Добре дошли при мамите в арабския свят!! - 21

• 14 665
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
Ния ти е супер мацка, верно ядове ще бере Джон!
С тези бедра с тази коса!И си е мацка верно!Машала са ти децата а снимките още не мога да ги издлегам, супер са всички и индия и куала лумпур и нова година ви е много готина но атли ми скри шапката!
Сигурна съм че ния без бой няма джон да я даде!и без ферари сигурно! #Crazy(зестра имам предвид)
хаиде стига съм пислала!
Лека и може да резлижирате първоаприлската шега с джон!2 девойки няма да ви се отразят зле ми се струва!  bouquet

# 151
Комплименти за фотографката,   bouquet, страшни красоти си снимала, а и аз видях познати места и лица.
Майка ти, ти и Ния все едно сте клонирани копия на различна възраст-толкова си приличате и всичките сте красавици (и аз не видях дебелини newsm78, май само се тормозиш излишно)
Малките са страхотни сладури, да са ти живи и здрави всичките - и малките и големите!!!
П.С. И в коледните украси си много добра, чакам и козунака и ти свалям шапка Hug

# 152
здравеите вси4ки ние днес  направихме голяма екскурзия,извън дамаск до пустинята-където даяна пощуря защото видя овце и баща и я свали за да ги види отблизо,след това бяхме и на детска площадка от 2 те места съм изпратила снимки с тази на която съм аз  по внимателно за хората с слаби нерви
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=125395
НОЯ супер сте цялото семейство
даяна днес каза 1вото си изртечение-ко ела -като ко е котка

Последна редакция: сб, 21 апр 2007, 02:00 от dtti

# 153
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Ами мен комплекси ме хванаха сега покрай ноя каква е мама на 3 деца мацка, аз едно родих и съм хипопотам!
И аз докато не смъкан 20 кг нама да се показвам,а от тези фурми виртуални съм 2 кг отгоре!

Гледам и не вярвам на очите си!! В 04 и 29 разглеждам ТАКА ЖАДУВАНИТЕ СНИМКИ НА НОЙКА - бройка!!!!
Сега се връщам от купон, изкарахме си ВЪРХА!!!Имам и малко снимкино с кофти качество, че са нощни с телефона...

Ноя с 3 и дебела, Кременчето с 1 и хипопотам/според нейните думи/ аз без нито едно СЛОНИЦА!!!
Ама пак ни обичат и сме чаровни Mr. Green

# 154
Добро утро

Ноя с 3 и дебела, Кременчето с 1 и хипопотам/според нейните думи/ аз без нито едно СЛОНИЦА!!!
Ама пак ни обичат и сме чаровни Mr. Green[/i]
А така Кате  newsm10. Няма да ни пада самочувствието заради някакви си 10тина кг  newsm62.
Гледам вие пак по нощите сте писали, така че отивам да си изпия кафето самичка докато станете.
 Hug

# 155
Ааа добро утроооооо!!!!!

Ако вчера по това време ми се спеше, днес ми се спи два пъти повече... Дъртичка съм вече за разходки по клубовее в малките часове.... Легнах в 4 и 30 и станах в 6 и 30... Как ще го избутам днешния ден!??!! #Crazy ooooh!

Ели,  взимам ги и двете кафета!!! При мен не са мила 10, а са къмто 20-25 килца, които много хубаво си трупнах с йо-йо ефекти от гладни диети.....

Ама сега ми е много мързеливо....не ми се говори, пише и други работи... искам да СПЯ...
Галеее, гале виж какво става като заслабнем със излизането и социалните контакти... аз се взимам в ръце!!!!

малко дълъг стана поста, ама забравих да ви поканя, да гласувате отново, за онези от вас в Конкурс № 4 на найл-арт бандата!!!

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Последна редакция: сб, 21 апр 2007, 08:24 от katyadjin

# 156
  • In a surreal moment!
НОЯ -- прекрасни снимки -- чудесно семейство , моляте не ги махай , на работа съм и изчезвам -- едвам стигнах да към 200   и като се върна ще си ги разгледам на спокойствие !                                                      dtti  -  имаш си много сладичка душичка , като един същи  Малък Мук -- и вие сте много хубави -- толкова съм щастлива от това , което ми подарявате да видя ---  Лек ден и много целувки

# 157
И аз сега ги разглеждам на 65 съм!!! Ноичка , може ли да дойда да легна на спалнята ви да си доспа.. много удобна и широка изглежда....мммммммм Whistling размечтах се..........

# 158
A Eli tuk sym.Prisyedinqwam se kum kafenceto,no drugiqt put i zakuska da serwirash nqma da otkaja Hug
Kate ne dei da obijdash godinkite Whistling  :whistle:ako imah wyzmojnosta i az bih otkarala do 5,bez da se oplakwam Laughing kakwo stana s sreshtata Embarassed 4akam wi da ne se otkajete Naughty

Otiwam da se poradwam na priqtel4eto mi i sie,nishto 4e tq me pozabrawq....skaraite i se i wie,4e samo "hlen4i" kolko e debela Crossing Arms az wse i kazwam kakwa macka e,no tq ne me slush Blush

sorry za latinicata,kredora hi4 go nqma Heart Eyes Heart Eyes

# 159
Няма отказване за сега поне... пък и Галето е сериозна, ,тъкмо сега се вкючва и тя, да минава насам да потвърждава резервацията!!
На снимка номер 86 виждам всички членове на семействата, без един!!!
Да не би Дилън да ви е снимал??!!!!!!!!! Joy Joy Joy hahaha hahaha

# 160
 Добро утро   bouquet,

Ели, мерси за кафенцето, почти го докарва като нашето с Катето. Wink Heart Eyes От мен кафе вече няма да видите, Twisted Evil, но ви каня на закуска с козунак и яйца и Шакира за фон. Laughing  Да ви е сладко. Hughttp://family.webshots.com/photo/2051045600100416366BTrtcC?vhosd=family

Миленче,  Heart Eyes Можеш ли да ми обясниш тогава, как ти в петия месец си по-слабичка от мен  Simple Smile

Кате, докато стигнеш до 660, да не ти мине апетита? Wink Надявам се, че ги удостояваш със същото внимание, с което удостои и публикациите ми в Здравния. Joy Joy

Аnna m, Пепи, поне да скъсим разстоянието, кой знае кога ще се видим. Hug

Сноу, надявам се да разчупим ледовете сега, от кога ми напоняш систематично снимки, та снимки.

dtti, не се крий на снимките, открих те на една, много засукана мадама.   bouquet

# 161
Ели мерси за кафето
Кате и аз съм като теб,малко недоспала smile3507
Пепи мерси за комплимента,кого 6те ни пуснеш твои снимки,ти какво преподаваш?но каквото и да преподаваш ти се чудя как се оправяш с толкова деца newsm78? навремето ако някой ми беше казал че аз ще обеснявам задачи по математика директно щях да го изпратя на психиатър smile3521 оба4е в4ера се оказа 4е имам скрит талант в математиката успях да проверя цели 3 урока на голямата е тя е в 6 клас newsm44
НОЯ ,ако под засукана имаш предвид с доста килограми уцели право в 10ката

# 162
Както казах на една приятелка днес освен да натискам бутона РЕФРЕШ не съм в състояние да върша служебни неща!!! За това съм и толкова активна тук... и както винаги не разбрала...от къде гледаме снимките на dtti newsm78
Тъкмо загрях и съм на снимките със шакира... давайте още!!!

# 163
кате снимките са от пустиня извън дамаск и от дет.площадка на 1 ресторант

# 164
Ели мерси за кафето
Кате и аз съм като теб,малко недоспала smile3507
Пепи мерси за комплимента,кого 6те ни пуснеш твои снимки,ти какво преподаваш?но каквото и да преподаваш ти се чудя как се оправяш с толкова деца newsm78? навремето ако някой ми беше казал че аз ще обеснявам задачи по математика директно щях да го изпратя на психиатър smile3521 оба4е в4ера се оказа 4е имам скрит талант в математиката успях да проверя цели 3 урока на голямата е тя е в 6 клас newsm44
НОЯ ,ако под засукана имаш предвид с доста килограми уцели право в 10ката

Ааа, не Naughty Под засукана имам предвид чаровна и сексапилна. Peace Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт