Отговори
# 720
  • София
Андреа Банда Банда ходи до Щатите ако не се лъжа (или беше в Мексико, аде?) но по една специална инициатива на ФИФА, която промотира много връзките със социалните мрежи и по някаква специална програма със спонсори местни компании платиха билет за 1 мач + пътуването за световното. Това касае известни ютюбъри и инфлуенсъри свързани с футбола и се отнася за целия свят, не само Европа.
Та Андреа е ходила, тя си каза.
Ходили са и Бобсъна (от фен сектора) и Деян (футболния мозък). На тях им гледах влоговете от Мексико + мача на откриването от Ацтека. Бяха там само за мача и на следващия ден се прибраха.
От Рексона са им платили пътуването и билета.

# 721
Това са частни инициативи все пак, могат да си пращат когото поискат. И Божана беше в Мексико за откриването по покана на Тандем.

# 722
  • София
Да, да. Имам предвид, че не са там заради БНТ, т.е. от нашите джобове.
Адмирирам факта, че ФИФА опитва да е гъвкава с новите тенденции и да се опитва да пробие сред младите, като кани известни за младите личности от ТикТок, Ютюб и Инстаграм.

# 723
  • София
А сега, като мачовете започнаха да са само през нощта (или по един преди полунощ, или хич изобщо) - ще ми е интересно каква аудитория ще правят...
А повторения (по какъвто и да било техн. начин) не гледам. Ставам сутринта, прочитам из медиите и в темата ни, поглеждам в тубата някои моменти и... толкоз. Естествено, не са виновни от БНТ, но това е положението. Трябва или президент Флинтстоун да влезе резерва за USA и да вкара гол, или някакъв мач да завърши 10:8, че да си пусна повторението.
Засега гледам май само КДЗ и наблягам на архивирани книги и филми/сериали. (На Бъч и на Цитиридката гледах пилотните епизоди, да не съм капо и да си имам свое мнение, нататък са кенсъл. У дома има 3+2 апарата+екрана, 2-с интерн.връщане и прочие, но сме лайв зрители.)

# 724
В петък по БНТ1 попаднах на онова същество с розовия халат и табелките… да коментира световното. Seriously?

И нещо извън телевизията. Киноверигата Арена у нас се разраства (след като бяха закрили доста кина). Наскоро отвориха кино Арена в Добрич (в ритейл парк DS Park), сега отварят кино Арена в мол Сердика Център, в София. Нямало да е като синеплекс с няколко зали.
https://www.serdikacenter.bg/siebitiia/serdika-centur-i-kino-are … surceto-na-sofiya

Така че... имаме си още едно кино в София Wink

Последна редакция: нд, 28 юни 2026, 11:14 от diziler

# 725
  • София
Цар Футбол буквално превзе ефира! Soccer
БНТ сигурно са в екстаз.
Всичко над 8.5 рейтинг е доволно около или над 1 млн. зрители, смятайте.
А има доста над 9.0, като рекордът странно е за Белгия и Иран?! Това се пада неделя от 22:00 ч. 9.5 рейтинг, което е по-силно и откриването на първенството (Мексико и ЮАР).
Прави впечатление (логично), че всичките мачове, които попадат в топ 25 са ранни (от 22:00, 20:00, 19:00). Най-късният мач, който попада в класацията, но е на дъното е Германия и Кот Д' Ивоар от 23:00 ч.

# 726
  • София
Аз пък ще ви светна за поредния Ерген - този път обаче заедно с майка си (ифициално). Т.е. свекървата ще избира тази, която синчето намира.

https://www.actualno.com/showbusiness/zadava-se-novo-rialiti-v-b … news_2613348.html

# 727
  • Разпиляна във въображението
А аз просто искам нов сезон на Мастър шеф.

# 728
Аз пък ще ви светна за поредния Ерген - този път обаче заедно с майка си (ифициално). Т.е. свекървата ще избира тази, която синчето намира.
Е знаем, знаем. Не следиш темите "Къщата на инфлуенсърите" и "Ергенът".  Още на 19 юни вечерта @Teletubbу31 пусна новината.

А Актуално.ком просто четат bg mamma и преписват оттук Wink

В ютюб канала Pavel Kolev & Icaka пуснаxа промото на 19 юни.

А аз просто искам нов сезон на Мастър шеф.
И аз, но... кой ни пита. В момента дават нови сезони на MasterChef Türkiуe (по TV8) и на MasterChef Españа (по TVE), но епизодите са по 4 часа и малко идва в повече.

Последна редакция: ср, 01 юли 2026, 22:45 от diziler

# 729
  • София
Цар футбол продължава да доминира, а Аржентина с Меси и Португалия с Роналдо засега държат първенството за най-гледаните мачове към момента в ефира на БНТ.

Рязък скок нагоре за СмартФейс, а СОС Разтребителите се очертава като много голям провал за НОВА!

# 730
Чак "цар", просто е в най-мъртвия тв сезон. А Smart face да се радва, че e през юли, не през октомври/ноември, иначе рейтингът щеше да е смях в залата.

А БНТ пак изтрещяват с подобни "разбирачи" в студиото:
Скрит текст:

Как един положителен коментар няма никога за тази персона...

# 731
  • София
Винаги е бил и ще бъде 'Цар' и няма никаво значение сезона, разбери го това. Фтубола е абсолютен световен, социален феномен и няма база за сравнение с абсолютно нищо друго в сферата на развлеченията (спорт, музика, кино, телевизия).

# 732
За мене снощният мач беше един от най-интересните. Да видим какъв ще му е рейтингът.
Предаването с Бачорски е адски гнусно. Не става да гледаш нещо подобно, докато вечеряш... А и по принцип... 🤢

# 733
Фтубола е абсолютен световен, социален феномен и няма база за сравнение с абсолютно нищо друго в сферата на развлеченията (спорт, музика, кино, телевизия).
E, казваш го, защото си пристрастен и си футболен фен.
Все едно аз да кажа, че музиката е социален световен феномен, от моята камбанария е така. И съм с музикално образование и семейството ми обича повече музиката и изкуствата пред футбола. Вкъщи нито баща ми, нито брат ми гледат футбол (а са мъже, нали.. ако говорим, че е мъжко хоби), което не ги прави автоматично ненормални или "от другия бряг". Нито пък аз се чувствам ненормален за това, че не гледам точно този спорт. Всеки си е раснал в различна среда и е оформил различни вкусове.. в което няма нищо лошо, разбира се. Иначе.. феномени много.

# 734
Дизи, над милиард са гледали мача на Аржентина срещу Кабо Верде, а според някои източници са 2.7 милиарда. Както и да го смяташ това е почти половината планета. Абсолютен цар е, а Световното е най-гледаното събитие на планетата.
По-скоро ти си предубеден, защото не харесваш футбол.

Андреа Банда Банда коментира мемета и се справя чудесно, ако беше някой друг, щеше да коментира такива на по 3-4 седмици.

Общи условия

Активация на акаунт