Парфюмни размисли и страсти - 299 тема

• 63 828
  • 690
  •   3
Отговори
# 585
  • Бургас
Никак не харесвам парфюмите на Джими Чуу и не ги препоръчвам, особено пък за подарък! Аз щях да предложа Нероли Амара на Ван Клийф, но не се вписва в бюджета за съжаление, иначе е много елегантен.

# 586
И аз се сетих за извънбюджетен парфюм - Study 17 Miller&Bertaux, истински свеж, траен и много изискан. 100 мл са 220 лв (все още) в Гурмехаус. Уточнявам, че парфюмът е унисекс.

# 587
Laboratorio Olfattivo - Limone
одеколон унисекс

Нишов, скъп и толкова. Моят нос това нещо не го понесе изобщо. Да, мирише на някакъв лимон и това е. Ама толкова гадно мирише, че бррр ...

Скрит текст:
композиция - италиански лимон, лист от портокалово дърво, джинджифил, бял мускус
вид аромат - цитрусов

# 588
Поръчах си Аmouage blossom love от parfium.bg  без тест и днес ми пристигна. Опаковка, сертификати, всичко изглежда оригинално, но ухае ужасно, даже не мога да определя на какво, но е на нещо много лошо. Тръгнах да търся из интернет, навсякъде само суперлативи. Според вас дали е развален или не е оригинален и затова е толкова ужасен моя?

# 589
Ами Вие сам/а казвате, че е поръчан без тест... Как очаквате Вашето мнение да съвпадне с това на останалите? Amouage са специфични аромати и при тях е задължителен тест преди покупка. Проблемът не е в сайта, от който сте поръчал/а. Той е 100% легитимен.

# 590
Искрено съжалявам за разочарованието Ви. Парфюмът е от 2017 година. Щом е бил опакован и неизползван, не може да е развален. Изчакайте го известно време, въпрки че, надеждата да Ви хареса е минимална. Може да не пасва на кожата Ви? Аз не го харесвам, но е въпрос на вкус. Можете да го върнете, но ще Ви възстановят само част от сумата. Не допускам да е фалшив. И да, Amouage на сляпо...е огромен риск.

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 09:51 от Magda Dimitrova

# 591
  • София
На някои хора им мирише на стар шкаф с нафталин и малко китки. На мен, включително. Но го харесвам като аромат. Специфичен е, както всички Амуажи

# 592
  • на терасата
Amouage са много особени за моя вкус парфюми, усещам ги като какафонични и пренатегнати аромати. Не мога да разбера какъв е замисълът, а аз искам парфюмът да ми разказва история, да рисува картини във въображението ми. Може би само Dia, дамският и Sunshine донякъде харесвам. Guidance и Guidance 46 са много качествени парфюми, ухаят красиво и с дни на блотер, но на себе си не харесвам нито един Amouage от тези, които съм пробвала. Скоро Whatever беше обяснила как арабите ползват арабските си парфюми. Мисля, че там е ключът как да се ползват, за да стоят добре. При мен стоят най-добре, ако мина под облака на парфюма и, въпреки това, нямам нито един техен парфюм. Впечатленията ми са от мостри, проби в парфюмерия и са достатъчни, за да си съставя мнение, че не са за мен.

# 593
Blossom love e за мен безопасен аромат сладичък и рриятен. Не знам дали не е развален, на летището тестерите на Амуаж миришеха ужасно. Ако имаш възможност го пробвай в парфююмерия и сравни

# 594
Вината е моя, че поръчвам на сляпо, но просто нямам възможност да тествам и съм широко скроен човек, лесно харесвам аромати. Обичам да намирам интересни, отличаващи се парфюми, а и от всичко написано в нета очаквах наистина нещо сладко.

# 595
Blossom Love за мен е античен чеиз изпран с артизански сапун, опакован в ароматни сухи цветя, и отлежал в скрин от 16в във Версай или Шонбрун. Хелиотроп + иланг са червени флагове за мега винтидж преживяване.
Слепите покупки са голям риск.
Амуаж са феномен с изпипани до съвършенство аромати, но се иска проба на кожа.

# 596
Сега видях, че сте го поръчали от parfiumbg - там са ментета. Аз имам много лош опит с тях, така че се самообвинявайте,  а се опитайте да го върнете.

# 597
От parfium.bg е поръчала и не са ментета. Аз пък имам само успешни покупки от там.

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 07:38 от Meddyy

# 598
Най- вероятно е стар и е променил връхните нотки и се е вмирисал леко на чубрица.
Това е прекрасен сладък и по- младежки парфюм на великия бранд Амуаж.
В старите бутилки ли е или новата?

# 599
Някой има ли наблюдения дали след като смениха бутилката на BVLGARI Omnia Crystalline EDT има разлика в аромата и трайността?

Общи условия

Активация на акаунт