💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 8 (27.10 - 02.11)

• 101 701
  • 1 801
  •   3
Отговори
# 1 755
На мен Фифо ми е най-големият любимец от Игрите! В неговия сезон беше страхотен. Обаче в турнирите не показа нищо от онзи блясък, и то и преди контузията. Изобщо не съм убедена сега в каква форма е и кой може да бие. В един ол стари бих заложила на звездите от последните 2 сезона, които най-скоро са били на арената и са най-млади. А този ол старс кога ще го видим, не се знае. Явно няма да е догодина. Някои играчи докато дойде ще имат съвсем други приоритети и надали и ще участват

И онази кастинг битка, първата изобщо в историята. Реално с него започнаха тези кастинг битки.
Трасето на което Момчил победи Туньо, много сложно трасе, една от най-тежките битки изобщо в историята на Игри на волята (Туньо между другото стоеше много добре в битката, въпреки че не е профи плувец), а Фифо летеше по трасето, карайки всичко да изглежда толкова лесно.

Турнири на волята за мен не са критерий, писал съм много пъти защо.
Едно е на открито, друго е в зала. Едно е там на морето, на плажа, друго в зала.
Не случайно в царицата на спортовете има турнири на открито и в зала, като резултатите са различни и тези в заша винаги се неглижират и няма почти никакъв интерес към тях.
Фифо тогава изобщо не беше във форма за точно такъв тип състезание, защото се подготвяше изцяло силово с щангите за кросфит състезание. За това и се контузи. Как така за цял сезон в който изигра 30 битки беше свеж на финала, а тук още на второто състезание се контузи и отпадна.

Иначе да, има го и това. За Ол Старс (когато и да е) на хартия предимство биха имали най-младите и тези от последния сезон, защото ще е минала само 1 година от тяхното участие и тялото ще помни...

Фифо вече е и баща и съвсем други приоритети има. Но човека продължава да си обича Игри на волята, така че според мен винаги би се навил да участва. Той е един от малкото, които не таят лоши чувства, въпреки че беше един от най-прецаканите заради Алекса. Осъзнал е това, което и аз казвам. Продукцията бута различни хора, някои уви повече и тук е нечестното. Но накрая си зависи от теб. Лошото е само когато продукцията бута хора и на финала. Като в сезон 2 се направи трасе удобно за този, който трябва да спечели. Милен беше тренирал баскетбол и те дадоха за първи и последен път баскетбол елемент и Боби реално нямаше никакъв шанс и падна с огромна разлика.
Ако трябва да избирам най комлексен играч за свички сезони то това със сигурност е фифо той имаше най много качества сравнение с други играчи които имат основни пропуски . Той беше страхотен плувец ,беше супер пъргав по трасето имаше физическа сила имаше най добрата издражливост за всички сезони .Втори може би бих поставил Светлин но видяхме че на него понякога издражливоста му куца .

# 1 756
Гледахте ли чакалкаст пуснали са нов епизод с Виолета. Пак тропат сезона нямало интересни образи били слаби и тн ,сега разбирам тропането по сезон 6 бутаха определени играчи и така нататък но тази години с малки изключения никой не бутат и освен онези глупости с кутиите и малко на продукцията простотията там това че Ивайло показвал знаци или това със баничката и доста добре друг минус бих казал че държат още изолатора и блатото в този етап на играта и че пъзелите почти ги няма иначе е бая интересен сезон лично  на мен и ме е хванал тръпката от 3 сезон, интересно но кога Чакала е бил интересен образ той не отпадна ли на 3 седмица .
Да не говорим че в техните сезони имат едни от най скучните играчи някога Аспарух,Калоян ,Цвети ,Румен Радев колкото и да хвалят Валери за мен беше скучен сори и тн

# 1 757
Ахааа, усетих защо е тази неприязън към Миро. Защото най-вероятно е победителят в сезона, вместо Калин. Сякаш предаването трябва да се съобрази с желанията на публиката. Победител е този, който победи на финала, това е.
Единственият, за който съм стискала палци да победи е бил Андрей. И той беше скромен и кротко незабележим като Миро, пък взе че победи.
В този сезон стискам палци на Ръждавичка. Така ми се иска жена победител най-накрая.
С тази разлика, че на Андрей се възхищавах от самото начало. И той беше скромен и мълчалив като Калин, но не и незабележим. И не е влизал със закъснение в играта.

# 1 758
И аз бях фен на Андрей. Беше мълчалив, защото го избягваха, някак не го приобщиха, а и той се чувстваше малко неудобно, чужд и т.н. После се отпусна, всъщност още помня битката му с надбягването в кръг, беше епично. Дали сега ще дадат такава не знам, но беше супер игра. Андрей беше и подготвен, спортист, дошъл от чужда страна, опитващ се да се адаптира, май продаваше нещо с почистването ли, в такава фирма работеше и си изкарваше хляба с труд, въпреки медалите и успехите , като спортист.
Сега гледам промото за довечера. То суперлативи, то чудо за този Миро...еми дразни , бил супер, какво ли не...еми то ни сипват с голям чирпак , като на малоумни, манипулират ни и видиш ли защо сме против него. Не сме против самия човек и играч, а срещу продукцията. Оставете ги хората, нека най-достойния да спечели, стига манипулации.

# 1 759
Много ми харесва Момчи. Чудесен е.
Но, като спортист за мен първи е Андрей. Да Фифо има издръжливост, но нека не подценяваме тази на Андрей. Не мисля, че към този момент има някой, който може да победи Андрей.  Съжалявам да го напиша това. И да, радвам се, че той победи в неговия сезон. Заслужаваше го.

# 1 760
Още ли няма НОВА ТЕМА? Това,което имам  предвид,е не трябва ли вече да има нова тема с оглед на това,че сме нова седмица?

# 1 761
Пуснах си чакалкаст, но издържах точно 8 мин., в които разбрах, че ние (баба ти Пенка) нямаме право да коментираме, защото не сме участвали в предаването и не знаем за какво става на въпрос, само участниците могат. Направо да закриваме темите и да спрем да гледаме, защото нищо не разбираме. Също, грозно обръщение към Дечо, нарече го ,,онзи, който отпадна, тюленчето". Доста ниска топка. Иначе отново се започна с приказките, че сезонът е скучен и то още в първите минути от епизода, а той е с продължителност 3 часа. 3 часа говориш за нещо, което ти е безинтересно? Дообре.

# 1 762
Чакалкаст беше готин, докато беше с Георги. След това спадна нивото доста, по мое мнение. Най-много ми харесваха подкастите на Надкаст, обаче там май заради някакви търкания с продукцията около подкастите и от както почнаха да отразяват 50 риалитита, качеството спадна много също.

# 1 763
Моите най-ярки, най-комплексни и запомнящи се участници от всички сезони са:
Юлиан, Андрей, Момчил, Филип, Калин.

# 1 764
  • София
Срокът за нова тема е днес, така че не сме в нарушение.
Обикновено пускахме в полунощ, днес ще се забавим малко (късния следобед/привечер ще се пусне), няма драми.

За Андрей съм съгласен. Във формата му от сезон 3 много трудно можеше да го бутне някой, НО, ако добавим доста плуване и веригите (това си е кросфит елемент)?? Мхмх. Така че пак е малко на кантар...
Аз задължително слагам сред всичките тези атлети, които изброих, а и други - Рълев. Не знам защо се забравя и подценява, но страшна жилка и много бърз и пластичен е Ванката. Но да и при него се набива на очи, че с вагонетка/вериги, т.е. тежка хамалогия ще издиша. А и плуването не му беше също най-силния елемент.
Почти всички тук сме гледали всичките сезони. Какво значи комплексност? Това е много пожелателно понятие... Има едно нещо обаче, което се дава винаги или почти винаги в най-важните битки - хамалогията. Това е. Ако нямаш силова издръжливост нямаш шанс.
От там трябва да се изхождат всички мнения кой-кого.

Хораааа и в частност Еми,
Ами то няма как човек да се опази, навсякъде всичко гърми за този Мирослав. Сега, какво да не гледам повече подкасти... То Надкаст, то Чакалкаст днес. Даже го изтипосали на тъмнейла. Е, извинявайте...
Бахти и аматьорите! Изобщо Чакалкаста рие дъното този сезон и ако така продължават ще им сложа хикса.
Това е най-жълтия и пошъл подкаст, който се занимава с всичко друго, но не и със същината на форматите, които коментират.

Браво на Георги, че се махна от там!

Но, аз знам, че тази година няма сигурни спойлери и че има много кьорфишек спойлери, така че докато не го видя няма как да съм сигурен на 100%
Малко ми се уби устрема за сезона, тайничко се надявах на титла на Ръжденцето.

По традиция след края на сезона аз си чета цялата спойлерна тема та лесно ще засека кога е плъзнал там ''уж сигурният'' спойлер за Миро и кога аз пуснах първият си пост с прогнозите.
Но сега вече си правя изводите и събирам 2 и 2, защо така ме нападнаха за Мирослав. Сега ще излезе, че съм имал информация за него. Хахахха. Не, не и не! Абсолютно нищо не знаех. Ако щете ми вярвайте, ако щете недейте, това си е ваше право. Моята съвест си е чиста.
Но да, всичко се навързва сега... Мдаааам.
А и моят истински топ избор беше Шопа! Защо избрах Миро като скрит фаворит тогава? Амои заради повтарящиия се модел с Добрин и Мартин, а той беше зад Шопа. Влезе първи от блатото, което е спойлер за минимум финал. А и ''чужденец'' Обикновено продукцията лансира резерви/блатни/отшелници. На 90% от там идват финалисти/победители. Не винаги последното, защото си зависи от самите играчи на финала и как ще го изиграят.
И продължавам да смятам, че Шопа щеше да спечели сезона ако не се беше контузил. Но разбира се това са само спекулации, които винаги ще си останат само такива.

# 1 765
Чакалкаст беше готин, докато беше с Георги. След това спадна нивото доста, по мое мнение. Най-много ми харесваха подкастите на Надкаст, обаче там май заради някакви търкания с продукцията около подкастите и от както почнаха да отразяват 50 риалитита, качеството спадна много също.
Кефи ме как Виолета вика че бутането до 5 сезон не можело да се види Laughing
Да бутането на Мартин,Виолета и Дунев не ги помним.
Иначе за Надкаст и аз го забелязах че сякаш много на бързо ги правят подкастите с игрите ,то те си казааха че тази година им е интересно повече трейрърс и там са се насочили а Ергена са си обвързани с продукцията и там най - много правят . Надявам се ся като приключи трейтърс да се насочат пак към игрите повечко.

# 1 766
  • София
То за Трейтърс са им най-слабите обзори. Grinning

# 1 767
То за Трейтърс са им най-слабите обзори. Grinning
Да но са казали че там са им най - интересни да гледат и коментират те сравниха вчера трите формата със жанр филми
Игрите казаха че са екшън комедия ,Ергенина че е романтична комедия а трейтърс че са нишов филм за оскар който малко хора биха разбрали.

# 1 768
  • София
Да, съгласен за Трейтърс, само дето и те не са го разбрали... Grinning

# 1 769
Благодаря за отговора,diavolo! Иначе 118 стр. за Игрите. Това е впечатляващо за 7 сезон

Общи условия

Активация на акаунт