Първа свещичка духва АПРИЛСКОТО дете, а развълнувана мама се радва от сърце

• 7 722
  • 297
  •   1
Отговори
# 285
Ива, не знам има ли точно определена възраст, мисля че педиатрите съветват докато се развори фонтанелата.Но в крайна сметка всяка майка сама си преценява, аз лично ги спрях преди да е затворена фонтанелата, и така и така цяла зима бяхме навън и имаше слънце Whistling

# 286
Иве, капките се дават докато се затвори фонтанелата, освен ако няма други предпоставки.

Като спомена тена, искам да попитам мамите в Сф от къде да купя кремчето на Себа Мед 50+, обиколих над 10 аптеки и никъде го няма, казаха, че нямало по складовете. Предложиха ми лосиона на Себа Мед 50+, който е 200мл. (32лв.) и ако не намеря кремчето ще взимам него.

# 287
  • Русе
Честит Празник на Анжела, Йоана и прекрасните им майчета!

енви, и аз пратих баткото на ясла, обаче не отидох на работа  Mr. Green...Мъжът ми също. А твоят нямаше ли повод да черпи днес? Wink

Чаена, аз изобщо не желая да работя от къщи - това значи изобщо да не мога да се откъсна от децата, а това ме побърква..., но както винаги съм казвала, аз съм майка-калпазанка...  Embarassed Друг е въпросът, че дори и да исках (защото мога да си го позволя), малките дзверове ще ми пречат непрекъснато...не става просто. Stop
Твоята шефка много дерибейски го раздава. Naughty Ако вземат да ги направят мандатни (каквито слухове имаше), да я видим дали ще е толкоз "аз коля, аз беся - като не ти изнася адиос!" Close

# 288
  • София
Честито на днешните порастнали красавици Анжела и Йоана и на техните щастливи родители! baloni bdbaloni baloni

Деси
, аз се събудих в уреченото време и си чаках помпичката да се събуди, та пак съм си направила съня на части.

Тази нощ Емо пощуря. Към полунощ започна много да се върти и да пълзи на сън. Два пъти си удря главата в стената, което ме принуди да търся посред нощите възглавници да обезопасявам. След всяко движение започваше да скимти докато премине в рев.  Тъкмо  се застраховах откъм стената той се обърна на 180градуса и запълзя надолу, направи рязка маневра надясно и си трясна главата в радиатора. И пак рев, рев newsm45. Близо час продължи това положение. Той се върти и пищи, аз го гушкам, пея и се разхождам по нощите из нас - а таткото сладко спи  smile3524в другата стая и нищо не разбра от приключението ми. В началото реших, че е гладен, но той не търсеше да суче, ухапа ме 2 пъти и се отказах да му предлагам да яде. Обаче след 1:00ч започна да ме блъска в просъница и да си търси манджата и пак разкопчах нощницата. От толкова рев му се беше запушило нослето и когато сучеше не можеше да си поеме въздух и започна едно кошмарно кърмене - добре, че бързо се нахрани. Междувременно му се отпуши и нослето и заспа спокойно до сутринта.
Вашите бебоци спят ли завити? Емо започва да рита  rotfImboдокато свали всичко от себе си. И често като се събудя го намирам отвит и замръзнал.

# 289
Вашите бебоци спят ли завити? Емо започва да рита  rotfImboдокато свали всичко от себе си. И често като се събудя го намирам отвит и замръзнал.
Калоян спи със спално чувалче през нощта, иначе е постоянно отвит, той просто не спира да се върти ... снощи за малко го оставих на нашето легло и за секунда направи 3-4 оборота и щеше да падне, ако не го гледах ... ама и аз си го знам де и никога не го оставям сам на нашето легло дори и да спи ... та всеки път казвам, че чувалчетата са невероятно удобство и спокойствие за мен, че детето е завито ... иначе сигурно ще ставам през 5 мин да гледам дали не се е отвил.

# 290
Моята шефка е частник  ooooh!

# 291
Честит празник на Анжела и Йоана  nbirthday! Желая ви безгрижно детство!

Мъжът ми отиде на работа , но го чакам всеки момент да се върне и заминаваме в Берковица на сватба. Там ще сме до сряда. От сутринта стягам багаж  Whistling, добре че свекърва ми взе Ема да я разхожда, щото иначе не става. Уж за четири дена заминаваме , ама бая неща помъкнах, на Ема почти целия гардероб.

И Ема спи отвита, не търпи завивки, а с това чувалче нещо се притеснявам дали й е удобно да се върти.

# 292
Честит рожден ден на Анжела и Йоана!

Еее, радвам се, че са ви харесали снимките!
Аги, с това материално и духовно наследство така ме разсмя Laughing Heart EyesДавам я Яна на Тонката, споко Hug
Вчера цял ден оправях подаръци, прах дрехи, подреждах играчки. Идея нямате колко дрехи й подариха ooooh!

Яна се отивива много. Затова си спи в торбата и не се притеснявам.

За работата - вкъщи си превеждам. Пари получавам и съм доволна. Чувствам се пълноценна като нося пари в семейството Flutter

Ивка, Себа Мед аз купувам от аптеките "Ремедиум".  Най-много продукти има в тази на ъгъла на "Шишман" и "Иван Вазов".

Мога ли да дам на Яна супа от коприва, със сиренце?

# 293
Нуни, на Ема съм давала коприва, много обича. Въобще всичко зелено съм и давала , аз много обичам и тя като майка си ще е явно , а баща й не ще и да чуе.

# 294
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНЖЕЛА И ЙОАНА! Момичета, а тема? Да пусна ли нова? Само ако някой има идея за заглавие, че нищо не ми идва наум.

"Априлското дете ходи стабилно и се грижи за фигурата на мама активно."

# 295

# 296
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=184074.0

Нова тема, ако има друга ще я изтрия тази.

# 297
  • Boston, MA

Общи условия

Активация на акаунт