Парфюмни размисли и страсти - 299 тема

• 12 590
  • 160
  •   2
Отговори
# 120
Аз от няколко дни се радвам на Libre Vanille couture. Отдавна исках парфюм от тази линия. Главно заради красивия флакон, но в случая и ароматът ми пасва.

# 121
Мацкиии, получих страхотна парфюмна новина днес (за РД 😛):

Предвид манията ми по смокините и Том Форд, това ще се купи насляпо.
Почвам да събирам пари от сега. 😀
Божкеее, вече си го представям, как се стича по вените ми... 🫠😏

Днес ще се удавя в Уоманити; на 32° съм и морският бриз ще го разнася. 😌

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 08:48 от Аризона

# 122
  • Чукарландия
Хайде и аз ще извадя моя.❤

Крайно време е пък аз да си го купя! 😉
Все нещо друго го изпреварва, но сега вече го слагам в челото на списъка! Срамота е, че все го отлагам! 🤣

# 123
И аз се радвам на нова парфюмна придобивка. А именно Armani Code.
Първо се бях омагьосала от мъжката версия. Подарих го на съпруга ми и се размазвах от кеф като го носи. После си казах, как съм могла да пропусна дамския и в крайна сметка се наградих с него. Заслужавам го. Точно такива аромати харесвам - кремести и загадъчни, със съвсеем лека сладост - некомпотени, не-остри и крещяши, недразнещи носа.

# 124
  • The Evergreen State
...Chopard Love...
Е при мен е точно обратното и имам право да изразя и аз своето мнение и усещания Wink В крайна сметка това може да е от помощ на някой да избегне парфюмна греда.

Luckystar, разбира се, аз приветствам всяко мнение в темата. Усетих, че може да е подвеждащо, аз имах предвид че рекламата ме настройва ваканционно, затова уточних, че самия парфюм си е с характер и се заявява смело.
Днес реших да разнообразя с Mon Guerlain EDP. Рядко ми идва музата за него, радва ме много.

# 125
Здравейте,
Търся за подарък тежък и плътен парфюм, дамски, може и унисекс, но да си е по-скоро женствен. Не е нужно да е лепнеща сладост, а по-скоро сериозен и категоричен. Нямам предпочитания за съставки, но задължително да не е тих и нежен. Както се казва, две, три апликации да са му достатъчни. Представям си нещо като Organza, Addict, Narciso (бялото кубче). Ако имате и други предложения ще се радвам да ги чуя.
Благодаря!
Веднага се сетих за Coco EDP.
Много благодаря!
И да се похваля, не можах да устоя и си купих от Lilly Khamrah Qahwa за 55 лв. Мисля, че беше добра покупка. Вече съм го имала и това е един от малкото арабски парфюми, които харесвам. Обожавам кафе, тонка и всичките му съставки на това сладурче. Може да е унисекс, но за мен е достатъчно женствен за да го разнася и моя милост.
Здравейте...пак,
Много съм активна напоследък, но трябва да Ви кажа какво се случи. Ползвам в момента Khamrah Quahwa, но не съм чак толкова очарована, колкото бях, когато си го купих вчера. Много ми е тих и спотаен, не знам, аз ли си въобразявам, но нещо не е наред.
Относно парфюмът за подарък, реших да е или Coco Chanel, или Coco Mademoiselle Intense Chanel. Пробвах ги, отново, не че не ги знам, но исках да си ги припомня. Ами, класически, изискани, дамски, непреходни. Чак на мен ми се прииска да ги ползвам. Класиката си е класика, не съм аз по изгъзиците и това е! Обичам изчистеното, не кичозното и модерното в момента. Напръсках се с Coco Mademoiselle Intense, усещам го и то много добре.

# 126
Здравейте,
Търся за подарък тежък и плътен парфюм, дамски, може и унисекс, но да си е по-скоро женствен. Не е нужно да е лепнеща сладост, а по-скоро сериозен и категоричен. Нямам предпочитания за съставки, но задължително да не е тих и нежен. Както се казва, две, три апликации да са му достатъчни. Представям си нещо като Organza, Addict, Narciso (бялото кубче). Ако имате и други предложения ще се радвам да ги чуя.
Благодаря!
Веднага се сетих за Coco EDP.
Много благодаря!
И да се похваля, не можах да устоя и си купих от Lilly Khamrah Qahwa за 55 лв. Мисля, че беше добра покупка. Вече съм го имала и това е един от малкото арабски парфюми, които харесвам. Обожавам кафе, тонка и всичките му съставки на това сладурче. Може да е унисекс, но за мен е достатъчно женствен за да го разнася и моя милост.
Здравейте...пак,
Много съм активна напоследък, но трябва да Ви кажа какво се случи. Ползвам в момента Khamrah Quahwa, но не съм чак толкова очарована, колкото бях, когато си го купих вчера. Много ми е тих и спотаен, не знам, аз ли си въобразявам, но нещо не е наред.
Относно парфюмът за подарък, реших да е или Coco Chanel, или Coco Mademoiselle Intense Chanel. Пробвах ги, отново, не че не ги знам, но исках да си ги припомня. Ами, класически, изискани, дамски, непреходни. Чак на мен ми се прииска да ги ползвам. Класиката си е класика, не съм аз по изгъзиците и това е! Обичам изчистеното, не кичозното и модерното в момента. Напръсках се с Coco Mademoiselle Intense, усещам го и то много добре.

Камрата трябва малко да подиша и отлежи. Поне при мен беше така. След седмица, две стана по-наситен и дълготраен.

Днес съм с тази прелест https://www.fragrantica.com/perfume/Xerjoff/1888-21616.html.
Пикантна, топла и пристрастяваща. Напомня ми на греяното вино Glühwein по Коледа Yum

Гледах в Алхимиста този парфюм и се колебая дали да поръчам https://www.fragrantica.com/perfume/d-Annam/Tokyo-Nights-100495.html.
Ще се радвам, ако някой го е ползвал и сподели как е като усещане.

# 127
Дами, някоя от вас фъсна ли вече новия Кристал и какво мисли за него? Versace Crystal Emerald имам предвид.

Поствам статията във Фрагрантика с коментара, че не съм съгласна с предаването на общото усещане за парфюма, но ще изчакам да завъртим темата натам и тогава да си обсъждаме заедно Blush

Доста ме изненадва този лаунч времево, не бих го избрала за настоящия сезон (тук си носим каквото искаме когато искаме, разбира се, но си мисля, че масово все още си има една представа за пролетно-летен и за есенно-зимен аромат)...

И също:
Попаднах на Крепида. Някой купи ли си ключ от съкровищницата вече? Много интересна концепция - доколкото разбирам, само на limited editions ще го карат. Не се сещам за друг подобен бранд.

# 128
Аз купих Dasia и го продадох веднага. Много хубав парфюм, сладка бонбонена роза с много мъхести зелени праскови, но велурът ме дразнеше и реших, че няма да го нося често и при моята бройка е по-добре друг да му се радва. Презентацията е на много високо ниво.
Самите нотки се усещат самостоятелно, което на мен не ми допада, обичам вече по- блендирани, по-гладки и изпипани композиции. Може би трябва да зрее, но нямах желание да го чакам.
Парфюмите на марката са абсолютно неподходящи за купуване насляпо.
Ключ не бих купила на този етап, защото мисля, че марката не е точно за мен, а и не ме вълнуват предлаганите отключвания.

Пробвах новото тюркоазено Версаче, нищо особено не е. Доста какафоничен и химичен излиза при мен.
Пролетно летен парфюм, който ще се хареса от младите момичето, които и таргетира всъщност.

# 129
Аз напоследък имам проблем с намирането на ароматите, които съм ползвала във Fragrantica.
Излизат ми всевъзможни фланкъри, но не и първообраза.

# 130
Пробвах новото тюркоазено Версаче, нищо особено не е. Доста какафоничен и химичен излиза при мен.
Пролетно летен парфюм, който ще се хареса от младите момичето, които и таргетира всъщност.

На абсолютно същото мнение съм и аз! Ако трябва да го определя с една дума - посредствен.
Цветът на шишенцето, обаче чак ме заслепява. Много красив цвят, въпреки че предпочитам по-изчистени и стилни "образи" на парфюмите, които ползвам.

# 131
Съвсем скоро във Фрагрантика четох статия, която определя новото Версаче като "синтетично".

# 132
Аз го помирисах само на блотер, който ми подадоха на излизане от Дъглас (в магазина не видях изложен тестер и бях забравила за парфюма) и ми се стори много сапунен.

# 133
Оооо, това на Крепида ми граничи с нещо инфантилно, съжалявам. А много ми допаднаха на изложението, ама да купувам тайни ключове, пък да попадам в общества...

# 134
Аз го помирисах само на блотер, който ми подадоха на излизане от Дъглас (в магазина не видях изложен тестер и бях забравила за парфюма) и ми се стори много сапунен.
Да, доста сапунен е.

Общи условия

Активация на акаунт