Книжни абонаментни кутии

• 6 088
  • 130
  •   1
Отговори
# 15
На мен днес ми излезе друга книжна кутия - Tale Tray.

# 16
Към Чарли се абонирах през май тази година, след като взех поредни няколко кутии без абонамент (там цената беше по-висока, тъй като сега не се предлага като вариант) Ами доволна съм, има боклучки, които може би няма да използвам, но винаги са добре за подарък на колежка, или допълнение към друг такъв. Много ми допада, че са книги, към които няма да посегна самата лично - това ме изкарва от зоната ми на комфорт и ми е приятно, когато ги чета. Напоследък беше доста пооплюта, че основно от тему пазарува и най-голямата драма, която настъпи - няма достатъчно солнички и пипернички, както и недостига за коледния календар. Конкретно и трите продукта аз нямах проблем да ги поръчам с абонаментните кутии.

# 17
  • София
За коледните календари "оправданието" и за бройката от 1500бр ми се стори логично.
Чисто и просто - Ралица обясни ,че са направили много борйки от календарите за 8-ми март , които все още не могат да продадат, и за това не са посмяли да рискуват и за коледния с голяма бройка.

Кутията за Ноември ,за която нямам търпение. Книгата  е точно моя тип, а и играта която също е тяхно производтво ми изгелжда доста красива изработка, дано е и интересна.

Скрит текст:
📚 Книжни приятели, време е за нещо… много лошо 😈 ЧЕТВЪРТАТА КНИГА ОТ НАШЕТО ИЗДАТЕЛСТВО Е ТУК! 🖤
🫖 Ноември идва с аромат на тайни, приглушена светлина и усещане, че зад всяка страница се крие нещо повече. Този месец сме събрали мистерия, атмосфера и книжна магия – идеалната компания за дъждовните вечери с топло одеяло и книга, която не можеш да оставиш.
1️⃣ 📔 „Нещо много лошо“ от Дж. Т. Елисън от нашето издателство с цветни порезки от @fidelia.kosseva – трилър, който ще те държи в напрежение до последния ред.
Авторката на бестселъри на New York Times ни отвежда в свят, където писателка на върха на славата си се оказва жертва на собствената си история…
Можеш да прочетеш пълната анотация на сайта ни.
2️⃣ 🎲 Нашата настолна игра „Книготърсачи“ – приключение, което започва между страниците. Създадохме я с много любов, за да съчетаем книгите и играта в едно вълнуващо преживяване.
3️⃣ 🖤 Персонализирано shelfie с баркод за трилър плейлист – малък, но ефектен детайл, който ще те потопи още повече в атмосферата на мистерията и ще краси библиотеката ти.
4️⃣ 🍪 Био супер курабийка с какаови зърна и лешници от @kurabiinica – уют във всяка хапка, защото добрият трилър се чете с нещо сладко до него.
💌 Картичка с цитат от книгата на месеца.
💜 Ще откриете кутията в сайта ни - линк в био.

За разлика от туко що обявената им есенна кутия, на "скромната" цена от 59лв, ми се вижда доста по-скучна от месечната. Освен новия прочит на кутиите "Зодия", специалните им такива - винаги са с надута цена,съотношение с качестовто.

Скрит текст:
🍂 ЛИМИТИРАНАТА НИ ЕСЕННА КУТИЯ Е ТУКК! Това е най-нежният подарък, който можеш да (си) направиш този сезон! 💌
🍁 Тя е създадена, за да те потопи в топлината на октомврийните следобеди и уюта на ароматен чай с книга.
📕 Книгата е ,,Есенна идилия“ от Кари Елкс
Пленителна история за втори шанс и нежна любов, която се разгръща сред есенни листа, аромат на цветя и тихи сънища. История, която ще стопли сърцето ти.
🕯️Соева свещ ,,Есенен уют” с аромат на pumpkin spice! 🎃 Това е най-приказния аромат, до който ще се докоснете! Топъл, уютен и изключително нежен. Създаден специално за нашата кутия от прекрасния български бранд @booksyflames
🍂 Топли есенни чорапки
Потопи се в есенния уют с нашите меки и топли чорапки - перфектното допълнение към всяка спокойна вечер у дома.
Изработени от нежна, пухкава материя, те ще стоплят краката ти в хладните дни и ще внесат усещане за комфорт и релакс.
🎃 Есенна калъфка в оранжев нюанс за още повече магия у дома.
🍪 Хрупкави сладки хапки с рожков и стафиди от OH!GOODS! – без вина, но с много вкус.
🍋 ПОДАРЪК: Лимонена ароматна таблетка за душ – малък спа момент само за теб.
💌 Всичко това е подредено с любов, нежност и персонализиран стикер с твоето име.
✨ Поглези се. Подари си време. Или направи нечий ден по-нежен.

Едит - Всички останали кутии , доколкото виждам ,все още нямат информация или разкрит продукт за ноември.

# 18
Към Чарли се абонирах през май тази година, след като взех поредни няколко кутии без абонамент (там цената беше по-висока, тъй като сега не се предлага като вариант) Ами доволна съм, има боклучки, които може би няма да използвам, но винаги са добре за подарък на колежка, или допълнение към друг такъв. Много ми допада, че са книги, към които няма да посегна самата лично - това ме изкарва от зоната ми на комфорт и ми е приятно, когато ги чета. Напоследък беше доста пооплюта, че основно от тему пазарува и най-голямата драма, която настъпи - няма достатъчно солнички и пипернички, както и недостига за коледния календар. Конкретно и трите продукта аз нямах проблем да ги поръчам с абонаментните кутии.
Надявам се,че твърдението,че пазарува от Тему не са верни.В пъти по-добре би било,ако намери един (или повече от един) български малък бизнес, откъдето да се  снабдява с  дадените артикули.Със сигурност,няма да  й е по-евтино(и със сигурност,ще бъде по-трудоемко,докато се наговорят за цена и т.н.),отколкото Тему,но пък би могло да се разберат за прилична цена.П.С Предвид надутите цени(нещо  за което те  не са виновни),не е очудващо,че нещата,които принципно преди са се  разграбвали,сега им трябва  повече време, това да се  случи.Не знам.Може би ,за такива поводи,като се прави нещо би било до някаква степен разумно,да  се поеме риск-поне сега ,за да  се  види  какво ще излезе и  в зависимост от резултата да се преценя как да се процедира в бъдеще(именно за да се  избегне подоба ситуация),тъй като има възможност в края на краищата  човек да си отвориши широко  поррмонето по случай предстоящите празници.П.С Играта изглежда много сладка направена и  определено ми е любопитно да разберакакво точно  представлява.Иска ми се да може да се закупи отделно.

# 19
  • София
Ако не се лъжа,баха обявили,че ще я има за свободна продажба.

# 20
Надявам се,че твърдението,че пазарува от Тему не са верни.В пъти по-добре би било,ако намери един (или повече от един) български малък бизнес, откъдето да се  снабдява с  дадените артикули.Със сигурност,няма да  й е по-евтино(и със сигурност,ще бъде по-трудоемко,докато се наговорят за цена и т.н.),отколкото Тему,но пък би могло да се разберат за прилична цена.П.С Предвид надутите цени(нещо  за което те  не са виновни),не е очудващо,че нещата,които принципно преди са се  разграбвали,сега им трябва  повече време, това да се  случи.Не знам.Може би ,за такива поводи,като се прави нещо би било до някаква степен разумно,да  се поеме риск-поне сега ,за да  се  види  какво ще излезе и  в зависимост от резултата да се преценя как да се процедира в бъдеще(именно за да се  избегне подоба ситуация),тъй като има възможност в края на краищата  човек да си отвориши широко  поррмонето по случай предстоящите празници.П.С Играта изглежда много сладка направена и  определено ми е любопитно да разберакакво точно  представлява.Иска ми се да може да се закупи отделно.

Играта доколкото си спомням, ще я има на свободна продажба след кутията.
За бройките - беше обявила, че миналата година коледния календар ѝ се е разпродал доста бързо. После, за 8-ми март и удвоила бройките и все още има налични такива, т.е интереса липсва. Много по-добре и за нея и бизнеса ѝ е, да вложи и да разпродаде, отколкото да се чуди къде да съхранява и да бави нови продукти.
Жалкото беше, че негодуването идваше за продукти, които дори не са книжни, т.е търсенето не е заради бранда ѝ и книгата, а заради нещо, което тя е добавила.

# 21
Имаше много голяма вълна хейт, особено в Тик ток. Книгите изобщо не бяха споменати, а точно малките подаръчета. Предполагам, че доста от календарите бяха върнати към нея, преди да бъдат получени. Клиповете бяха качени преди да е разпратен и много хора ги върнаха.

# 22
Здравейте! И аз се включвам в темата за книжните кутии. Най-много ми допадат книгите от кутията на Даян Шаер. Дори когато се оказва, че вече съм ги чела, може да се избере от голям каталог с книги за замяна. С добри впечатления съм и от комуникацията с тях.
Otter crate също са ми интересни, макар само един път да съм поръчвала, често ги заглеждам.
Кутиите на Чарли поръчвам рядко, когато ми допадне съдържанието. Харесва ми, че държат на детайлите.

# 23
  • София
Много са ми любопитни и на мен кутиите  Даян Шаер, понеже не съм ги следиля преди толкова подробно, те кога се очаква да обявават кутията за Ноември ?

# 24
Много са ми любопитни и на мен кутиите  Даян Шаер, понеже не съм ги следиля преди толкова подробно, те кога се очаква да обявават кутията за Ноември ?
Обикновено в началото на месеца, така че около 1-2 ноември очаквам да обявяват кутията.

# 25
И аз чакам с нетърпение и Чарли и Даян.

Чарли, заради книгата, а сестра ми заради играта.
Дано при Даян книгата да е хубава.

Между другото от кутиите на Даян са ми най-много прочетени книги и наистина ме уцелва много.

# 26
Даян Шаер беше пуснала подсказка за книгата за ноември и имам някакво предложение коя ще бъде. Ако се окажа права, ще се радвам, тъй като ми е любопитна и мислех да си я купувам.

# 27
  • София
Някой който е получил кутията на Чарли, да има проблем със сглобяването на плексигласовия трилър плейлист ?
При мен не искат да влезнат двете части и това си е. Да знам дали е дефект нещо в изрязването при мен ?

# 28
При мен само първия път беше зор, после беше по-лесно.

# 29
  • София
Някой който е получил кутията на Чарли, да има проблем със сглобяването на плексигласовия трилър плейлист ?
При мен не искат да влезнат двете части и това си е. Да знам дали е дефект нещо в изрязването при мен ?
И при мен имаше проблем, даже леко се пукна от едната страна, но успях да го сгобя.

Общи условия

Активация на акаунт