BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 713
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 1 335
Iseis, огромно благодаря, че изрази едно към едно моите мисли! HugНие сме отбор Давид!
Есме, и аз така вчера утрепах цял ден в писания за онзи примат(е и на мен ми е трудно да му произнасям името, на въпросния 😁). Не сме добре, като че ли ще ги променим. Но пък на човек като му напира що да не си каже, нали затова е форума. А пък съм сигурна, че от продукцията четат. Нека знаят как не одобряваме нечие поведение.
Стефо е страхлив и няма особен речников запас, затова бързо се отказа от словесната битка с Котов. Къде по лесно е да иде и на неговите хора да се изтъжи и да си го плюе на воля. Мъжко, зряло и доблестно. 😁

# 1 336
Ми и аз в отбора на феновете на Котов.
https://www.facebook.com/reel/1090893179786724/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v тук задава доста смислени въпроси на един провален политик.

# 1 337
Още от подкаста с психото

- С адашчето още в началото се усетихме на много високо ниво, много си го обичам
 - Аз съм изумен, че адашчето е спряган за безхарактерен

Толкова издържах, не му върви мисълта и само се намества на стола и хъка и мъка и абсурд да го изгледам Simple Smile Дано никога повече не чуем за него.

# 1 338
От това, което показва Иван, той за мен изобщо не се разкайва. Говори такива неща, които са общоприети и ръси извинения към не когото трябва, защото това се очаква, а не защото чувства, че е сбъркал.

# 1 339
За да може един човек да осъзнае, че греши, трябва да има мозък и да го използва. Само това ще кажа.

# 1 340
  • Ню Йорк
Интересно къде ми изчезват мненията?!?!

# 1 341
Пак ли почнаха да замитат неудобни мнения 😑

# 1 342
Интересно къде ми изчезват мненията?!?!
Как къде? Трият ги, естествено. Този форум е известен с това, затова хората се изнасят към други, където свободата на словото съществува.

# 1 343
  • Sofia
Дано не го канят и в “На кафе” 😠

Много неподходящо облечена Елена

# 1 344
  • София
А подкаст с Калин няма ли да има?
Ужасна е роклята на Елена.

# 1 345
  • Варна
Аз го изгледах,не беше толкова зле /според мен естествено/.
Ей сега в ИГ ми излязоха снимки на Александра с визията от снощи.Много яка е била Gift Heart Не обърнах внимание в тарапаната от хора.
Но мисълта ми беше друга.Присетих се нещо,което ми прави впечатление вече пореден път,а именно
Някой знае ли въз основа на какво,този изключително неприятен,дърт козел  Башар се обръща към Александра със селското  "Сашке" и говори за нея като "Сашка"?!!
Голям неприятник !
Това трябва да е някаква малоумна шега ли?
На мен ми звучи като неприязън,облечена в някаква мега тъпа и неубедителна шега.
И изобщо.Не ми харесват като двойка.Тя се справя доста добре.
А той често прави лапсуси,от което също леко се изнервя (усещам го някак си,после натъртва на някаква нейна грешка,която в моите очи е ок).Нали е актьор,предполагам има самочувствие в това отношение (и не само).

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 20:32 от gali-presi

# 1 346
Много се радвам, че изгониха този муфлон. Иван има нужда от терапия — няма как да се оправи иначе. Много беше досаден с изблиците си и най-вече с това, че ангажира цялата къща със себе си. Почти нямаше епизод в началото, в който вниманието да не беше насочено към него и проблемите му. За мен беше негледаемо, затова и не гледах. Днес прегледах последните три епизода — с превъртане, за да разбера какво се е случило.
Яростните пристъпи не са кой знае какъв проблем и са напълно лечими. Говоря съвсем от личен опит, но при него те са още на ниво „малко дете“ — действа изцяло по импулси. Има да минава още няколко фази, докато се „излекува“, а той дори не е започнал.
Ще гледам тази седмица как ще преживява Паранормалното без любимия човек в къщата и дали все така ще ридае или ще се влюби сега в тираджията и ще забрави за Иван. Но като цяло, безинтересно си е, може и хич нищо да не гледам.

# 1 347
Ще гледам тази седмица как ще преживява Паранормалното без любимия човек в къщата и дали все така ще ридае или ще се влюби сега в тираджията и ще забрави за Иван. Но като цяло, безинтересно си е, може и хич нищо да не гледам.
Кой тираджия?

# 1 348
Какво нередно имаше в коментара ми, че се радвам, че Цецо е добре? Изиграха го…

# 1 349
  • Между гори и планини
Тук за разлика от други теми, се престарават в метенето!

Общи условия

Активация на акаунт