Първа свещичка духва АПРИЛСКОТО дете, а развълнувана мама се радва от сърце

• 7 729
  • 297
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Сутрин ставаме в 7 и нещо заспиваме към 11-11.30 за половин час, а после към 4-4 и нещо до към 5.30! Ляга в 9 часа за през ноща!

Танче, дойде столчето - една седмица след като е пристигнало отидох да го търся и то си беше там! Бележката я получих чак след два-три дни! А за големеенето - едва ли някой си го мисли това! Всички си знаем дереджето, а сме чували, някои и виждали как е в Германия и по Европата, така че...Обаче в Италия е като у нас!

Тоя моя син дали не увеличи вече времето между заспиванията на 4.5 часа? Нещо не ми заспива след 4 часа тия дни! Днес много се изкушавах да го оставя и да не го слагам да спи преди обяд, защото доста бодър изглеждаше, но ми трябваше буден за следобяда и го сложих! Но е напълно нормално да сменят режима!

# 256
  • София
енви: мерси!

Режимът на Тони е следния - сутрин става към 7, след това заспива около 10,30 и спи докъм 12, след това заспива около 15 - 15,30 и спи докъм 17, вечер в 20ч заспива почти от раз. Понякога променя режима и спи само сутрин, пропуска следобеда.

Ива, аз имам детегледачка. Мнението ми е и положително и отрицателно, но както се казва като имам големи претенции да съм си седяла вкъщи. Недостатък, поне на моята гледачка, която е около 60г е че не може да се занима с Тони, така както аз искам, да го учи на разни неща и др. подобни. На РД бяхме в един детски клуб, останах очарована от гледането там. Може би възрастта си оказва значение, но все пак не искам да я сменям, защото и Тони е свикнал с нея и аз съм сигурна с нея, та чакам да тръгне на ясла и нещата да си дойдат на място.

# 257
  • София
За спането - много сме зле, ако спи в кола може да откара и 3 часа, но при всякакви други условия съм в тежко положение. Наспива се за половин час и спи по 3 пъти, или другия вариант : 2 пъти по час.
За детегледачките - много деликатен въпрос, все се намира от какво да си доволен или да не си, като слушам разкази на моя приятелка с момченце месец по-малко от моето дете. Тя е с детегледачка от навършване на 6 месеца на бебчо. Нейната е млада 34-годишна, но това въобще не я прави пъргава и игрива, малко лениво подхожда.

Весел празник на всички родени днес бебчета и на техните семейства!

# 258
Забравила съм да поздравя новата мама  bouquet!ИВА-добре дошла при нас Hug

Ние от 3-4 дни спим по 1 път на ден в порядъка на 1.30-2 часа.Обикновено от 13-13.30 до 15часа.
Ставаме около 8-8.30 и заспиваме към 21-21.30
Смених му тотално режима тази седмица,но така му се събира повечко нощен сън.Ако трябва да спи 2 пъти ще заспива вечер в22-22.30 newsm78
Сега ,с този режим е абсурд да го събуждам,но преди съм го правила.Ако заспи в 18 и не отлепва към 19,го будех Embarassed

# 259
  • Добрич
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИСА, АЛЕКС И ЙОАН! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ МИЛИ ДЕЦА! newsm59 newsm59 newsm59
На майчетата честит празник!  bouquet

Момичета как пишите с тия малки човечета??????? newsm78 Мен вече не ме оставят на мира. Пише малкия човек по клавиатурата ,блъска, сърди се , но пък и каката не ме оставя, но редовно Ви чета Peace

Иве, welcome

# 260
Диди-не питай мила Twisted Evil.Като ваденка е!Понякога започвам да се дразня,ама ми минава newsm78Той понеже според мен малко късно каза"мама",затова пък сега не спираааа Confused

Енви-можеш да настържеш краставицата.Аз му го дадох с нарязахка като за нас....Малко странно му беше,защото усеща ,че е кисело мляко,но има и някакви други нещица hahaha

# 261
  • Добрич
Диди-не питай мила Twisted Evil.Като ваденка е!Понякога започвам да се дразня,ама ми минава newsm78Той понеже според мен малко късно каза"мама",затова пък сега не спираааа Confused
Цвети и при мен е така, направо са залепени като ваденка и двамата! Даже вече и във WC нямам мира. Все някой ми подвиква!  За къпането да не говорим , като войник съм! Преди да се омъжа , изпразвах целия бойлер, а сега 5 минутка и съм готова! Какво да се прави!

# 262
  • София
Ох, от половин час на такова мрънкане съм подложена, ужас! Махнахме бибата преди 1 седмица и сега исках да и я дам, за да замълчи поне за 10 мин, но не я иска.

Иначе пред компютъра сядам с беба, обаче, за да не ми пипа моята клавиатура на коленете си слагам и една прежалена за нея клавиатура и тя натиска, удря и тн.

ИВЕ добре дошла, дай снимка на бебчо!

# 263
Нуни, големи сте сладури, много хубави снимки! Hug
Като видях тортата се усмихнах, на Янчето й викахме писанче още докато беше в корема ти Heart Eyes

Скарлет, и Тони голям сладурко! Hug

енви, аз не будя, Пресил спи все още стабилно 2 пъти на ден за около 3 часа общо.
Вечер го слагам към 20ч., 20ч. и нещо най-късно.

Айде, аз изчезвам, че ще го приготвяме за сън, а ние ще излизаме Grinning

Цвети, а Пресил още не е казал "мама" Confused

Последна редакция: пт, 20 апр 2007, 19:37 от Филип@

# 264
  • София
О, Диди, все едно говориш за мен. Същата съдба по баня споделям с теб!

# 265
  • Boston, MA
Честито, честито, честито на Йои и мама Леси, Алекс и мама Пете, и малката госпожица с прекрасно име Мариса!

Тони и Писанче - малки сладуранчета!

Добре дошла на Ива!

Спането на Дани: ляга 8:30, става 7:30 (плюс минус 30-40 минути), спи 2 пъти на ден, но все по-често пропуска следобедното спане. За известно време спеше веднъж на ден, и му беше добре, проблемът е че трябва да се избута сутринта до 12, да яде и да си легне, което е много трудна задача, обикновено в 10 часа е припаднал.

# 266
Честито на всички рожденици, които съм пропуснала, докато ме нямаше!

Аз съм в Пловдив и въобще с мен всичко е наред. Бях на преглед при моя си доктор, чух сърцето на бебето, пуснах си изследвания. Иво се забвлява страхотно с бабите и яде като прасе.

# 267
Честит празник на Йо, Алекс и Мариса  newsm59 и техните семейства.
Благодаря на всички за хубавите пожелания. Празникът мина ок, но днес не мога да смогна.

Нуни , страшна торта , Писанчето е голяма сладурка с пола.

Иве, добре дошла .

За спането - Ема спи два пъти на ден, преди седмица спеше по един и помислих , че така ще остане, но сега се върна на старото. Но определено по-ми хареса да спи един път, разхождахме се сутрин , следобед и аз лягах с нея, а сега ми се разкъсва деня.

# 268
Честит рожден ден Йо, Алекс и Мариса. Да сте здрави и безгрижни Heart Eyes
Йо, а ти да знаеш, че имаш страхотна майка Heart Eyes

Честито и на вчерашните ни рожденнички , на страхотното писанче Heart Eyes Heart Eyes

Много ме зареждате момичета, радвам се и се вълнувам с вас, но нещо ми е тежко тези дни и не успявам да се включа.

Иве,  по въпроса с детегледачките, аз съм доволна. Мисля, че моята жена добре се грижи за Симона, може би като забележка ми е гледането на телевизия. Имаме онзи канал BabyTV (много готин между другото), и май Симона е доста пристрастена. Но пък като и знам дневния график едва ли и се събира повече от 30 минути. Иначе я учи на много неща.

Симона спи по два пъти на ден поне по 3-4 часа, но само с Мими през седмицата. Уикенда го кара обаче на емоции и безсъние.

# 269
  • София
Честит РД  smile3510 на днешните ни рожденици Йои и Алекс и на момата Мариса! Щастливи и безгрижни детски дни им желаем с Емо! И Весел празник на родителите им!

Емо става към 8:30часа, след това прави първи сън към 11:30-12:00 за около час, а вторият му сън е към 17:30-18:00часа. След това ляга чак към 22:00-22:30часа. Днес обаче спа два часа по обед и пропусна следобедния сън и заспа в 22:00часа.

Не мога да не го похваля, че снощи се събуди в 00:30 и похапна, заспа и се субуди в 8:30часа. Аз се събудих по навик към 4:00 за поредна порция кърма, чаках, чаках да си поиска и накрая доволна му обърнах гръб. Не знам откога не съм спала толкова много. smile3524
Моля се само да се научи да не се буди, защото ще му показвам овнешките си рога  smile3508
От известно време забелязвам как Емо влага смисъл в БАБА, ДАДО, ТАТИ и МАМА. Забавлявах се като го виждам как гони майка ми с викове БАБО, БАБО или се заиграва с татко и го търси с подвиквания ДАДООО. С голяма радост посреща баща си или го търси като сме си двамата в къщи. А най-обичам като дойде и се заомилква, за да го гушна, гледа ме с красивите си очички и промрънква МАМА,МАМА. Разтопявам се всеки път и си го гушкам и целувам до насита. Последната ни игра е да го карам да ми носи разни играчки - топки, коли, камиончета. Аз хвърлям топката и той я гони и ми я носи, когато му омръзне си поисквам друга играчка и той отива да я търси. Голям е сладур като намери търсената играчка и с голямо задоволство ми поставя желаната играчка в ръцете.

Данче, събра ли желаещи за среща утре в Борисовата градина? Много ме изкушавате да дойда, особено както не сме излизали цяла седмица. Проблемът е, че не знам къде и кога се събирате и как да стигна до там newsm78

Цвети, не си спомням дали ти отговорих, че и моето М все още не се е появило, но не ми и липсва Simple Smile Видях, че и с липсата му мога да забременея - Емо е живия пример Simple Smile

Мамо Иве  welcome

Роди, специално за теб снимки на Емо без кърдички.

Общи условия

Активация на акаунт