Взех си една лента. Аромата е леко пикантен, дървесен, зелен. Така го определям и веднага ми светна, че това ми ухае на нещо, което имам - парфюма на GOLDFIELD& BANKS AUSTRALIA - Wood Infusion. Но са си различни ухания, само леко се докосват.
"Това е аромат, вдъхновен от сцената, от музиката, от мен самия. Това е ароматът на спомена, на младостта, на онази песен, която не спира да звучи в душата“.
Продуцентът на „Грамофонът“ Кирил Кирилов споделя, че парфюмът е изцяло българска разработка, макар да са ползвани и масла от чужбина. „Работихме две години за цялото производство - кутии, опаковки, аромати, масла и т.н.“ Налагало се дълго време да търсят подходящото съчетание на ухания, на което да се спрат. Засилвали едни нотки, други отслабвали, за да постигнат желания резултат.
Кирилов пояснява: „Това наистина е дългогодишна мечта на Виктор - да има свой аромат. Вече през 2026-а ще стане десета година, откакто подхваща „Грамофонът“. И всеки път ми подхвърля, че му е мечта да има свой парфюм. И ето че се случи така това да се превърне във факт“.
"Грамофонът", 50 мл, 95 лв.