни назад.

Бих посетила Шри Ланка, защото свързвам Ергенът С4 с предимно позитивни емоции. Heart

# 58
Има два вида реклама - имиджова и продуктова.
Хотела от предаването в Българево са с продуктова реклама, ти виждаш виличката колко е хубава, басейнчето какво е приятно и отиваш там, дори и да не ти се блъска името на резорта във всеки кадър.
Сладоледите Nuii примерно са с имиджова реклама - набива ти се името, показват ти се видовете сладоледи и като идеш в магазина и във фризера има Nuii и друг сладолед, потребителят е по-склонен да избере познатият бранд, в случая Nuii.

Доста малък процент от хората се влияят до такава степен, че ако свързват дадено място с неприятна емоция, да откажат да го посетят, така че брандовете си печелят повече от рекламите в "негледаното" Ергенът, отколкото от "високорейтинговото" Диви и красиви.

# 59
На Шермин почти не са и давали да рекламира нещо там. Тя можеше да направи на вино, но явно не са спонсори и не знаем какво жули вече 1 месец та я връща на примитивно ниво. Можеха например да и дадат една вана и шампоан, че да я видим с измита коса.

Общи условия

Активация на акаунт