BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 919
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 555
Стана ясно колко искрени са били при изповедта на Сияна. Лицемери! Вътрешно грозни хора, а Иван не е нормален. Тоз знае ли за какво говори изобщо. Искал да си ходи - ми кой го спира..Този е за сериозна диагноза

# 556
Каква беше картата на Иван?

# 557
  • София
Иван какво пак иска от Стоянов, не го оставя на мира.

Идиот! Този човек има нужда от лечение!
Много, много зле. Трябва да го изкарат оттам, това е дъното, много "красиво" поведение, не знам как не го е срам този. И как може да обижда така?! Мен ще ме е страх да бъда в една спалня с човек, който само обижда, който агресира.

Стана ясно колко искрени са били при изповедта на Сияна. Лицемери! Вътрешно грозни хора, а Иван не е нормален. Тоз знае ли за какво говори изобщо. Искал да си ходи - ми кой го спира..Този е за сериозна диагноза
Абсолютно.

Иван пример може да даде какви да не бъдат хората, да не задържат такава агресия в себе си и да не бъдат толкова първични.

# 558
Предпочитам да си тръгне чрез народната "подкрепа" вместо сам да натисне бутона 😎

# 559
Стоянов вече изобщо не ми е от любимците или фаворитите, но благородно му завиждам на спокойствието пред този...

# 560
И ето пак дават трибуна на този..този...Браво ББ толерирайте агресията и простотията! Половин час гледаме него.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 00:32 от *Амбър*

# 561
Не е честно след свършили номинации да си играе картата

# 562
Каква карта има психо горилата?

# 563
  • София
Не е честно след свършили номинации да си играе картата
Ако имат право по всяко едно време, няма честно - нечестно, за съжаление. Каква беше неговата? Аз не ги помня, трябваше да ги запишем да ги имаме в темата.

Иван като излезе от къщата, първо трябва и психолог да посети заради агресията и отвратителното си поведение.

# 564
Е да, ама неговата е директно да номинира някой.

# 565
Иван за Калин ли си жали и обижда?

# 566
Когото и да номинира, той хвърчи в събота заедно с изпиквача си 😎

# 567
  • Между гори и планини
Големият мъжкар много го е страх от номинации!
Както предният път Калин се само спаси. Такива мъже са вътре, че закваската Лили е по мъж!

# 568

Значи ще номинира Стоянов, а Сияна ще го спаси, да видим дали ще позная… 😆

# 569
  • София
Топ, значи Сияна ако реши може да изиграе нейната, да видим като цяло колко се е променило мнението ѝ към Стоянов и отношението, все пак няма как да ни покажат всичко, което се случва през периода.

Другото, което е, Стоянов ще събере повече симпатии от Иван, към момента според мен заслужава повече от него да остане, дори от Калин.

Общи условия

Активация на акаунт