Какво ще купя отново - 12

• 38 734
  • 316
  •   2
Отговори
# 270
  • Пловдив
При отваряне на шишето слагам всички пръчки.

# 271
  • Deutschland
Аз също слагам всички. На няколко дена ги обръщам с мокрото нагоре.

# 272
  • София

Тази суха мая свърши идеална работа по празниците. След като имах няколко неуспешни опита, в месеците преди Коледа, с две други марки.

Този грах "Junge Erbsen". Става супер за салата и за готвене.

# 273
Аз ще похваля също фин грах "Clever" (Билла). До сряда е на промоция на 1.49лв. За руска салата е супер.

# 274
Изключително рядко купувам готови сладки неща за вкъщи, но тези бонбони ги харесах много и не знам колко пъти ги купувам последните седмици. От малък град съм от супер забито квартално магазинче ги взех...едните вътре са с халва, а другите със сушени плодове и обвити с шоколад.

# 275
  • оттам, откъдето започва България
Украински ли са?

# 276
Току що погледнах, че са украински. Simple Smile

# 277

Тази суха мая свърши идеална работа по празниците. След като имах няколко неуспешни опита, в месеците преди Коледа,

Откъде купуваш маята?

# 278
  • София
Тези колбаси от Лидл с дивечово месо. Не са в постоянния асортимент, но няколко пъти годишно се появяват.

От тази шунка съм купувала нарязана и много ми хареса. Сега купих голяма разфасовка и я изядохме за отрицателно време.

# 279
На мен пък хич не ми хареса саламът от диво прасе. Някакъв много особен и наситен вкус имаше.

Харесвам салама с дивечово месо от същата серия, който е в по-малка разфасовка и без стандартните консерванти.

# 280
От едно магазин до нас. Много се харесаха на всички

Колко броя са? Иначе са от Лидл, да

# 281
Не помня точно. Около 10-12

# 282
И тези от Лидл много ми харесват, но аз харесвам повечето неща от серията.

Тези ги използвах да ги вложа в състава на едни коледни кукита, които правих. Чудесни се получиха, много се одобриха.

# 283
  • София
Здравейте! Записвам се в темата с този мраморен кекс:

Няколко пъти вече го купувам, много е мек и вкусен. И не е прекалено сладък. Същата марка имат и с лимонов вкус, също е хубав.

# 284
Здравейте! Записвам се в темата с този мраморен кекс:

Кекса е чудесен, почти всяка седмица купуваме от него! Blush

Общи условия

Активация на акаунт