Център за асистирана репродукция (ЦАР) 40

• 15 988
  • 398
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Имам документи, попълнила съм още първия път, но нищо не сме плащали.

Малко съм объркана, тъй като в предишния пост отговори, че нямате, пък сега имате. Щом имате, в тях трябва да пише за съхранението. Вероятно са започнали да ви начисляват такса още при замразяването на първото ембрионче. Все пак бих проверила преди трансфера, за да съм наясно каква сума трябва да имам подготвена за нея и кога трябва да я заплатя.

# 391
Имам документи, попълнила съм още първия път, но нищо не сме плащали.

Малко съм объркана, тъй като в предишния пост отговори, че нямате, пък сега имате. Щом имате, в тях трябва да пише за съхранението. Вероятно са започнали да ви начисляват такса още при замразяването на първото ембрионче. Все пак бих проверила преди трансфера, за да съм наясно каква сума трябва да имам подготвена за нея и кога трябва да я заплатя.
Има документ, но не сме попълвали сроковете за съхранение и не сме плащали до сега. Преди да попълня срокове и да се подпиша ,ще искам да ми бъдат разяснени опциите и тогава ще преценим какво и за какъв срок. За това и съм написала не, но от клиниката всеки път ми дават такъв документ. Ще го говоря другата седмица и ще видим какво и за колко време ще съхраним.

# 392
  • София
Има документ, но не сме попълвали сроковете за съхранение и не сме плащали до сега. Преди да попълня срокове и да се подпиша ,ще искам да ми бъдат разяснени опциите и тогава ще преценим какво и за какъв срок. За това и съм написала не, но от клиниката всеки път ми дават такъв документ. Ще го говоря другата седмица и ще видим какво и за колко време ще съхраним.

Да, най-добре така, защото вече една част от този период е минала. Ние преценихме, че на този етап ни е най-удобно да удължаваме на 6 месеца. Вече при успех и останал ембрион, ще платим за по-дълъг период.

# 393
Здравейте, след три опита по фонда на стимулиран цикъл искам да падам молба за ЕЦ, но трябва ли докторът ми да напише становище, бях в друга клиника и не знам дали ще е много по-сложно да сменя клиниката, а също и на ЕЦ. Не знам дали задавам правилно и разбираемо въпроса:)

# 394
Здравейте, след три опита по фонда на стимулиран цикъл искам да падам молба за ЕЦ, но трябва ли докторът ми да напише становище, бях в друга клиника и не знам дали ще е много по-сложно да сменя клиниката, а също и на ЕЦ. Не знам дали задавам правилно и разбираемо въпроса:)
Обсъждате го с новия доктор и той вече си знае какво точно да пише в документите. Сложно няма, имате два-три прегледа на всеки цикъл и пункция. Може да има лека стимулация с Летрозол и малко инжекции, но това зависи от доктора и си го плащате Вие.

# 395
Документите са ми входирани на 20.07, страницата е актуализирана на 27.07, но като тръгна да си проверявам входящия номер ми изписва, че такива данни не се откриват или нещо такова. Нормално ли е или да звъня в ЦАР?

# 396
  • София
Сигурни ли сте, че входящия номер е от 20.07.2026 г.? Другото важно е дали сте ги входирали в ЦАР или тогава са дадени в репродуктивна клиника, която да ги изпрати към ЦАР?

# 397
Възможно е просто не сте влезли в заседанието за юли, ако е било преди тази дата, и съответно системата ще изпише статус чак след като мине августовското. Всъщност трябва да пише в сайта под датата на актуализация от кой до кой входящ номер заповеди ще се изпратят в рамките на конкретна дата. Ако номерът Ви не попада в диапазона номера, значи ще сте част от заседанието през август. Чак след като мине то и бъде обновен сайта, ще видите статуса. В краен случай винаги може да се обадите в ЦАР и да попитате, ако имате притеснения.

Документите са ми входирани на 20.07, страницата е актуализирана на 27.07, но като тръгна да си проверявам входящия номер ми изписва, че такива данни не се откриват или нещо такова. Нормално ли е или да звъня в ЦАР?

# 398
Убедена съм, че входящия номер ми е от 20 юли, защото не клиниката, а аз си изпращах документите и ми върнаха отговор с входящ номер на електронна поща.

WarmSensation моя номер не съвпада с публикуваните, но по странното е че е по-низходящ от обявените, което ме води на мисълта, че някоя цифра във входящия ми номер е объркана.

Последна редакция: ср, 29 юли 2026, 22:39 от Desssislava

Общи условия

Активация на акаунт