Отговори
# 390
  • София
Какво стана със “Вяра, Надежда, Любов“?
Кога последно ще се излъчва?
По програма уж го дават че е утре и в неделя от 22:00

# 391
.....

П.П. Не се знае дали ще има Трейтърс 2.

Това не ми харесва хич. Ама хич.
Те бяха ли казали от бТВ, че ще има втори сезон или карахме само на предположения?

То и фермата уж щеше да има ама... 🤭

# 392
  • София
Нищо ново под слънцето.
Жалко, че нито едно спортно предаване от зимните олимпийски игри по БНТ не попада в топ 25. Това не значи, че не се гледа, но просто остава извън класацията. А и понеже Евроспорт се излъчва от всички дистрибутори у нас и е широкоразпространен, явно не малко хора гледат него (като мен).
Добре че беше HBO Max бих казал.

# 393
  • София
"Никой не искаше да участва в това шоу!": Как са създадени любимите ни риалити форматите
В тази статия ще разкажем историята на някои от най-популярните формати у нас и как идеите на техните създатели се реализират на българския телевизионен пазар.
https://webcafe.bg/mediacafe/nikoy-ne-iskashe-da-uchastva-v-tova … ti-formatite.html

# 394
  • София
Феноменът Като две капки вода

Интересното за мен е как в началото това шоу изобщо не се е радвало на интерес и изведнъж избухва и почва да чупи рекорди. Как така? 😮

# 395
Аз имам теория, че успехът на Капките до голяма степен се дължи на това, че вече няма комедийни предавания тип Комиците, Господари на ефира, скечовете в Шоуто на Слави и т.н.

Капките са единственото място, където можеш да видиш някакъв вид шеги и забавление - говоря за шегите между водещите и журито. Убеден съм, че в момента, в който сменят водещите рейтингът ще падне доста. Може пак да е най-гледаното шоу, но рейтингът ще падне. Имам колеги на работа, които откровено признават, че гледат заради Рачков и изобщо не им пука за имитиациите и кой участва. Разбира се не казвам, че при всички зрители е така.

Кой да знае има успех (не като този на Капките, но е едно от най-гледаните продукции на bTV последните години) точно поради същата причина, а именно има хумор. Водещият и капитаните на отборите и подмятанията между тях са забавни и се харесват на публиката, както и историите, които разказват.

Да, някои ще кажат, че това е евтин и леснодостъпен хумор, но когато няма риба и ракът е риба (или както там беше поговорката).

Аз лично не съм кой знае какъв фен на Капките и за мен всяка година е едно и също, но от време на време гледам.

# 396
Абсолютно съм съгласен с мнението по-горе! И при мен повечето колеги и приятели го гледат,само заради скечовете и майтапите,които се получават между водещи и жури! Просто много добре импровизират! Като цяло това ми е любимото предаване и го гледам винаги,когато го дават,та даже от началото до края! Според мен другото важно нещо е,че се излъчва на живо и всичко се случва на момента!И най-вече нямат никаква конкуренция  срещу тях! БТВ така и не успяха да намерят достоен заместник. Гласът на България,което е тяхното най-гледано предаване,смятам,че би бил достоен конкурент,но явно то остава за есента! Нямам търпение за следващия лайф,като тепърва има да се разгръща сезона и си мисля,че ще чупят още рекорди по гледаемост!

# 397
И аз си признавам ,че го гледам заради простотиите на Рачков с журито ,направо как му идва отвътре да ги ръси тези "бисери" .

# 398
"Феноменът Като 2 капки вода" има комфорта в същото време да се конкурира по БТВ просто с един игрален филм.

Идеята на предаването не е лоша, но водещите на българската му версия опорочават всичко с това досадно, лигаво и логорейско поведение. Чат пат съм гледал същото предаване по испанската Antena 3 и по италианската Rai 1,  водещите са забавни, разчупени, но не са досадни и немлъкващи лигочи. Иначе нашите костюми и грим са по-добри.

# 399
  • Другата България
Ако опорочаваха всичко надали години ще чупи всички рейтинги, официални и неофициални.
Просто е въпрос на вкус и гледна точка.

# 400
Ако опорочаваха всичко надали години ще чупи всички рейтинги, официални и неофициални.
Е, то и попфолк концерт да пуснат в същото време, пак щеше да чупи всички рейтинги. Масата от българи харесват това. Концертът на Галена по нова година не се ли гледаше?

И да, въпрос на вкус и предпочитания.

# 401
  • Другата България
Не знам, аз не съм го гледала.
Концертът на Галена.
Но за да има такъв рейтинг, явно се харесва.
Единствената ми забележка на мен е времетраенето.
Иначе го гледам, за забавление. Предпочитам го пред Ергена, дори и вече пред Хелса.
А и е веднъж седмично - още едно предимство.

# 402
Е, то и попфолк концерт да пуснат в същото време, пак щеше да чупи всички рейтинги. Масата от българи харесват това. Концертът на Галена по нова година не се ли гледаше?

И да, въпрос на вкус и предпочитания.
Тук не съм съгласен да се сравняват двете неща. Относно концерта на Галена,който се излъчи в Новогодишната нощ по БТВ,беше тотален провал с рейтинг от едва 4/5 пункта и дял от 14.7% . А за Капките знам,че не ги харесваш,но те са си наистина феномен!

# 403
  • София
Бтв пускат филм, защото знаят, че каквото и да пуснат срещу Капките, няма да имат успех. Даже филм ми се струва добър вариант като алтернатива, не, че ще го гледам него, но пък има хора, които искат да дават и филми, а и не са им разход. Обикновено са давани вече няколко пъти.

# 404
  • София
Добре, разбирам, обаче вижте първите 6 сезона. Нисък рейтинг.
Тогава не води ли пак Рачков? Ами той си води.
Някой, който е гледал всичките сезони ка Капките, нека ми каже моля, какво са променили/надградили, че толкова много да скочат в рейтингите, ей така от нищото? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт