Керем Бюрсин в Çarpınti - личен и професионален живот (тема 127)

• 16 082
  • 577
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро! Огун ще го оперират в вторник пострадал е сериозно с кракът на снимачната площадка - Бирсен писа ,че е довършил снимките с патерици. Да минава бързо всичко. Чакаме си финала а аз съм назад с гифките и и нарочно ще се движа бавно за да държа духа на Арас жив тук.

8/2

# 541
Добро утро
Аз друго се замислих за какво въобще вкараха Фифи в сериала?Абсолютно ненужна роля,и актрисата как се е навила. Отделно сестрата на Арас и тя изведнъж изчезна .В този сериал идваш и изчезваш без да разбереш как и защо😄

# 542

Сутрешно кафе с Керем - какво по-хубаво от това в неделя! Flowers Four Leaf Clover

Сношното парти по случай завършването на сериала е било супер разтоварващо за всички!

https://www.instagram.com/p/DR88WT2CLd7/?hl=bg

Вижте разликата в изражението му - преди и след. Силата на таланта!

Следват снимки с Керем от Париж! Дано е по-скоро! Hands Pray

А феноветте също очакват новини отт Керем с нетърпение...

[@thebursin Понякога думите не успяват да изразят това, което сърцето чувства дълбоко 💔✨
Но ето ме тук, надявам се да видите това съобщение и да разберете поне малко колко много значите 🌟💖
От цял ​​свят ви изпращам светлина, любов и безкрайна положителна енергия 🌍💫✨
Никакво разстояние или език не могат да заличат добротата, която изпитвам, когато мисля за вас 💌🌹
Може би не го знаете, но вие вдъхновявате толкова много хора - просто като сте себе си, като блестите с уникалната си светлина в този голям свят 💡🌈
Надявам се един ден да прочетете това и да усетите топлината, надеждата и любовта, които ви обгръщат - дори и да е отдалеч 💖🌻
Моля, запомнете: никога не сте сами, винаги сте виждани и сте дълбоко обичани 🫶🏻🌸🌿

ХУБАВ ДЕН С КЕРЕМ! Flowers Four Leaf Clover

💖💖💖💖💖💖

# 543
# 544
Още малко промо снимки ✨️

# 545
Интересни снимки.Близначките живи .Една до друга.Няма борба за Арас.Двете майки се прегръщат.Сигурно ще има хепи енд 😄

# 546
Няма начин да не е хепи енда Yum... и безкрайно ремонтираният автоНобил е влязъл в кадър и движение Smiley. Явно ремонтът му нещо е запецнал, та затова вчера до късно са снимали и презаснимали YumSmileSmileHands V

# 547
Мисля, че това е духът на Мелике. Щастлив, че семейството й е заедно, вече може да е спокоен...

Зад кадър ✨️

# 548
Времето захладня и Арас вече може да  си облече пуломер и яке - колата му вече е ремовтирана.

В очакване на края... Тези цветове му отиват...

07 декември 2025 г.
КРАЙ ~ КРАЙ
Благодаря ви, Керем Бюрсин и Лизге Джомерт, че ни дадохте прекрасното дуо Араш Алкан и Аслъ Гюнеш... ще се видим довечера за 13-ия последен епизод с горчивина в устата, че ви загубих, но с благодарност за вашата хармония и красота на снимачната площадка... двама талантливи актьори, които правят актьорската игра реалистична!
„Благодаря“ @thebursin & @lizgecomertt 💞
Благодаря и на целия актьорски състав от отлични актьори

Зад камера. Двамата братя най-после в добри оотношения!

Като че ли целият последен епизод ще ни го дадат в снимки.
Всеки снима всеки...

Още едно видео от купона.

https://www.instagram.com/p/DR7qki3jNVb/?hl=bg&img_index=1

https://www.instagram.com/p/DR7qki3jNVb/?hl=bg&img_index=2

Май са купонясвамлли цялата нощ.

💖💖💖

# 549
Дотук серията върви супер. И отново Дениз носи серията.не
Чудя се последната серия ще има ли рейтинг... интересно ще е да го видим.
И изобщо не мога да изпитам съчувствие към Рейхан - без извинения Yum.

В последната серия всички стават бели и добри, някои неадекватни Grin

Накрая да запитам... Е как така успяха да направят добра серия, а цели 12 се чудеха от кой пръст да ги изсмучат. Добре че не пришиха и сватбата на Арас и Аслъ. Струва ми се и че накрая Лизге най-сетне нацелува Керем - за целия сериал Yum. Много ефектни бяха сцените на Аслъ и Мелике. И някак в главата ми изникна "Синята пещера"... сякаш усетих пръстче на Керем....Yum Laughing

Ооо, Дерия я забравиха... хептен... GrinGrin

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 22:59 от kyty

# 550
Доволна съм от финала а последната сцена е постера ни. Heart
След Ясемин се надявам да го видя с Лизге някога отново бяха много добро попадение просто сценария отиде в трета глуха.
А Керемчо тук си е поплакал доста преди това много личеше.

Прекрасната песен на Джандан Ерчетин за фон. Heart

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 23:33 от x BlackRose x the guardian team :)

# 551
Добпо утро!
Нашият човек май е вдигнал градуса 😋. Ама нали беше казал, че в такива случаи започва от панталона 😁😁😁

https://x.com/iremdklr/status/1997779527326425308/photo/1

# 552
Добро утро.
Още не съм гледала епизода.Може би по-късно ще видим
Рейтинга слаб както винаги и очакван.Няма да го качвам.Като цяло в неделя ужасни рейтинги.Много кофти ден за сериали.
Само до сега Присъда и Разузнаване са държали ниво в последните години.Всичко друго под ножа .
Хубав ден момичета .☺️

# 553
Чакаме новият проект.

# 554

Ами... какво да каже човек... Странни предпочитания има драгия комшийски зрител. На мен пък серията ми допадна. Не съм имала големи очаквания, защото ми е ясно, че няма как в една серия да се завършат класно всички сюжетни и подсюжетни Yum линии. Смятам, че сносно се получи. А и аз не обичам трагичните финали, поне не винаги. Виж, "Синята пещера" е друго...
Да, Диди, чакаме новите проекти, но имам усещането, че доста ще си почакаме. И тъй като не съм чак вманиачен зрител на турски сериали и на нестандартни изпълнения, ще трябва да си намеря друго занимание за свободното време.
Надявам се и Керем, и Лизге да имат късмет и да попаднат на добри проекти и екипи. Чудесна екранна двойка се получи, в моята класация те са на второ място след Керем и Деврим. И ще е страхотно пак да ги видим заедно в друг проект.

Пожелавам ви спорна и усмихната седмица! Simple Smile

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 10:34 от kyty

Общи условия

Активация на акаунт