Парфюмни размисли и страсти - 299 тема

• 62 699
  • 680
  •   6
Отговори
# 645
Днес си припомних отдавнашна моя любов -flowerbomb 🩷
Може ли отзиви за фланкърите orchid и tiger lily ?
Обожавам го. Имам 6-7 версии
Орхид е много сладък, най- сладък.
Нектарът и на мен ми е любим, Tyger Lily е по- плажно сексапилен.
Вземи си Орхид.💞

# 646
А можете ли да ми препоръчате парфюм, който да мирише на "чисто"?
Narciso Rodrigues Pure Musk.

Мой любим signature scent, който се забелязва най-вече от мъже.
Ако търсеното усещане е на мацка взела душ след дълга и активна нощ, да. Stuck Out Tongue Winking Eye
Но ако търсим ефект на изпрани дрехи, току-що свалени от простора, бих подкрепила идеята за Бланш.

Мускусите на Нарсизо са много специфични. Или са яко сексуални, или избиват на пот. Не са за сляпа покупка.
Pure Musk е супер, супер секси парфюм (а какъв шлейф носи....), както и Poudree, Narciso, Narciso L'Absolu....Мъжете са влюбени (без дори да го знаят) именно в парфюмите на Narciso. Казвала съм го не веднъж, ако има префектни парфюми, то те са на Narciso Rodriguez!

# 647
На много хора парфюмите на Нарцисо миришат на пот вк. на мен. Трябва много да се внимава с тях. Не са хич толкова обичани, мускусът им е специфичен.

# 648
  • Бургас
Чак сега успях да уловя цялата красота на Шанел Шанс Сплендид, сляпа бях лятото.Сега ми се показа в цялата си прелест.Нежно-лилава пудрена красота! Усещам го много по- малко мускусен, в топлото беше твърде мускусен върху мен и затова не го купих.Сега го усещам много по- цветен и плодов.Изящество и красота от Шанел, още щом го помирисах си казах, че точно така ухае скъпото, майсторски смесен до съвършенство, за мен този парфюм е целогодишен.Червени плодове/ малини/ лилаави цветя/ ириси и виолетки, розови нюанси и муск.Трайността му винаги е била перфектна при мен много над 10 часа.Още лятото усетих лека прилика в базата с красивия Louis Vuitton Heures d'absence , но не избързах да пиша.Прочетох обаче и други такива коментари и хм, да не съм сгрешила явно.Ако харесвате цветни, женствени парфюми като мен тествайте и Heures d'absence! Заслужава си. И да, Сплендид определено си струва цял лилав флакон, и ми харесва това, че не прилича на никой друг Шанел.Нова Шанелска любов:purple_heart:.

# 649
Прекрасен е, преполових бутилката си и ще си купя нов щом свърши.

# 650
Разкошен е, получих го за Коледа и веднага се напръсках и не усетих абсолютно нищо, а толкова го исках, боза. Оставих го да престои и на НГ го сложих и откачих от кеф, разкри се брилянтно. Наистина е великолепен този Шанел.

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 22:55 от vasi-lena

# 651
Laboratorio Olfattivo – Bergamotto
одеколон унисекс

Много силно цитрусово и наистина горчиво начало, и бързо изветряване. Отново Не от мен.

Скрит текст:
композиция - калабрийски бергамот, горчив портокал, кардамон, бял мускус
вид аромат - цитрусов

# 652
Имате ли препоръки за парфюм с аромат на пудра?

# 653
За мен пудрени са Narcico Rodriguez Poudree и...
https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Poudree-36679.html
"Narciso" - "бялото кубче", но той е спрян, трудно се намира, но си приличат.
https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-26127.html

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 11:40 от Magda Dimitrova

# 654
  • Чукарландия
Взаимна любов тече между мен и парфюмите на Narciso Rodriguez. ❤️
Няма усещане за пот и тем подобни и Слава Богу! 🤗
Пудрето ми е един от малкото парфюми, които съм подновила!

Съвсем импулсивно си поръчах Gaultier Divine Le Parfum Jean Paul Gaultier. Въобще нямам идея какво ще се разкрие пред мен, но понякога обичам да се хвърлям с главата надолу в дълбокото. Е, понякога се оказва много плитко, но... Това е отделен въпрос. 🤣
Очакването е много вълнуващо!

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 08:14 от BBeLLa

# 655
Аз също много харесвам Poudree, много красив парфюм е. Снощи въпросът ме подсети...От сантименти, пазя малък остатък от Narcoso EdT. Помня как се влюбих на мига в този аромат преди години. Реших да го изпръскам. Та днес, утре, докато свърши, ще му се порадвам за последно.
https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Ea … ilette-30658.html
Хубав ден на в всички, въпреки студа! 🙂

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 08:07 от Magda Dimitrova

# 656
Аз не се разбрах с Нарцисо. На блотер харесах няколко, но върху мен са безлични и нетрайни. Потна миризма не са изкарвали.
И аз в момента довършвам остатъци от любими аромати. Освобождавам място за нови Blush

# 657
Gaultier Divine Le Parfum го пробвах и много ми допадна, че усещам сол в него. Но имаше някаква нотка, вероятно лилията или франджипанито, която ми се стори дразнеща, сякаш не ѝ е мястото там.

# 658
Аз харесвам Narciso Poudree и Musc Noir. Имала съм и For Her EDT, но не е мой. Обичам плътност в парфюмите, а при него липсва. Иначе за мирис на чисто много зависи човек какво точно разбира под това. Колкото до пудрен парфюм, може би ирисовите (в които ирисът не е сочен и свеж) отговарят на търсенето. И все пак е индивидуално, според типа кожа.

SOTD: Allure EDP

# 659
Имате ли препоръки за парфюм с аромат на пудра?
За мен е този - https://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Irresistible-Nude-Velvet-100894.html

Общи условия

Активация на акаунт