BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 697
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 1 350
Ох, показах клипчето от избухването на Орангутана на един познат, реакцията:

"Хм, баси боя? Тоя, дет подскачаше изчака другият да излезе от стаята и направи всичко възможно да не го последва." Grinning

# 1 351
Обикновено в последните седмици нали имат такава мисия, в която влиза някой от близките на участниците и те не трябва да се движат и да им говорят и тн, докато не чуят сигнала. Представям си какъв потоп ще бъде. Не само мокета, както каза Александра, но и мебелите ще трябва да сменят.

# 1 352
От това, което показва Иван, той за мен изобщо не се разкайва. Говори такива неща, които са общоприети и ръси извинения към не когото трябва, защото това се очаква, а не защото чувства, че е сбъркал.

Аз още по време на лайфа писах, че цялостното му поведение беше "Вижте какъв съм готин, бахти якият, брат, нея тука седнали да ме критикуват". С нищо не показваше, че съжалява, че разбира, че поведението му е нередно и трябва да вземе мерки за тези пристъпи на гняв и агресия.

Маймуната се вижда като царствен лъв и сега няма търпение аверите в гетето да го поздравят, да го величаят, ще си спретнат едни цигански купони и така, животът продължава.

Кукушев ме изненада като каза, че го познава, явно е бил на някакви места, където е работил като диджей, защото го определи като добър ( дали наистина е такъв или,все пак, за да каже нещо хубаво, не знам ).

Стефчо да напуска сам, че не ми се гледат пак ревове, утре сигурно някое цвете вътре ще е увяхвала и той ще си излее мъката и за него.

# 1 353
РЕЗУЛТАТИ ОТ СЕДМИЧНАТА АНКЕТА ЗА МИС/МИСИС "БИГ БРАДЪР 7"

Коя от жените в сезона е най-красива?

62.4% Сияна
11.7% Мина
9.6% Елена
6.6% Цветелина
2.5% Михаела
1.5% Лена
1% Стефани

(гласували: 163 души)

# 1 354
Още от подкаста с психото

- С адашчето още в началото се усетихме на много високо ниво, много си го обичам
На мен това ми беше много странно. Когато влезе Стефан, отиде да се запознае с Иван и първите думи на Иван бяха “ти си ми много познат от някъде” и веднага започнаха са си говорят. След това не се отлепиха един от друг.

# 1 355
  • София
Питала ли го е защо му вика адашчето?

# 1 356
# 1 357
Ох, показах клипчето от избухването на Орангутана на един познат, реакцията:

"Хм, баси боя? Тоя, дет подскачаше изчака другият да излезе от стаята и направи всичко възможно да не го последва." Grinning
И аз така описах събитията . Работата беше : абе дръжте ме да не го пребия....Ехо има ли кой да ме държи....Абе вие спите ли, я някой да ме хване, преди ...........да са ме наокаутирали Joy
Усещането ми е, че Иван просто не осъзнава, че изглежда толкова страховито отстрани(понеже е едричък и черен) . Но иначе е смел, с тези цени на брекетите , да се периш насам натам си е сериозен риск .

# 1 358
Питала ли го е защо му вика адашчето?
Да, пита го.
Паранормалният по този начин се обръщал към Стоянов в началото, но по инерция  го направил и към Иван, на него му харесало и почнали така да си казват.

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 10:47 от проксима

Общи условия

Активация на акаунт