Център за асистирана репродукция (ЦАР) 40

• 3 895
  • 127
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте в сайта на ЦАР все още не са обновили данните. Въвеждам вх. номер , но пак пише няма намерени резултати...

# 106
  • София
Здравейте в сайта на ЦАР все още не са обновили данните. Въвеждам вх. номер , но пак пише няма намерени резултати...
Копирам си мнението от предишната страница, което отговаря на същия въпрос. https://bg-mam.ma/p/1825345/50687890

# 107

Предполагам ще го обновят след заседанието, което се надявам да е скороо

# 108

Предполагам ще го обновят след заседанието, което се надявам да е скороо

Момичета туко що проверих данните са обновени
Въвеждам вх. номер и ми излиза прието заявление 🍀

# 109
Момичета, някоя знае ли какво изписва при вход, когато заявлението е одобрено? За момента изписва, че е прието.

# 110
  • София
Момичета, някоя знае ли какво изписва при вход, когато заявлението е одобрено? За момента изписва, че е прието.
Изписва, че има издадена заповед. След заседанието ще има още едно обновяване на сайта.

# 111
Изписва, че има издадена заповед. След заседанието ще има още едно обновяване на сайта.

Като са го обновили днес, значи ли че ще започват да заседават?

# 112
  • София

Като са го обновили днес, значи ли че ще започват да заседават?
Не мога да кажа. Назад в темата мисля, пишеше, че се очаква заседанието да бъде тази седмица.

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 13:17 от NaniG

# 113
Момичета,има ли такива от вас чиито документи се подават от клиниката и как се разбира дали са подадени към това заседание.
Аз изпратих моите попълнени към клиниката преди седмица,предполагам би трябвало да влязат в това заседание ,нали?

# 114
Момичета,има ли такива от вас чиито документи се подават от клиниката и как се разбира дали са подадени към това заседание.
Аз изпратих моите попълнени към клиниката преди седмица,предполагам би трябвало да влязат в това заседание ,нали?
Или от ЦАР ви пращат имейл с входящ номер (на мен ми го пратиха същия ден, когато са получили документите), или го дават на клиниката ви. Може да звъннете на клиниката или на ЦАР за входящ номер и с него да проверите. Би трябвало да влезете в това заседание.

# 115

Моята ситуация беше подобна декември месец, подадохме ги в началото на месеца, имах входящ номер още на следващия ден, но не попаднахме в декемврийското заседание

# 116
Да,но ги пуснах преди седмица,а нямам никакво известие от клиниката

# 117
Знаете ли горе долу  по колко заявления преглеждат и одобряват на заседание ?

# 118
Да,но ги пуснах преди седмица,а нямам никакво известие от клиниката

Обади се най-добре в клиниката и попитай

# 119
Знаете ли горе долу  по колко заявления преглеждат и одобряват на заседание ?

Мисля, че бяха споделили по-нагоре в групата около 400 на заседание.

А аз питам дали, ако има одобрение, в сайта ще пише не “прието заявление”, а “одобрено”?

Общи условия

Активация на акаунт