Предвид манията ми по смокините и Том Форд, това ще се купи насляпо.
Почвам да събирам пари от сега. 😀
Божкеее, вече си го представям, как се стича по вените ми... 🫠😏
Днес ще се удавя в Уоманити; на 32° съм и морският бриз ще го разнася. 😌
Боже, къде съм спала, че съм пропуснала поста! И аз го искам, сърцето ми прескочи удар!

Честита да си, Аризона, литри от любими парфюми и дълъг живот и здраве да им се наслаждаваш!
Аз бях юбилярка вчера, и посрещнах със новия ми Chopard Love.

Днес го нося за трети пореден ден, прясно се напръсках. Прекрасен аромат!
Дръзка, ярка, пищна роза солифлор с мощно излъчване. Ухае и извън бутилката и дори извън целофана. Картонената кутия в която беше ухаеше осезаемо. Не е розовата колосана английска роза на Стела Макартни, но по същия начин се държи като соло роза. Началото е като взрив във розова фабрика, потъваш в розови листа, чакаш да видиш какво ще се случи, дори ми се причу Алла Пугачева.
Появява се едва доловима медена нишка, постепенно ароматът добива дълбочина, и влизат дървесата. В средата се появяват и нюанси на подправките, но не са така силни като при другите ми алени рози. В драйдауна има чудна ванилия с нежна виолетка и пачули, Трайността е огромна, драйдаунът е разкош, и ухае на класически парфюм, което ми липсваше в новите издания. Намирам аромата за жизнеутвърждаващ, смел, дързък и наркотичен (пристрастяващ). Не е модерно гурме, младежка роза, нито фрутчули. Чудесна, пипната роза за розомани, лесна за ежедневно носене. Абсолютно ми трябваше и такава, въпреки че не съм розоман (уж), и имам 9 червени рози. Пробата е задължителна.
Сега ми трябва и Берлинчанката, и ще имам перфектната розова сбирка червени рози. Розовите броя отделно.
Нямам Епик. Хм. Лошо. Ще се поправя догодина.