Парфюмни размисли и страсти - 299 тема

• 14 073
  • 179
  •   2
Отговори
# 15
Изглежда чудесно. Само че според фр прилича много на амбъра на Армани. Ти долавяш ли прилики? Аз имам втория и този би ми бил абсолютно излишен

# 16
Пробвала съм този на Армани преди време, цената ме спря тогава. Има известна прилика, но предвид изминалотовреме от теста няма как да съм обективна.

# 17
Поръчах парфюм на българския нишов бранд Крепида, да видим.

# 18
Интересна концепция и легенда. Жалко, че Крепида не предлагат сет за откриване. Като нотки повече ме привлече Delos - Creme leather. Обичам кожа и мразя тютюн, освен ако не е от запалена лула. За жалост тютюнът не е подробно описан никъде в популярните парфюмни сайтове.

# 19
В момента искам да пръскам само Орхидеята, не мога д му се нарадвам! Дори се замислям и за друга Орхидея, явно чак сега узрях за този вид аромати…..
Обещаха ми Ноир на поне 10 години - чакам го с нетърпение
Абе черните бутилки са на почит при мен 😍

# 20
Аз съвсем скоро си взех Адел от Мейкъп за 140 лева 100 мл. Ако го намериш на подобна цена си заслужава донякъде, но ако се чудиш между 250 лева и 350 за Килиан, вземи Килиан. Адел си е прочит, не е фин като оригинала. Аз предпочитам финни парфюми, ама пусто, пръскам много и краят няма да излезе никъде ако си взема оригинала.
Благодаря за новата тема!  
Аз от няколко дни пръскам едно мини на Gritti Adele и не мога да преценя дали си заслужава по-ниската цена вместо Good Girl Gone Bad. Намирам ги за сходни, но Adele по-слабо усещам. Какво бихте ме посъветвали?

# 21
Момичета, каква е разликата между  Narciso Rodriguez For Her черната бутилка и розовата? Кой от двата бихте ми препоръчали да си взема, имат ли съществена разлика помежду си? Имам pure musk, мисля да ги съчетая с един от двата for her.
Засега съм с Autumn vibes и tabacco vanilla.

# 22
Черният е ЕДТ, розовият ЕДП. Той е по-мек, по-женствен и малко по-неизлъчващ. ЕДТ е по-остър, по-силен и с повече мускус. За мен розовият е по-хубав. Защо ще ги съчетавате, те са доста подобни с Пюр Муск?

Гледам, че много хора пишат напоследък за парфюмите Фор Хър и разните фланкъри на Нарцисо. Те са много нежни, женствени , миришат на чисто и прекрасно, но....мускусът на някои кожи е потен.
На моята например и носът ми го усеща винаги така, при тези парфюми. Вие си мислите, че ухаете хубаво, на мен ми мирише на пот. Това по принцип няма никакво значение, стига на партньорът ви да не е така усещането. Или на колегите. Или вашето при дълго носене. Пробвайте на кожа с хубаво разносване.

# 23
Момичета, каква е разликата между  Narciso Rodriguez For Her черната бутилка и розовата? Кой от двата бихте ми препоръчали да си взема, имат ли съществена разлика помежду си? Имам pure musk, мисля да ги съчетая с един от двата for her.
Засега съм с Autumn vibes и tabacco vanilla.

Narciso Rodriguez For Her черната бутилка e тоалетна вода, а розовата бутилка е парфюмната вода. За мен лично нямат съществена разлика и все пак парфюмната вода е по-добра. Най-хубавият за мен от серията обаче си остава Pure Musk.

# 24
Аз за пръв път си купих арабски парфюми (без Vanilla де) и съм много щастлива ☺️

# 25
  • София
Никой от Нарцисо-тата не ми хареса, каквото съм пробвала, ми звучи неприятно остро, напрягат ме тези парфюми. Приятелка носеше един в коралово шише, от бутилката ми миришеше откровено неприятно, на нея стоеше добре. Подминавам ги.
Не знам какво ще нося тази есен. Извадила съм десетина шишенца, нито едно не ме изстрелва в облаците. Ще доизпръскам един Коко Ноар, ще посягам периодично към разни рози и чат-пат ще продължавам със Средиземноморските градини, които есенно време звучат съвсем различно. Жесток парфюм.

# 26
Никой от Нарцисо-тата не ми хареса, каквото съм пробвала, ми звучи неприятно остро, напрягат ме тези парфюми. Приятелка носеше един в коралово шише, от бутилката ми миришеше откровено неприятно, на нея стоеше добре. Подминавам ги.
Не знам какво ще нося тази есен. Извадила съм десетина шишенца, нито едно не ме изстрелва в облаците. Ще доизпръскам един Коко Ноар, ще посягам периодично към разни рози и чат-пат ще продължавам със Средиземноморските градини, които есенно време звучат съвсем различно. Жесток парфюм.
Тези ли са "Градините ": https://fragrances.bg/hermes-un-jardin-en-mediterranee-edt-100ml … n-without-package

Аз много харесвам Ангам и Тирамису коко от арабските, но ще отида някъде да подуша и този. Не отказвам хубав парфюм, стига да не е 300 лв за 100 мл. 😃

# 27
# 28
И аз не се разбирам с Narciso Rodriguez заради потния нюанс, както и с Idôle, който ме превръща в бай Ганьо с мускалите. Приятелка има и него, и няколко на NR, всички ѝ стоят прекрасно.

Не деля парфюмите на сезонни, но като се замисля, не нося особено много от наличните през студените месеци. Основно L'Interdit и Coco Mademoiselle свързвам с това време на годината и ми се иска да намеря нов любимец.

# 29
  • София
Благодаря за новата тема, Дени! Flowers Hibiscus

Подкарала съм старите познайници V&R Flowerbomb, Chanel Coco Noir, SL Feminité du Bois и Goutal Nuit et Confidences. Тази есен преоткривам Lalique Fruits du Mouvement ! Purple Heart Много му се кефя и често го пръскам! От новите предложения още нищо не ме е грабнало до такава степен, че да бързам да си го купя.

Общи условия

Активация на акаунт