💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 8 (27.10 - 02.11)

• 101 729
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 635
  • Буркина Фасо
За да е истински Ол Старс трябва да гледаме задължително следните участници (само задължителните споменавам). Иначе не е никакъв Ол Старс!
Сезон 1: Юлиян, Панчев, Пламен, Добрин, Близначките и Радостина
Сезон 2: Ваня, Боби, Милен, Вайс, Тошко, Любо, Катя и Ники майонезата
Сезон 3: Андрей, Симеон, Стратимир, Неделчо, Паулина, Елизабет, Мартин и Борис
Сезон 4: Фифо, Гого, Георги, Алекса, Генчо, Валери, Мани, Зорница, Елица и Жени
Сезон 5: Момчил, Рълев, Крум, Цецо, Мартин, Виолета, Денислава, Пенелова и Радо
Сезон 6: Добрин, Мартин, Гешев, Раду, Светлин, Силвия Радулова, Анджела, Маги и Крамарска
половината ги заменям за миглата Simple Smile

# 1 636
  • София
Пелипенко и на мен не ми харесва в лице, вероятно заради модерните вежди-гъсеници, но фигурата е чудесна и се движи грациозно като газела. Обаче с куба каква борба падна, а Ръждето го правеше да изглежда толкова лесно! Определено разлика от небето до земята в представянето.

Голям смях падна с Дино. Grinning

Тия скръндзи са им преброили филиите хляб и кюфтетата, на всеки по двенки, да не им стане тежко. Лютеница, зеленчук нещо - няма нужда.

Между другото няколко пъти виждам по улиците Пелипенкото с онази Деси, дето влезе май резерва. Доста мъжкарански се носи Деси, с тия подмятания за брегове ме замислихте.

# 1 637
  • София
Най-големият виц от епизода е, че Пропиленко ще участва в Ол старс 🤣...някога..
Тя каза, че е имала много силна конкуренция...Ами не, просто и двете бяха слаби, но другата беше по-слаба..

# 1 638
Някой попадал ли е на лайфовете на Томи реално е много не обективен имаше ситуации където тропаше Калин и викаше че не е толкова добър колкото го изкарват и че не е игра срешу силни съперници на тежка битка
той Томито се изкарва че той Шопа и Миро са най-подготвените.
Преди месец бях му писал коментар във ютуб че след Калин той ми е фаворит и коментара ми беше изтрит Satisfied явно нещо не го харесва смисъл във грама не го следва може би ревнува или незнам .

# 1 639
На Пелипенко явно ѝ падна кръвната захар, добре че не припадна там, как може да отиде гладна?! Още като я видях как едва се влачи, как се беше изпотила от глава до пети и лицето ѝ беше станало на червени петна ми стана ясно, че или е отишла гладна или получава топлинен удар.

А Дино как използваше победата ѝ да я нагушка доволно😂 подозирам, че ако другото момче беше спечелило едва ли щеше да е толкова любвеобилен.

# 1 640
  • София
За да е истински Ол Старс трябва да гледаме задължително следните участници (само задължителните споменавам). Иначе не е никакъв Ол Старс!
Сезон 1: Юлиян, Панчев, Пламен, Добрин, Близначките и Радостина
Сезон 2: Ваня, Боби, Милен, Вайс, Тошко, Любо, Катя и Ники майонезата
Сезон 3: Андрей, Симеон, Стратимир, Неделчо, Паулина, Елизабет, Мартин и Борис
Сезон 4: Фифо, Гого, Георги, Алекса, Генчо, Валери, Мани, Зорница, Елица и Жени
Сезон 5: Момчил, Рълев, Крум, Цецо, Мартин, Виолета, Денислава, Пенелова и Радо
Сезон 6: Добрин, Мартин, Гешев, Раду, Светлин, Силвия Радулова, Анджела, Маги и Крамарска
половината ги заменям за миглата Simple Smile

Може и Ву Нанг Тъ, лошо нЕма.
Ама ако ще викаме комедианти, трябва и Гатьо да извикат, да ги строява там гладиаторите.
ау ау ау

# 1 641
  • София
diavolo, пепел ти на клавиатурата как можа да пропуснеш Морунката в списъка? Joy

# 1 642
  • Някъде там...
diavolo, пепел ти на клавиатурата как можа да пропуснеш Морунката в списъка? Joy
И мен ме шокира липсата на Морунов. Grinning А той май и кастинг битка спечели.

# 1 643
  • София
Добавих го Морунката.
Просто го забравих в бързината... Grinning

Иначе подочувам, че в сезон 2 на Турнири на волята ще има и жени, ама не жени срещу мъже, а ще са си отделно и ще има май двама победители. Един мъж и една жена.

# 1 644
Понеже виждам,че никой не го е споменал до сега.Коеджикова си е събрала по-близките хора от игрите в Лясковец и цяла вечер пускат сторита.

# 1 645
  • Sofia
И кои са й близките, освен Д-р Манчев, разбира се? 😉

# 1 646
Според мен и Деси баскетболистката от сезон 6 също трябва да бъде в ол старс. Беше много добра.
Добавям и Стоян полицая, дето миглата го би на измисления клатещ се дракон Joy

# 1 647
Който обвинява, че в Кристиан живец няма, да си пусне сторитата му и да види как се раздава върху стола. 😆 Иначе на събирането са Ръждавичка, Траян, Мирослав, Кристиан, Димитър, Йоана, Гордиенко, Александра и Дечо.

# 1 648
  • София
Ръждавичка се бъзика с Миро и Траян... 🤣
Легендите гласяли вика, а вижте и стрелките, хахахаха

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 10:09 от Diavolo

# 1 649
Пелипенко и на мен не ми харесва в лице, вероятно заради модерните вежди-гъсеници, но фигурата е чудесна и се движи грациозно като газела. Обаче с куба каква борба падна, а Ръждето го правеше да изглежда толкова лесно! Определено разлика от небето до земята в представянето.

Голям смях падна с Дино. Grinning

Тия скръндзи са им преброили филиите хляб и кюфтетата, на всеки по двенки, да не им стане тежко. Лютеница, зеленчук нещо - няма нужда.

Между другото няколко пъти виждам по улиците Пелипенкото с онази Деси, дето влезе май резерва. Доста мъжкарански се носи Деси, с тия подмятания за брегове ме замислихте.

Е, че добро утро. 😀

Общи условия

Активация на акаунт