Какво ще купя отново - 12

• 24 473
  • 214
  •   1
Отговори
# 30
  • Deutschland
Бугацата я има само по време на гръцката седмица мисля.

# 31
На Амбелино и тортите и баклавата са хубави.

# 32
Преди доста години имаше един нарязан хляб "Резина", опаковката беше обикновен целофан, прозрачна и имаше една усмихната филия нарисувана. По принцип не понасям рязан хляб, но помня, че беше много вкусен, не съм виждала отдавна да се продава.

Също бих купила отново "Златна Есен", но онези истинските от едно време с мас. По темата за сега съществуващите марки бих повторила и го правя със сиренето на Верея.

# 33
Преди доста години имаше един нарязан хляб "Резина", опаковката беше обикновен целофан, прозрачна и имаше една усмихната филия нарисувана. По принцип не понасям рязан хляб, но помня, че беше много вкусен, не съм виждала отдавна да се продава.

Също бих купила отново "Златна Есен", но онези истинските от едно време с мас. По темата за сега съществуващите марки бих повторила и го правя със сиренето на Верея.
Вкъщи ли нарязвате хляба или на машината в хипермаркета?

# 34
Не, той си се продаваше заводски нарязан.

# 35
отново и отново:heart_eyes:

# 36
# 37
  • София
Цитат
Скрит текст:
Цитат на: ShokolaDkaa в вт, 16 сеп 2025, 22:03
Цитат
Олее, успокоих се! Мислех, че само аз съм циция по отношение на ТХ и винаги съм се чудела на хора, които дават безумни пари за... задника си Joy За всичко друго съм склонна, но за товааа никога и винаги взимам най-евтиното налично Stuck Out Tongue Winking Eye

Ако имаш алергия и получаваш сърбежи от власинките на рехавата евтина хартия, много бързо ще се научиш на скъпата. И то желателно без оцветители и аромати...Simple Smile
Така че не се чуди повече – не всички я купуват, защото ги бодат парите.
Точно. Засега Zewa just 1 ползваме. Ароматизатори, цветове и т.н. избягвам за WC хартия.
Сирене от мандра "Мери" взехме от фермерски пазар. Много приятна изненада.
Масло "Президент" засега не ме е разочаровало, както и сиренето им в кутии.
Кашкавал "Горна врабча" харесваме много вкъщи.
От тези бисквити сме доволни:

Да похваля водите на "Глътка здраве".

# 38
  • Sofia
Тоалетна хартия Зебра.

# 39
От къде купувате прясната лазаня? Аз съм доволна от замразените платки, но бих опитала и тия, сухите не ги харесвам

# 40
  • Пловдив
Сиренето Огоста много ми хареса. Открих марката след препоръка в тази тема за сладоледите им.

а къде го има? И сладоледите Simple Smile

# 41
Може и да не е същата опаковка в България,
но тази бадемова тортичка от Икеа е супер и винаги си взимам, когато ходя.

# 42
Сиренето Огоста много ми хареса. Открих марката след препоръка в тази тема за сладоледите им.

а къде го има? И сладоледите Simple Smile
Сиренето го има в някои магазини Фантастико, онлайн можете да погледнете точно в кои. Сладоледите за сега поръчвам през техния сайт. Минимална поръчка 30 лв., с безплатна доставка. Идва на адрес.

# 43
И аз купих сиренето от Фантастико, а сладоледите поръчах онлайн лятото. Скоро пак ще направя поръчка,30 лв за безплатна доставка лесно се достигат.

# 44
А как поръчвате сладоледите? В смисъл как пристигат? Иначе страхотни продукти видях

Общи условия

Активация на акаунт