, нашият ерген взе да ги заглежда
.Аз на двойният ни празник се сдобих с цикъл
,не можа ли да почака още малко така си ми беше хубавко без него......Искам да попитам на тези на които вече им е идвало как беше първия път-на мене ми върви като из ведро
не смея да излезна за повече от час. 
тоя не е виждал дете на снимка, такива садизми има вътре УУУУУУ, една приятелка си гледа детето по него, в резултат стана хистерично и изнервено. Верно че е хубаво да спинкаш през нощта
, ама който се бои от мечки да не влиза в гората, те не са ни молили да ги раждаме, ние сами си ги направихме и родихме и сега ще се погрижим за тях. Много съм против всякакви начини за отучване на детео, как го отучваш като то не се е още научило, това не го разбирам. И да не го вземеш като плаче, че що го роди бе джанъм ако няма да го гушкаш и да му се радваш,
(опщо се обръщам не лично към теб Уиш). Бебчетата са да ги гушкаме, е вярно че като си в кенефа
нема да летиш по гол гъз като плаче, ама да си лежиш и да го слушаш как реве, е това ми е малко болно вече 
бегам да
и да
преди малкия да 

и докато мама разбере защо бебчо е буден и не спи стана 4:30. Вече и моята маймунка спи по по малко през деня. Момичета при вас колко пъти папкат бебоците. Ние бяхме на 5 часа, поне през 4 часа ядеше, но после ми казаха че било малко за неговата възраст трябвало 6 пъти. И сега резултата е тотално объркан режим днес и вместо да се изкъпем в 20 и в 21 да ядем и 22 да спим, ядохме д 20, къпахме се в 21 и още не сме заспали, татко му го люлее отатъка, че мене ми се откъснаха ръцете да се носим.

моля се всичко да е наред.Вчера бяхме на консултация в детската педиатрия при другата докторка и каза, че Яни много й харесва как върви.Общо взето си я прегледа както трябва - а не като тази наща два пъти със слушалката, килца и сантиметри и хоп готова е - просто нямам думи, само гледат да те претупат на бързо. Там са си специалисти и честно казано въобще не слушам мойто доки, винаги когато трябва да питам за нещо или нещо ме интересува, се обаждам на докторката от неонатологията.

Ние сме добре за сега / да не казвам на лош час /

. като се докопа до нещо се набира на него и като не успее да се изправи до седнало положение се сърди. Ама аз не й давам, защото знам че е рано още. На ортопед сме чак на 11-ти ще видим той какво ще каже за нейните мераци.

само че сега от няколко дена едно огъване, едно въртене, едно нервене много е странна незнам коликите ли се връщат или коремчето нещо я боли че не може да се изходи... Чудя се и се мая какво става ама тя като не казва.. Сега новото е че яде плат каквото докопа - я ръкав, я хавлия като я къпя или някое одеалце и го дъвче и смуче и като не си стигне ръкава и се нерви, а като и предложа бибата и не я ще плюе я. Много е смешна дига си едната ръка и се обръща и се мъчи да си хапи подмишницата. Всички ми казват да давам биба ама като я плюе какво да правя, иска плат да яде. А тази нощ не спа много ами си бърбори нещо, аз първо я вземах при мен ама накрая ми писна и я оставих да си говори в леглото и си заспива и после пак я чувам... Зора голям с това акане, голямо напъване пада, а вчера ака за пръв път сама без термометър, ама така се усра... Явно съм успяла да я разхлабя чрез кърмата, че колко време се опитвах.
Казаха живот и здраве др. седмица, че ще има пари, но доката не видя - не вярвам!
Понякога след едни час игра заспива за 30 минути преди следващо хранене но понякога трябва да се носим на горе на долу из къщи иначе плаче. Та споделете и вие мами как са вашите бебчовци.