Център за асистирана репродукция (ЦАР) 40

• 3 819
  • 124
  •   1
Отговори
# 120
Знаете ли горе долу  по колко заявления преглеждат и одобряват на заседание ?

Мисля, че бяха споделили по-нагоре в групата около 400 на заседание.

А аз питам дали, ако има одобрение, в сайта ще пише не “прието заявление”, а “одобрено”?

Ще пише издадена заповед за финансиране

# 121
  • София
Мисля, че бяха споделили по-нагоре в групата около 400 на заседание.

А аз питам дали, ако има одобрение, в сайта ще пише не “прието заявление”, а “одобрено”?
Малко по-нагоре на тази страница има отговор на този въпрос. Ето линк към коментара https://bg-mam.ma/p/1825345/50698250

# 122
Здраявйте момичета дали някоя знае имало ли е заседание ??

# 123
Здраявйте момичета дали някоя знае имало ли е заседание ??

Здравейте.

На 13.1. подадох лично документи във фонда и ми казаха, че за малко съм изпуснала заседанието този месец, така че е минало.

Имам въпрос: за първи път подаваме документи, резултата ми от амх го изпринтих и отидох в лабораторията, където ми сложиха подпис и печат. Подадох ги вече документите и после една позната ми каза, че не било добре да бъде разпечатан резултата онлайн (на моят си пишеше отгоре, че е принтиран така, при самия принт принтера го слага този текст) а ми да ти го разпечатат в лабораторията, били различни документи. На мен все пак ми сложиха подпис и печат от лабораторията, но сега ме тормози въпроса проблем ли може да е, че аз съм го изпринтила, и си мисля, че и да има проблем сигурно от цар могат да звъннат в лабораторията да си направят справката. Просто се притесних за такова нещо може ли да направят отказ. Как мислите? Благодаря предварително 🙏

# 124
Ако не е било редно да е така разпечатано изследването, щяха да ти кажат, когато приемат документите. Те ги преглеждат, преди да ти дадат входящия номер.

Общи условия

Активация на акаунт