Какво ще купя отново - 12

• 38 797
  • 316
  •   1
Отговори
# 225
Кекса с тази смес от Йоткер се е получил страхотно.Yum Ще потърся ако не забравя да купя да имам вкъщи, като реша да правя сладкиш.

Идвам да споделя и препоръчам   този уникален течен Шоколад  на "Милка". Heart EyesYumChocolate Bar

# 226
  • Sofia
На вид е чудесен, а как е на вкус?

# 227
На нас ни харесва.

# 228
  • Пловдив
Много е приятен на вкус, не е прекалено сладък.

# 229
  • Sofia
Благодаря, Десиссслава. Точно за сладостта питах, защото подобен вид полуфабрикати или са много сладки или не.

# 230
Течният шоколад на "Милка" и на нас ни допада. На промоция взех три бурканчета и с едното ще допълня подаръка на момчето ми.

# 231
# 232
  • София
Страхотен е течния шоколад на Милка, имаше го преди време, после изчезна, радвам се, че пак се е появил. Добре, че от години не ям захар! Ммммм...

# 233
Бурканче течен шоколад имаше в подаръка под елхата за студента. Сега правя палачинки, че ще пътува, защото утре е на работа. Такива ми ти работи с течния шоколад на Милка.

# 234
  • Sofia
По-хубав ли е от този на Nutella? Simple Smile

# 235
И двата вида не са ли с палмова мазнина?

# 236
Преди години, може би около пандемията с ковид, в кварталния магазин бяха пуснали на безценица големите бурканчета на Милка - нещо като 3 лв беше цената, т.е. доста по-ниска от нормалните (бурканчета в срок на годност, не с изтичащ скоро). По спомени в състава имаше слънчогледово олио, не палмово, рапично и прочее масло.

Последна редакция: сб, 27 дек 2025, 23:18 от dolce miele

# 237
  • Свети Влас
Ето какво съдържа ( попитах ИИ-Копилот):
Скрит текст:
В описанието на Milka течен шоколад 600 g е посочено:
„слънчогледово масло (28%)“, В друг вариант (350 g) е посочено:
„рапично масло (25%)“/spoiler]

# 238
Тези лимитирани сладки от ДМ био:
Скрит текст:

И аз съм на вълна течен шоколад, пробвах този, доста ми хареса, но и той е лимитиран:
Скрит текст:
Иначе тези купуваме често:
Скрит текст:

# 239
  • София
И ние купуваме само този! Страхотен и мн.близък до Нутела, без захар....

Общи условия

Активация на акаунт