Отговори
# 735
Дизилер, не знам защо всеки път се опитваш да прокараш идеята, че футболът не е толкова популярен. И хиляда пъти да го напишеш, няма да стане истина. Имахме световно през зимата (през 2022 г.), имаме световно с голяма часова разлика в момента и буквално не познавам човек, който да не е гледал поне малко от поне един мач, като това включва и жени, и деца, и хора от всякакви възрасти.

# 736
Около мен всичко живо гледа и говори за футбол. Дори и това световно с часовите разлики пак кесим често по нощите да гледаме. Не случайно е Цар Футбол.

# 737
На мене у нас са ми леко по-ниски рейтингите на Световното от очакваното. По света е ясно, че чупи рекорди в много отношения. Но тука съм изненадан, че седмичният среден резултат е еднакъв, а тази седмица и по-нисък спрямо същите седмици миналата година, когато нямаше голямо първенство. А преди 2 години като имахме Европейско си спомням, че то доминираше доста повече. Въпреки късните часове, само 6 мача да попаднат в топ 25, а то и с резултат от 6 е разочароващо. Ако комбинираме данните и с тези от БНТ 3 може и леко по-добре да изглежда картинката за отделните мачове.

# 738
  • София
... впрочем в днешна публикация в "актуално" е споменато, че мачът на Левски с Борац е бил гледан повече от студиото за СП и започващия мач (застъпването беше главно в Студиото и 10-15 мин. от мача от СП). Но Диемите не ги включват в рейтингите, нали - няма да разберем.

С молба за извинение (но все пак, темата ни е спамо-чат; не ми се търси и не ми се влиза в такава за политика - сигурно има), и понеже е свързан с опредена телевизия, споделям тук:
за младежа, дето направи картата (Черна карта на катастрофалните ни пътища) и сега нова - за здравеопазването и е получил вътрешна забрана да бъде канен в бТВ.
 "Този няма да стъпи в bTV": Атака срещу телевизията след отменено участие на разкрилия нови схеми Мартин Атанасов
09 юли 2026, 10:18 часа
Скрит текст:
https://www.actualno.com/society/tozi-njama-da-stypi-v-btv-ataka … news_2616233.html
Николаос Цитиридис написа: "Не мога да си представя колко е тежко да си журналист в БТВ (а там има добри колеги), които от години не могат да случат на шеф. Първо Хекимян, а сега този. Няма да спра да повтарям - една телевизия е силна, колкото са силни новините ѝ. И 15 Ергена, и 100 Таланта няма да помогнат. И резултатите последните 6 години показват точно това".

Да се реванширам с нещо по-свежо:
Смятаният за един от последните шамани в света - 85-годишният Отгон Балдандорж, който е от монголската част на Саяно-Алтайската област, изпълни ритуала „камлаене“ в древния свещен град Перперикон. Свещенодействието бе и част от научен експеримент. Изследването е посветено на етногенезиса и религията на прабългарите.
Скрит текст:
https://dariknews.bg/regioni/kyrdzhali/mistichen-ritual-trans-i- … imkivideo-2460340

Последна редакция: чт, 09 юли 2026, 12:17 от EmBrother

# 739
То в bTV остана ли нещо, което да е ок? Joy

Правят кастинги за предавания, които не се снимат, обявяват предавания, които след две седмици се отказват да правят... Последните години е пълен цирк и ми е тъжно за хората, които работят там.

# 740
И в духа на доброто старо време...:

Юлиян предизвиква Стоян Колев
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 11 юли 2026, 12:35 от Bilyana14.

# 741

Общи условия

Активация на акаунт