💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 8 (27.10 - 02.11)

• 101 700
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 120
Не мога да я разбера Ръждавичка. Викаше по Наталия, че забавя племето, а сега щяла да е по-спокойна, ако Наталия се беше върнала. И утре щяхме отново да чуваме крясъци.

# 121
  • София
Много неща не са ни давали от Феномените, за да храни така Лапунов, Ръждето.
Пазят им образите явно и искат да изкарат Ръждавичка лоша, за да генерират рейтинг, защото тя е по-експресивна и не си мълчи.
Този филм сле го гледали.

# 122
Много ми е интересно сега каква е драмата с Лапунов, Ръжди каза "всичко, което се е случило заради него в това племе", кое е това всичко?

# 123
  • София
Ръждавичка защо точно на Лапунов е набрала? Изпуснала съм. Много лоша енергия дава на племето си така.

# 124
  • в моя гьол
Така и не разбрах какъв е грехът на Лапунов, че Наталия и Ръждавичка са му набрали.

# 125
Продукцията ще бъде ли така добра най-накрая да ни информира какво точно е направил Лапунов в синьото племе, та да заслужава такова свирепо наказание /което Ръждавичка му готви!/
Ръждавичка номинира Наталия и Гизем с думите, че срещу останалите няма нищо! И затова не може да ги номинира!

# 126
Четиримата в жълто, които едвам събират един мозък, си правят сметки без кръчмаря. Вече разпаднаха другите две племена, избраха си бушони. Много искам именно жълтите да се разпаднат.

# 127
 Ръждавичка смята, че Лапунов е трябвало да спаси Наталия, това е, няма друго.

Моля, да ми върнат мозъчните клетки, които умират докато слушам жълтите мишки как плануват другите племена.

# 128
  • В Града на липите
За да го дават толкова време това предварително разпределение на плячката при жълтите ми се струва че те ще са плячката накрая Smirk

Наистина са ми много странни тези нападки към Лапунов.

# 129
Жълтите смешници наслагаха тиганите, пък рибата още в морето

# 130
Така и не разбрах какъв е грехът на Лапунов, че Наталия и Ръждавичка са му набрали.

Никакъв грях няма Лапунов, просто тя си търси виновник за бъркотията в главата й - един ден крещи по Наталия, след това не можела без нея…
И както обикновено е най-лесно е някой друг да е виновен. Особено ако някой си е повярвал повече, както е тя.

# 131
  • София
Това че дават толкова много жълтите и как кроят планове не е на добре... :о

100% Лапунов е говорил срещу жените или се е заявявал как би ходил на битки, но при свършен факт.
Имам опит за 7 г. и ми е ясна работата.
Просто скапан монтаж.

# 132
  • София
Ако се разпаднат жълтите, никой няма да ги иска Joy  Всеки ще вика- Вземи ги ти...
 Само за Ивайло ще имат претенции...

# 133
  • На Изток от Рая
Пекин като толкова е чакала Радостина да играе с нея, защо не я избра още в началото на битката на Амазонките?
И на мен ми е интересно какво е станало с Лапунов

# 134
  • София
Жълтата четворка защо вече се разпорежда с всички останали, чак избират и претенции имат?! Уртикария ме хваща да ги слушам!

Общи условия

Активация на акаунт