BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 912
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 1 320
  • софия
Е, Звънче недей така сега. Ние които смятаме, че самочувствието му е малко в повече сме комплексирани ли? 😁 Иначе съм съгласна, че скромността е за хора които нямат други качества. Но и вие се съгласете, че демонстрациите нямат място при човек със здравословно самочувствие и осъзната себестойност. Всичко си личи от първото и второто изречение.
Пак казвам, Валентин е единият от финалистите съвсем заслужено. И никой не е казал, че положителните му качества са по-малко от отрицателните, напротив. Никой не го напада, не скачайте. Просто не е одобрен на 100%,както всички хора, никой не е идеален.
В никакъв случай. Съвсем сериозно. Съгласна съм (писах), че поведението му не е 100% положително. Просто аз на виждам демонстрация на самочувствие.

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 16:33 от zvаnchе

# 1 321
Не мисля , че Котов е демонстрирал интелекта си фукайки се. Щеше да задава трудни въпроси от собствената си компетентност или да демонстрира специфични за сферата си знания , от които средностатистическия човек би се почувствал некомпетентен разбирам.  Но да попиташ някой знае ли какво е енигма и кой е Дартанян ..., на Марс да си живял все ще си го чувал

# 1 322
За какво фукане можем да говорим, при все че всичките тогава 14-15 човека вътре не бяха сигурни, че Атлантическият океан дели Европа и Америка…радваха се като третокласници, когато Биг Брадър потвърди. За формата на Земята, формулата на водата да не отваряме приказка дори.

Нивото във формата е такова, че, когато един човек има приемлива (или повече) обща култура, изглежда като някакъв хибрид между Айнщайн и арогантен фукльо. Но проблемът не е в това, че Котов на 25г е ерудиран и адекватен, а в това, че останалите около него имат сериозни дупки в познанията си.

Арогантен щеше да е, ако забелязваше тези пропуски И целенасочено дълбаеше в тях, за да се чувстват зле и да изглеждат зле. Той не прави това.

# 1 323
Арогантно беше да седне да им обяснява какви са им грешките, без дори да попита той прави ли такива. Ако пък го е имал предвид с добро и е искал да помогне, то тогава е чиста глупост да очаква, че тези хора ще го приемат като градивна критика. Те не са такива. Пак опираме до това, че той трудно чете хората и реакциите. Не е лош, но… Ще се повторя - като робот ми е. И все пак е в пъти по-приятен от повечето там.

# 1 324
  • София
Опитах се да гледам подкаста с Иван-невъзможна мисия. Хъка мъка, не връзва цяло изречение. Но по-лошото е, че когато го върже, отговаря до припадък, че е провокиран. Не съжалява за нищо, което е направил. Дори смята, че е прав. Отврат!
Още по-големие проблем е, че той ще излезне отвън и Калин ще започне да му обяснява как е прав и всички са го провокирали.

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 17:35 от tzvety26

# 1 325
Ще се информирам в кои заведения пуска музика и старателно ще ги отбягвам. Не ми се иска да бъда замерена с тонколона , ако обецата ми го провокира , или по -лошо да ми пуска музика по неговия акъл Joy

# 1 326
Опитах се да гледам подкаста с Иван-невъзможна мисия. Хъка мъка, не връзва цяло изречение. Но по-лошото е, че когато го върже, отговаря до припадък, че е провокиран. Не съжалява за нищо, което е направил. Дори смята, че е прав. Отврат!
Още по-големие проблем е, че той ще излезне отвън и Калин ще започне да му обяснява как е прав и всички са го провокирали.
Щерката си го е пуснала в хола - дочух малко, като влязох там да взема едни неща. Елена го режеше с голямата ножица. Което доста ме накефи, но си излязох. Не искам да го гледам - не смятам, че заслужава.

# 1 327
Ммм, Котов определено смята, че е повече от другите. Има се за голям ерудит. Не е трудно да знаеш повече от всички вътре, но това означава ли, че си повече човечен, добър, сговорчив, мил, жертвоготовен, прощаващ, разумен и т.н.? Да си образован е едно, да си добър човек - съвсем друго. Затова аз лично все още смятам, че Давид е най-подходящ за
победител. Тоя хилчо се хвърли да държи Иван, той единствен каза - така не се прави, когато всички плюха по Сияна. Той единствен се опитва да намери приказка с всеки, да потуши това, което е ескалирало. Не създава интриги, единствения път, когато нещо
подобно се завъртя около него - седна и обясни на всички. Колкото може с нивото на български, което има. Често не ги разбира добре, защото не го говори перфектно.

Котов трябва малко да се смири. Млад е, подскача, като петле, живота ще го научи и него.

# 1 328
  • Варна
Аз съм отбор Котов.

# 1 329
Най-накрая включване от Цецо - постнал е клипче в Тикток. Вече втори ден си е вкъщи. Казва, че е получил епилептичен припадък в къщата, в последствие още два в болницата, но вече е добре. Благодари на продукцията за бързата реакция и на медицинския персонал за грижите.

# 1 330
  • SF
Бойкотирам Иван и няма да го гледам. Нищо ценно няма да ми каже.
Предвидим ми е като маймуна. Вероятно за всичко е виновен Стоянов.
Много кофти, че тъпунгерът няма да се опита поне за малко да види  дали пък случайно не е сбъркал и да се засрами.
Калин също за нищо не съжалявал. И той е горд, че е показал себе си.
Плиткоумният им приятел ще ги последва. Все още е вътре заради правилата на Биг Брадър да не излизат всички вкупом. Ще му се подиграваме още седмица и да си обещаем, че следващият клоун, който ще последва приятеля си с животинското поведение и другия с животинските навици, ще бъде точно Стефан.
Единият е прекалено емоционален, другият бил експресивен. За мене и двамата са обикновени простаци.

# 1 331
Още в първите 5 минути от падкаста с психо горилата :
- Онзи човек ме провокира
- Не ми хареса тона, с който ми говори
- Аз не съм такъв човек, никога навън не ми се е случвало да ме провокират така
- Сияна е едно страхотно 21 годишно дете 🤡
- Има неписано правило, което Стоянов наруши

Елена спомена, че е бил 3 дни в изолатора.

# 1 332
Стефан паранормалният ми е особено неприятен, защото е злобен и отмъстителен. Котов му каза, че е слабохарактерен, той уж каза ми добре, обаче го повтаря това зад гърба му и се нерви много време след това. И после нямал близки хора освен Иван и Калин (сега вече е Давид). Ми няма да има като е злобно и лабилно човече. Не знам Сафито как го търпи, освен и тя да е някаква такава откачалка.

# 1 333
  • SF
Да не предполагаме какво е това Сафи, но за мене 8 минути са прекалено много да ги споделя с такъв мъж. Мъж, та дрънка!
Кавалер, обноски, внимание към всяка дама, ще й подаде чаша, ръка, ще я погали в труден момент...
Няма такова нещо! Общува си само с онова тамагочи - неговата измишльотина и се прави, че я разбира. Какво ще ни се случи днес? Я кажи какво ще ни се случи днес - Швепс! И Стефчо е щастлив!
Боже, какви неща анализирам.... Те луди, ама и аз луда, че ги гледам и даже изводи си правя.

# 1 334
Психото на лайфа се извини на родителите на Стоянов, на близките му и на всички които гледат. В подкаста повтори същото и аз отново не чух извинение към Стоянов Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт