💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 8 (27.10 - 02.11)

• 101 703
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 740
  • На брега на реката
От сезоните до тук, съм запомнила следните играчи:
Мъже:
Юлиан, Пламен, Любо, Вайс, Морунката, Андрей,Гого, Фифо, Г.Янев, Генчо, Лефтеров, Гатьо, Мастагарков, Момчи, Рълев, Раду, Гешев, Добрин, Калин, Ивайло, Чикагото.

Жени:
Амелия-Мира, Марешка, Ваня, Мани /но не като играч/, Денислава, Пенелова, Крамарска, Силвия, Анджи, Ръждавичка.
Помогнах си с Уикипедия, за да не пропусна някого, но си признавам, че голяма част от имената - нищо не ми говоря. Има и други, които помня, но не ми се класират.

Четейки в Уикито, си представих близначките, Мани Тъ-пото, Гатьо и Кралев в един отбор. Никоя комедия не би могла да предизвика такъв смях.  Би било епично! Joy
От мъжете, за мен, най-красив е Мастагарков. Уникални черти, съчетани с хубаво излъчване и хубава фигура. Март, Веско, Любо, Калин, също са ми красиви, а дори и Вайс имаше някакъв чар.
От жените, Мирелка, Амелия-Мира /както изглеждаше в игрите/ и Крамарска.  Пелипенко ми е обикновена в лице и излъчване, но наистина има чудесна фигура. Тя е по-малка от децата ми, та както спомена някой назад, не става дума за завист.
Николета е симпатична, но Гизи беше по-хубава.
Хората, които ми се иска да видя на финал са Ръждавичка, Калин и Чикагото, но едва ли!

# 1 741
Дяволче, според мен няма база за сравнение между Георги и Калин. Първият има едното плуване и голямата гладна уста, докато Калин е от друга Вселена. Уважавам мнението ти, но няма как да се съглася. Много хляб има да изяде Жорката и пак ще е много далеч от класата на Калин. Съжалявам.
Георги беше страхотен. Беше се готвил удивително самостоятелно и упорито за играта, но много след игрите сподели как и някак не привлече внимание до средата на предаването. Повече с Фейгин и историята им го запомниха и с храната , дето взе. Истината е, че той изобщо на глад не е държал и побърквал всички с ходене напред-назад, метаболизмът му е за завиждане на това момче.

За мен Георги беше подценен, оплют, но накрая не знам как и защо много хора бяха за него само и само да не е Алекса. Износи няколко битки на елиминация , беше пращам като Юлиян непрекъснато и се връщаше с усмивка, не правеше драми, беше доста умен за мен поне той трябваше да спечели сезона, но го бутнаха последен в редицата и най-дълго трасе съответно, не веригите са го спрели. Георги като цяло е подценен от феновете на предаването. Относно храната той прие наградата, но неговите хора бяха на резиденцията и силни. Трябваше да избира между предимство за племето и храна до края на предаването за него. Логично избра второто тогава и дори племето му ръкопляска))

Дяволче, като сравняваш сложи и участниците в първи сезон. Вярно, вече са ветерани, но имат ярка следа. За мен Юлиян е недостижим (само пъзелите биха го бутнали) , но истината е , че те дори не знаеха какви игри и пъзели ще има, бяха пионерите, без някаква специална подготовка, освен силова и за издържливост и пак.....бяха по-добре от сегашните тренирали про този-онзи...

ПП. Близначките бяха сред добрите в сезон едно, като подготовка, но с гаден характер. Виж една Анна Мария беше пълна трагедия, абсолютна връзкарка, половината предаване уж се лекувала от локациите на плажа, ама после се появи и беше...трагедия и смях едновременно. Кардиналката Радостина, морската удавница Венцислава дето Юли я избута незнайно защо и му заби нож в гърба и т.н. Там имаше една жълта жена не помня името вече, беше добра , но и близначките бяха учудващо с добро представяне. Котвите бяха Ана Мария, Венцислава... Мда и Амелия Мира беше хем красива тогава, хем добра. Всъщност тя е и най-красивата жена участвала за мен в предаването, ама после се направи на нищо.

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 07:43 от Папунка

# 1 742
Интересно защо Тошко шак-шак не участва в никоя класация? Той беше доста забележителен. Например с Гатьо и Кралев биха били добра комбинация. Joy
Enjoy!

# 1 743
Ахааа, усетих защо е тази неприязън към Миро. Защото най-вероятно е победителят в сезона, вместо Калин. Сякаш предаването трябва да се съобрази с желанията на публиката. Победител е този, който победи на финала, това е.
Единственият, за който съм стискала палци да победи е бил Андрей. И той беше скромен и кротко незабележим като Миро, пък взе че победи.
В този сезон стискам палци на Ръждавичка. Така ми се иска жена победител най-накрая.

# 1 744
  • Някъде там...
Победител е този, който е с цялостно добро представяне за сезона. За мен Алекса и Императора са победители на хартия. Други хора се помнят от сезоните им.
Който и да победи в настоящия сезон, важното е да го направи достойно. Не като горните.
Андрей няма нищо общо с Миро, прощавай. Той не се кри зад ничий гръб, не беше лицемер и стигна до победата със собствени сили, дори не беше в коалиции.
Скрит текст:
Не знам кой и защо ми докладва коментара, но не му прави чест! Добавям описателно какво съм имала предвид с определението от 1 дума, което е изтрито и което означава дребнав и боязлив човек! Тази дума дори не се квалифицира като обида!

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 11:47 от Жабче

# 1 745
Победител е този, който се държи добре и се подмазва на Продукцията. Не трябва да влиза в конфликти с нея и да не й противоречи...
В противен случай няма никакъв шанс!

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 09:23 от monii

# 1 746
Аз най-подробно съм гледала предния сезон, за това коментирам Мартин. Значи, ако не го бяха бутали супер явно и нагло около 3-4 пъти и кой знае още колко по-деликатно, Мартин нямаше да стигне и до топ 10. Не омаловажавам качествата му на терен, но човекът беше на ръба доста пъти и всичките тези пъти получаваше едно щедро рамо от продукцията. Толкоз за победителите.

# 1 747
Видяхте ли как се справят жените на куба - това още повече показва всъщност колко е добра Ръждавичка, правеше го да изглежда супер лесно, а то не било така! Абсолютна машина! Наистина може би най-силната жена в игри на волята за всички сезони!

Между другото откриха един музей в центъра на София (Phenomena), в който може да се опита змията с топчето. Много е трудно! Аз нищо не успях да направя Grinning Но е много интересно да се пробваш на нещо, което си гледал по ТВ.

# 1 748
А пък според мен не ми трябват само супер силни спортисти в сезон all stars, ами и култови образи. Иначе все едно гледам олимпиада. Слагам линк да си припомним участниците. Повечето бях забравила Simple Smile

Ето моя перфектен каст:
Сезон 1 - ЮЛИ, Близначките, Наско, Амелия-Мира
https://nova.bg/shows/people/927/%D1%83%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82% … D0%B8%D1%86%D0%B8
Сезон 2 - Ники Майонезата, Катя, Ботев, Ваня, Вайс
https://nova.bg/shows/people/1115/%D1%83%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82 … D0%B8%D1%86%D0%B8
Сезон 3 - Стоян, Морунов, Андрей, Неделчо,Туджаров,  Мани
https://nova.bg/shows/people/1329/%D1%83%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82 … D0%B8%D1%86%D0%B8
Сезон 4 - Аквамен, Куков, Генчо, Зорница, Фифо, Гого
https://nova.bg/shows/people/1457/%D1%83%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82 … D0%B8%D1%86%D0%B8
Сезон 5 - Гатьо, Крум, Виолета, Мастагарков, Елвиса, Момчи
https://nova.bg/shows/people/1618/%D1%83%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82 … D0%B8%D1%86%D0%B8
Сезон 6 - Венци, Калоян, Борисенко. Караолис, Светлин. Раду, Силвия, Анджи
https://nova.bg/shows/people/1728/%D1%83%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82 … %D0%B8%D1%82%D0%B
Сезон 7 - Калин, Ръждавичка, Лапунов, Наталия, Чикаго, Алекс, Дино, Ивайло

# 1 749
На мен Фифо ми е най-големият любимец от Игрите! В неговия сезон беше страхотен. Обаче в турнирите не показа нищо от онзи блясък, и то и преди контузията. Изобщо не съм убедена сега в каква форма е и кой може да бие. В един ол стари бих заложила на звездите от последните 2 сезона, които най-скоро са били на арената и са най-млади. А този ол старс кога ще го видим, не се знае. Явно няма да е догодина. Някои играчи докато дойде ще имат съвсем други приоритети и надали и ще участват

# 1 750
Сетих се за по-силната жена в първи сезон-Роберта.
Всъщност освен Амелия-Мира и Марешка беше хубавица и добре се справяха.
За бутането на кубовете просто не се сетиха за инерцията, втората се усети по едно време, ама...късно.
Та спомних си и Наско какъв шемет и спокойствие беше и колко не търпеше победителя Добрин в първия, ама после...и колко се изпотрошиха преждевременно и им се съсипа играта, защото продукцията беше сложила слама ли , какво ли да скачат (нямали пари) Весо ги побърквал с изисквания за безопасност, снимали с камера на телефон казаха, всичко първично,но пък какви емоции за зрителите бяха. Помня дори, че имаха готвач или камериер на резиденцията в началото)) Водеха ги на разни обиколки, имаха задачки за изпълнение, но и наградки малки за гладуващите, имаше какво да се види и извън локацията им, едни дори продаваха риба на улицата, бе...бялото Мите също помня.. Защо не вземат хубавото, положителното и не го съчетаят с подобренията в игрите. Вече доста се напечелиха, доста хора се запалиха, дори наградата в първи сезон беше 200 000 лв (което беше супер тогава награда) и после я смъкнаха на 100 000 (дори не бяха казали на участниците, че е намалена наполовина се разбра) Та първи сезон имаше много неща положителни, а наградата би трябвало поне да си остане същата, дори да увеличат парите, ама...това вече си мина под графата -участвай за слава и да те видят. Няма лошо човек да се бори , гладува, влачи (ако трябва), но да има награда дето да си заслужава си мисля. Тези се съвсем оядоха, използват хората как си искат... дори в първия сезон нямаше такъв глад и лишения помня ...все нещо им се подаваше на стопанството, на плажа вече...бяха си зле и тогава.

# 1 751
  • Буркина Фасо
посоката на бутане на куба им допринася за трудност.

# 1 752
Аз честно казано изобщо не искам Ол Старс сезон. Предпочитам да си запомня участниците такива каквито съм ги наблюдавала първоначално. Някои са поостарели и натежали, имат си хората и други приоритети освен да се готвят за игрите - семейства, деца, работа. Няма да са вече същите нито на арената, нито в социалната игра и може въобще да не са ми интересни, а само да си разваля хубавия спомен. Предпочитам да гледам сезони с нови лица, да не знам какво да очаква от тях като физически качества, интелект, характер.

# 1 753
  • София
На мен Фифо ми е най-големият любимец от Игрите! В неговия сезон беше страхотен. Обаче в турнирите не показа нищо от онзи блясък, и то и преди контузията. Изобщо не съм убедена сега в каква форма е и кой може да бие. В един ол стари бих заложила на звездите от последните 2 сезона, които най-скоро са били на арената и са най-млади. А този ол старс кога ще го видим, не се знае. Явно няма да е догодина. Някои играчи докато дойде ще имат съвсем други приоритети и надали и ще участват

И онази кастинг битка, първата изобщо в историята. Реално с него започнаха тези кастинг битки.
Трасето на което Момчил победи Туньо, много сложно трасе, една от най-тежките битки изобщо в историята на Игри на волята (Туньо между другото стоеше много добре в битката, въпреки че не е профи плувец), а Фифо летеше по трасето, карайки всичко да изглежда толкова лесно.

Турнири на волята за мен не са критерий, писал съм много пъти защо.
Едно е на открито, друго е в зала. Едно е там на морето, на плажа, друго в зала.
Не случайно в царицата на спортовете има турнири на открито и в зала, като резултатите са различни и тези в заша винаги се неглижират и няма почти никакъв интерес към тях.
Фифо тогава изобщо не беше във форма за точно такъв тип състезание, защото се подготвяше изцяло силово с щангите за кросфит състезание. За това и се контузи. Как така за цял сезон в който изигра 30 битки беше свеж на финала, а тук още на второто състезание се контузи и отпадна.

Иначе да, има го и това. За Ол Старс (когато и да е) на хартия предимство биха имали най-младите и тези от последния сезон, защото ще е минала само 1 година от тяхното участие и тялото ще помни...

Фифо вече е и баща и съвсем други приоритети има. Но човека продължава да си обича Игри на волята, така че според мен винаги би се навил да участва. Той е един от малкото, които не таят лоши чувства, въпреки че беше един от най-прецаканите заради Алекса. Осъзнал е това, което и аз казвам. Продукцията бута различни хора, някои уви повече и тук е нечестното. Но накрая си зависи от теб. Лошото е само когато продукцията бута хора и на финала. Като в сезон 2 се направи трасе удобно за този, който трябва да спечели. Милен беше тренирал баскетбол и те дадоха за първи и последен път баскетбол елемент и Боби реално нямаше никакъв шанс и падна с огромна разлика.

# 1 754
  • София
Едно е на открито, друго е в зала. Едно е там на морето, на плажа, друго в зала.
Тук си много прав, само че ще си позволя да перефразирам малко:
Едно е на живо пред публика, друго си е след плажа после да мине монтажистът и да направи битката една идея по-секси (като например да скрие някоя "почивчица" между две препятствия или тура) Joy

Аз обаче докато четях и си правих асоциации "Ол Стардс"-"Олд Старс", ми щъкна обяснение защо тази година в каста има толкова много по-зрели участници: много просто: тестват каква е максималната възраст до която могат да оставят да остареят старите участници преди да се решат да правят този прословут "Ол/Олд старс" сезон така че да не изглеждат там като "живи мощи". JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт